Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Cheesecake?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    252

    Početno

    već mi se dva puta desilo i nisam sigurna di griješim...maslac koji pomiješam sa keksima se onako otopi i kaplje po pećnici (a stavim i manje maslaca nego je u receptu)...stavila sam podlogu za pečenje u kalup pa mi nije jasno (kad radim neki obični biskvit ništa ne kaplje uz podlogu). Jel vi stavljate podlogu i na stranice, ili samo na dno kalupa?

  2. #2
    ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,623

    Početno

    Obavezno stavim papir za pečenje ili foliju na dno i okolne stijenke kalupa jer curi baš na samom spoju.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •