-
Preseljenje u istočni dio ZG-a
Dragi moji, trebale bi mi sve informacije po pitanju preseljenja u istočni dio zagreba.Suprug mi je na tom dijelu dobio posao i za početak bi si iznajmili tamo stan. Znam da mnogobrojne agencije nude stanove u najam, ali iskreno da vam kažem preskupo mi je uzimanje stana preko agencije, pa ako netko zna iz nekakvih novina ili nečega svaka informacija mi je dobrodošla.
Koliko se protežu cijene najma na tom istočnom području grada??
Zatim imamo malu bebu, pa me zanima pedijatar na tom pordučju, te gdje krenuti s tom papirologijom kod preseljenja, znam da se prvo moramo prijaviti na MUP, ali mene više muči to zdravstvo,predijatar za malenu, te nama doktor opće prakse,pa onda svi ti papiri koji su potrebni???
Vrtić, jaslice ili što vec kada se treba prijaviti dijete? Godinu dana ranije ili?
Kakva je prometna povezanost? Imamo jedan auto i taj auto ce suprug koristiti za odlazak na posao, a ja cu vjerovatno trebati s malom ici kod pedijatra ili tako negdje pa sto vi obično koristite? Autobus? taxi? s obzirom da imam maleno dijete, pa me brine kako cu s njom ici igdje...
UGlavnom pišite mi sve čega se sjetite, jer ni ja sama neznam kojom brzinom mi dolaze sva moguca pitanja, kad krenem surfat obično zaglibim na nečemu pa opet nemam konkretnog odgovora 
Trebaju mi sve informacije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma