-
Uh, evo imene! Rođena riječanka, studirala u Zagrebu, puuuno putovala i još putujem, ali ovo je mjesto koje smo mm i ja odabrali za našu obitelj!
znam da nema baš parkova kao Zg, ponekad i nema previše sadržaja za sve uzraste, ali ima more, onaj divan prepoznatljivi morski miris, relativno pristupačne ljude, ipak je to mala sredina i svi se više manje znamo
...
Meni su odmah nakon faksa nudili posao u Zg, ali srce je prevladalo i nisam požalila!
Sve nam je blizu, od jednog dijela grada na drugi stigneš u cca 20 minuta (ako nisu gužve, naravno), plaža može i Kantrida i Pećine, Johnson... sve je to na 10-ak minuta ili manje... Meni je osobno draži zapadni dio grada - Marčeljeva draga, stari Zamet, Kastav (čista romantika
).
Škole sve i svakakve, fakulteti isto...
Bolnice 2, ali dječja 1-Kantrida...nadam se da je nećeš trebati. Prometna povezanost je nešto lošija (samo autobusi), zato je dobro imati auto, parkiranja ima dovoljno, ovisno o cijenama i blizini odredišta.
Platak, skijalište sa pogledom na more!
Novi bazenski kompleks tik do nove paže!
Javiti ću se još, pitaj sve što te zanima, dosta su ti i cure rekle da se ne ponavljamo!
Posljednje uređivanje od mala laia : 03.02.2013. at 19:31
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma