Pokazuje rezultate 1 do 50 od 96

Tema: preseljenje u Rijeku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    bome, u mom kvartu, na zapadnom diejlu grada, dječja igrališta su užas. imamo dva, i ne znaš koji je gori. stakla, smeća, a o psima da ne govorimo.

neki dan sam baš bila bijesna, lungo mare od voloskog do opatije, užas. sramota. kao minsko polje. moraš dobro gledati da ne zagaziš. pisala sam i gradu da moraju to nekako riješiti. postavili su kao nekakve košare, ali stalno su bez vrećica.
    Ma, mi smo prošli sva igrališta u Rijeci, svugdje je isto... Nema veze zapad ili istok, bljek...
    Stvarno bi na tome trebalo poraditi, nemam pojma, neku peticiju poslati dragom Obersnelu

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Ma, mi smo prošli sva igrališta u Rijeci, svugdje je isto... Nema veze zapad ili istok, bljek...
    Stvarno bi na tome trebalo poraditi, nemam pojma, neku peticiju poslati dragom Obersnelu
    XX
    Mislim da bi komunalci (ili cijeli niz trenutno nezaposlenih) imali dodatnu zaradu da rade na postotak uhvaćeih koji ne čiste iza svojih ljubimaca!

Ja sam živjela u centru grada (kod Mc Donaldsa) 3 godine i mogu reći da je postalo grozno kada smo dobili dijete! Prije toga nam je bilo genijalno, sve blizu, nadohvat, u toku zbivanja... Nedostaci: žohari kao dio inventara (šuplji zidovi i nemoguće istrebljenje), buka zbog stalnonekog događanja (mislim da bi bolja prozorska stolarija i to riješila), parking (mm ima firmu u centru pa se tamo možemo parkirati, ali da nema- puno puta nam je pauk vukao auto...), vrućina preko ljeta, turisti (tko ne voli...), buka kafića...

Ali zato smo se odselili i uživamo u pogledu na Kvarner iz Krnjeva (novo naselje)...nismo mogli puno birati, ali smo jako zadovoljni!

I zaista, dođi ovaj vikend, steći ćeš uvid u (ne)funkcioniranje Rijeke u "izvanrednim" situacijama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •