Pokazuje rezultate 1 do 50 od 96

Tema: preseljenje u Rijeku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nije da hvalim svoga konja, ali 86 kišnih dana godišnje baš i nije puno. Rekla bih malo.
    A 2386 sunčanih sati? Nije za baciti.
    http://www.tz-rijeka.hr/Home.aspx?PageID=111

A to da smo podijeljeni i jedni vole istok, a drugi zapad je točno. Vjerojatno nam je to nasljeđe. Iako sam djetinjstvo i ranu mladost provela u centru grada, više volim istok. Iako je OK i zapad, pogotovo bliže moru. Kantrida me asocira na nebodere, ali još zapadnije je puno malih kuća, i ljepše je.

Dječja bolnica je jedna i osim vrlo rijetko, nisam ju baš koristila. I neka nisam. I neka neću.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne mora baš biti Rijeka. U obzir dolazi i okolica.
    Ovo za parkove i šetališta mi i ne znači puno jer ni ove po Zagrebu ne koristim. Ne pamtim kad sam zadnji put bila u Maksiću, na Bundeku, a kraj Zrinjevca i Ribnjaka samo projurim.
    Kuću baš i ne bi jer kuća zahtijeva veći angažman od stana. Jedan solidan stančić sa lijepim pogledom bi bio sasvim ok.
    Bolnice me isto ne zanimaju. Kći je već toliko velika da se i ne sjećam kad smo zadnji put bili kod pedijatra.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Bolnice me isto ne zanimaju. Kći je već toliko velika da se i ne sjećam kad smo zadnji put bili kod pedijatra.
    Mi imamo u principu barem jedan odlazak na hitnu svakih 6 mjeseci, uključno sa rengenom i šivanjem, tako da sam možda malo "opterećena".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •