Pokazuje rezultate 1 do 50 od 96

Tema: preseljenje u Rijeku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure, kolika je cijena m2 stana na Trsatu, Sušku...?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, kolika je cijena m2 stana na Trsatu, Sušku...?
    Evo jedan stan u meni najdražoj ulici
    https://www.dogma-nekretnine.com/lis...61m2-7737.html
    A evo i cijela stranica sa stanovima na Vežici
    https://www.dogma-nekretnine.com/ind...&lng=hr&pclass[]=&regija[]=&lokacija[]=ve%C5%BEica&povrsina-min=&povrsina-max=&price-min=&price-max=

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

joj, draga Tanči, ja bih ti isto mogla pisati eseje, ali jednostavno bojim se da nisam objektivna. ovo je grad koji ili obožavaš (iako si svjestan da može i bolje, naravno) ili se jednostavno s njim nikad ne "spojiš". ja sam, naravno, u ovoj prvoj grupi, ja ga obožavam i ne mogu se zamisliti nigdje drugdje. volim putovati, puno je lijepih gradova, ali duša je mirna jedino ovdje, vjerujem da je to rođenim Riječanima jednostavno tako i drugačije ne znamo (ja svaki put, ali svaki, lijem suze na pjesmu Najdraža Rijeko, iako je nikad nisam napuštala na neko dugo razdoblje). Znam da te zanimaju informacije "tehničke" prirode, a ja zapela za svoju ljubav prema Rijeci. Ono što ti mogu garantirati je da je Rijeka grad po mjeri čovjeka, dovoljno velik da imaš sve što ti treba (ako i ne baš sve, dovoljno blizu Zg da možeš to što ti treba i tamo obaviti), a dovoljno malen da ne potrošiš pola dana u kolonama i gužvama. Ono što najviše volim u ovom gradu su njegovi stanovnici, taj duh različitih ali sličnih, tolerancije i razumijevanja, gdje svaka isključivost i ekstremizam budu osuđeni od većine. Za razliku od Beti i Ane, ja sam đak Riječke gimnazije (tada još drugog naziva), i mogu je pohvaliti, naravno. Djetinjstvo sam provela na Sušaku, puno me lijepog veže za taj dio grada, ali sada živim na drugom dijelu grada i ovdje mi je idealno za život s malom djecom (Drenova), uz rub zelenog pojasa, s balkona gledam u šumu s jedne i na more s druge strane i to mi je terapija. Cijene stanova baš ne pratim, ne mogu ti tu puno pomoći, ali dovoljno je da nazoveš Dogmu ili neku drugu agenciju, vidiš što nude. Još ću se javiti, možda mogu i više pomoći, u svakom slučaju, dobro nam došla!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •