sto se tice mirnoce, meni se npr. volovcica cini mirnija od ferencice... al kad je to sve relativno. Kad sam dosla tek u zg bila sam u subicevoj, i svako sam se jutro budila kad je prvi tramvaj kretao, a posli sam bila na zvonimirovoj, ali ne s ulicne strane, i bilo je divno, tisina veca nego na selu. al zato sad nema sanse da zivim tamo s djecom. di god se okrenes promet. Kad sam se doselila tek tu na pescu, moram priznat da mi se nije svidio kvart, jer uopce nisam setala po njemu. Kad smo dobili psa, prepjesacila sam je uzduz i poprijeko i ful je zavolila. a zivila sam doslovno svuda po gradu, i drzim da sam prilicno kompetentna. za mladu mamu, ja stvarno mislim da je volovcica, pa cak i onaj dio prema borongaju super. to sto je mojca rekla, stari je kvart, gradjen u vrijeme kad se mislilo na dovoljni broj vrtica i skole. neznam kako je sto se parkinga tice kod tebe na volovcici mojca, al meni oko zgrade ima mista uvik.. nemogu pojmit da svaki dan kruzim po kvartu i trazim di cu parkirat. takvih je kvartova sve manje, ili su uveli naplatu pa se moze nac mista
Dom zdravlja je blizu, pedijatrica mi je dosla nova, mlada, prezadovoljna sam suradnjom.. opca praksa, ginekolog stomatolog, sve imas tu. dakle, skoro pa ni tramvajem ne trebas ici. Pijaca je na 5-6 min od vukovarske, kulturni centar sa hrpom radionica za djecu i skolarce..
pronjuskaj na njuskalu, ukucaj ferenščica ako ti se po volovcica nije svidjelo nista..mozda naletis na nesto sto ti se svidi

Kad stizete u zg, kolko vremena imas?