Pokazuje rezultate 1 do 50 od 190

Tema: Preseljenje u istočni dio ZG-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Obrtnička- pa to je Savica...ja sam mislila da je možda bliže Petruševcu i Žitnjaku...uglavno ti su mi kvartovi nepoznati i nisu mi baš lijepi...ali ja ne razumijem zašto bi vi morali živjeti u kvartu u kojem i muž radi ako je cestovno sve dobro povezano?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Obrtnička- pa to je Savica...ja sam mislila da je možda bliže Petruševcu i Žitnjaku...uglavno ti su mi kvartovi nepoznati i nisu mi baš lijepi...ali ja ne razumijem zašto bi vi morali živjeti u kvartu u kojem i muž radi ako je cestovno sve dobro povezano?
    nemoramo živjeti u kvartu gdje MM radi, ali okolni kvartovi su daleko prihvatljiviji od bubam zapadnog dijela zagreba, kad je vec pronašao posao na istok zagreba, onda nam je bolje na toj strani tražiti i stan, logičnije..

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ivon prvotno napisa Vidi poruku
    nemoramo živjeti u kvartu gdje MM radi, ali okolni kvartovi su daleko prihvatljiviji od bubam zapadnog dijela zagreba, kad je vec pronašao posao na istok zagreba, onda nam je bolje na toj strani tražiti i stan, logičnije..
    Znam...mislila sam ne moraš živjeti na Savici možeš i u Dubravi ali ako je tebi draži Novi Zagreb onda OK (meni osobno nije)...bilo bi dobro da dođete koji dan...provozate se malo ili prošetate nekim kvartovima ili naseljima (znači ne glavnim cestama, nego da uđete u kvart) pa da vidite povezanost, kako kvart diše i koliko Vam se sviđa

Tu su i Kruge- općina Trnje itd.
    Posljednje uređivanje od ivana zg : 04.02.2013. at 15:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •