Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Bol u koljenu

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Bol u koljenu

Već me nekoliko mjeseci zna zaboliti u lijevom koljenu sa lijeve strane nekakva unutarnja bol kao na promjenu vremena (bar mislim da je takva bol jer inače od te vrste bolova nisam patila). Uhvati me nenadano i boli nekoliko sekundi pa popusti. Nekada bol zna biti i malo jača. Ne sjećam se da sam se udarila na tom mjestu ili da sam imala nekakvih povreda. Jednom me samo tijekom noći probudilo kvrckanje u tom koljenu kao da se nešto pomaknulo dok sam namještala nogu i to je sve. Jel znate što bi to moglo biti? Da idem kod doktora ili ne jer svejedno sam trudna pa ne namjeravam ništa ni slikati niti ikakve lijekove piti.

bubimirko

Početno

odi k doktoru.......pa nemoraš slikati......ak ti je otišel recimo meniskus to se da vidjeti i uzv, ko i još neke druge stvari......a usput imao sam puno problema s koljenima i ne vidim potrebu za ikakvim uzimanjem lijekova, sad jedino kad bi fakat "krepavala" od bolova onda voltaren-ali nisam stekao dojam da si u takvoj fazi--u svakom slučaju odi i vidi šta će ti ortoped reći

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hvala ti Bubimirko No bojim se da sam što se tiče koljena potpuno neupućena. Čula sam za taj meniskus u vezi sa sportašima, ali ne znam jel je to nešto zahtjevno, odnosno kako se to riješava. Jel je kod tebe isto bio meniskus ili mogu još neki problemi biti? Kako si ti svoje riješio?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja mislim da nemre meniskus samo tak otici sam od sebe....ako nisi negdje krivo stala, ili savila nogu. jesi se možda naglo zdebljala? možda ti se zglob zglodal...

bubimirko

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Hvala ti Bubimirko No bojim se da sam što se tiče koljena potpuno neupućena. Čula sam za taj meniskus u vezi sa sportašima, ali ne znam jel je to nešto zahtjevno, odnosno kako se to riješava. Jel je kod tebe isto bio meniskus ili mogu još neki problemi biti? Kako si ti svoje riješio?
    moje se cijelo raspalo, a na drugom pak sam imal nekakvu divlju kost ili tak nekaj.......uglavnom meniskus sam operirao.....i to je zeka-peka, drugi dan sam već hodao-nit me kaj bolilo(osim glave, ali vele da je to od spinalne anestezije), ma sve 5, sveukupno sam bio u bolnici 4 dana----samo kaj sam tam morao ipak primati inekcije-neke kaj se daju u trbuh....protiv zgrušavanja krvi(mislim), ali ak je meniskus, pa nije to nikakva hića, i naravno da mogu biti i druge stvari.....može ti se komadić hrskavice odvalit, možda kakva mala ruptura mišića uslijed kakvog nezgodnog pokreta, možda su se čašice patele istrošile pa te to zna smetat......ima 100 stvari, zato ti i kažem odi k doktoru pa nek vidi i nek te savjetuje, šta ti je najpametnije napraviti s obzirom na tvoju situaciju

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nisam se naglo udebljala osim što sam dobila koju kilicu. No hvala vam svakako ću otići kod doktora. Nadam se da baš neću kao Bubimirko proći :/ Mislila sam da će to možda proći samo od sebe, ali bolje se ne zezati.

bubimirko

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Nisam se naglo udebljala osim što sam dobila koju kilicu. No hvala vam svakako ću otići kod doktora. Nadam se da baš neću kao Bubimirko proći :/ Mislila sam da će to možda proći samo od sebe, ali bolje se ne zezati.

tak i tak ne buš moraka čekati u redu.....trudnice imaju prednost---iskoristi to

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj bubimirko prvotno napisa

tak i tak ne buš moraka čekati u redu.....trudnice imaju prednost---iskoristi to
    a tek šepave trudnice....

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Odi kod doktora. Fizijatar ti može prepisati fizikalnu terapiju neke vrste, da li vježbe, ultrazvuk, magnetoterapiju-svejedno, ništa nije opasno u trudnoći. A pomoći će.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •