Ja sam doselila u Ri pa mi je ovo strano...Nikakvih probema oko toga, ni ja ni klinci... a kad si vec spomenula Bakar, da sada kupujem stan ili kucu bi to bio moj prvi izbor...
Ja vise volim istok te istocni prigrad (tu gdje i jesmo).. dobra prometna povezanost, nenapucenost, ima zelenila, u centru sam za 10 min, na bazenu, Krku ili Platku za 20min, ma milina...
Da kupujem stan bas u gradu Rijeci bi birala izmedju Trsata, Gornje VEzice, bulevard, pecine..
muz mi je sa skurinja - koma mi je tamo, svi njegovi fredovi su pobjegli kada su dobili klince, a zivjela sam i na Donjem zametu - buka, buka i jos jednom buka. NAjvise mi svidjelo na Vezici, imas skolu, blizu je kampus, mozes cak i do grada pjesice - natrag malo teze, he,he...
Jedino sto meni smeta su prlavi gradski prakici za klince, brdo govana, smeca po podu..bljek..mozda se onima koji su tu rodjeni to ne cini ali tamo gdje sam ja odrasla nije tako pa mi je to koma...
a inace je ri bas ugodan grad za zivjeti, urbana, imas taman koliko ti treba kulture, sporta, koncerata,....
i buri se priviknes! ako sam se ja onda mogu svi...![]()

Odgovori s citatom