Cure, kolika je cijena m2 stana na Trsatu, Sušku...?
Evo jedan stan u meni najdražoj ulici
https://www.dogma-nekretnine.com/lis...61m2-7737.html
A evo i cijela stranica sa stanovima na Vežici
https://www.dogma-nekretnine.com/ind...&lng=hr&pclass[]=®ija[]=&lokacija[]=ve%C5%BEica&povrsina-min=&povrsina-max=&price-min=&price-max=
joj, draga Tanči, ja bih ti isto mogla pisati eseje, ali jednostavno bojim se da nisam objektivna. ovo je grad koji ili obožavaš (iako si svjestan da može i bolje, naravno) ili se jednostavno s njim nikad ne "spojiš". ja sam, naravno, u ovoj prvoj grupi, ja ga obožavam i ne mogu se zamisliti nigdje drugdje. volim putovati, puno je lijepih gradova, ali duša je mirna jedino ovdje, vjerujem da je to rođenim Riječanima jednostavno tako i drugačije ne znamo (ja svaki put, ali svaki, lijem suze na pjesmu Najdraža Rijeko, iako je nikad nisam napuštala na neko dugo razdoblje). Znam da te zanimaju informacije "tehničke" prirode, a ja zapela za svoju ljubav prema Rijeci. Ono što ti mogu garantirati je da je Rijeka grad po mjeri čovjeka, dovoljno velik da imaš sve što ti treba (ako i ne baš sve, dovoljno blizu Zg da možeš to što ti treba i tamo obaviti), a dovoljno malen da ne potrošiš pola dana u kolonama i gužvama. Ono što najviše volim u ovom gradu su njegovi stanovnici, taj duh različitih ali sličnih, tolerancije i razumijevanja, gdje svaka isključivost i ekstremizam budu osuđeni od većine. Za razliku od Beti i Ane, ja sam đak Riječke gimnazije (tada još drugog naziva), i mogu je pohvaliti, naravno. Djetinjstvo sam provela na Sušaku, puno me lijepog veže za taj dio grada, ali sada živim na drugom dijelu grada i ovdje mi je idealno za život s malom djecom (Drenova), uz rub zelenog pojasa, s balkona gledam u šumu s jedne i na more s druge strane i to mi je terapija. Cijene stanova baš ne pratim, ne mogu ti tu puno pomoći, ali dovoljno je da nazoveš Dogmu ili neku drugu agenciju, vidiš što nude. Još ću se javiti, možda mogu i više pomoći, u svakom slučaju, dobro nam došla!