Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 193 od 193

Tema: pitanja koja mladi ljudi postavljaju (tj zbog cega hr hitno treba ZO)

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ući se. Moj sin je zo imao u 2 ili 3 razredu.
    Danas da, srećom.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

sirius, sto mi se to dogadja- pitanja, savjeti, poruke bila je kad sam bila vec srednja skola, nas razred je sudjelovao u jednoj emisiji. ja sam mislila da smo istih godista :D

prva menga dosla je tiho, nezvana sama s 12 godina. skakala sam s camca u more i kad sam se vratila u camac i isla presvuci nasla sam nesto sto sam mislila da je sluzava trava koju sam pokupila na dnu mora. mater rekla, menga. i to je bilo to.
    danas ne bi pomislila da je morska trava, danas bi pomislila da cu rodit jer mi je ispao sluzni cep.
    tako je izgledala prva menga.

i ja nisam ko zuska rak, al imala sam isti issue s odrastanjem i prihvacanjem.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sirius, ja sam bila manja, oko šest godina sam imala, ali kad sam osjetila da nešto ne štima (a trajalo je koju minutu, jer je slušanje starijih od sebe u to doba ipak bio opći i glavni odgojni imperativ) rekla sam da mi to ne bi trebao raditi, na što se čovjek povukao uz ispričavanje. Eto. Kad danas gledam - bogme sam imala petlje.
    Mama se izbezumila kad sam joj ispričala pa me dodatno napala: zašto nisam vikala, zašto sam išla s njim, zašto ovo, zašto ono. Zamjerila mi se i se točno sjećam kako sam razmišljala da je nerazumna i skroz u krivu - umjesto da me pohvali za prisebnost, ljuti se na mene.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    išla si u jezičnu, jel tako?

jer to je samo ona mogla raditi.
    i donositi poluispravljene testove jer ih je "ispravljala u crvenom kombineu, pa muž nije mogao odoljeti"
    jesam!
    fakat je legendarna
    ne moš fulat ni po šturom opisu :D

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    I sad kad mi kažu da se djeci ne smije govoriti o primjerenim dodirima jer im se time krade djetinjstvo...Koje zatvaranje očiju pred realnošću i davanje prostora zlostavljačima.
    x

Napisala sam cijeli dugi post na puntičino pitanje i odlogiralo me.

Puntice odlično si pitanje postavila, na to sam ti htjela najviše odgovoriti, sad samo kratki sažetak, mislim da mi i naša djeca živimo u bitno drugačijem vremenu od naših roditelja. Danas je djeci dostupno puno više informacija koje sami nisu u stanju selektirati i protumačiti. Odatle dolazi moja potreba da razgovaram sa djecom, dam im točne informacije i usadim im moj sustav vrijednosti. Ne želim propustit priliku za to i ostavit prostora nekome tko možda neće bit dobronamjeran.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam kad si ti išla u školu, ali ja sam te 1982. - 1984. mislila kako ona ima nekih 60
    LOOOOL
    ali si sad mislim... da je ona onda mogla biti stara negdje ko ja sada :-O

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam išla 1995. - 1999. i mislila sam da ima 100 i da se rodila u toj zgradi
    ali vidiš...bistar um i britak jezik do samog kraja!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i kod nas je bilo tako u osnovnoj

znalo se da profesor "šlata" sedmašice i osmašice, ali tome su se svi smijali
    i "pazili"
    i to je bilo to
    X
    I kod nas isto profesor likovnog, dok se nije namjerio na mene.
    Zasvinjila sam ga na glas pred cijelim razredom, nastao je samo muk.
    Nakon toga nije više bilo pipkanja u našem razredu i imala sam 5 iz likovnog do kraja školovanja crtala što ili ne crtala. :antitalent:

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    X
    I kod nas isto profesor likovnog, dok se nije namjerio na mene.
    Zasvinjila sam ga na glas pred cijelim razredom, nastao je samo muk.
    Nakon toga nije više bilo pipkanja u našem razredu i imala sam 5 iz likovnog do kraja školovanja crtala što ili ne crtala. :antitalent:
    Meni je ovo prestrašno, iako se dobro sjećam tih situacija iz svog osnovnoškolskog razdoblja, zanimljivo da nam je to bilo smiješno.
    Nadam se da se situacija po tom pitanju ipak promijenila nabolje.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I meni je sad prestrašno s pozicije roditelja, a onda s pozicije djeteta mi je samo išlo užasno na živce i zato sam reagirala.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zuska ma daj,pa otkad postoji net....to je bilo prije 13-14g....

i ja se itekako sjecam dana kad sam dobila menstruaciju,to je bio prvi dan srednje skole i bila sam presretna sto sam ju konacno dobila!
    i sjecam se pokojnog nona koji me je potapsao po ledjima i rekao: cuo sam sto ti se danas dogodilo,cestitam....a ja propala u zemlju od nelagode....
    do tada sam u osnovnoj lagala na tjelesnom da je imam i da ne mogu igrati....skoro su sve cure vec nosile korpice a meni nisu bili potrebni...uf,traume iz djetinjstva..

nas prof. iz tjelesnog je redovito pipkao cure dok je objasnjavao neke vjezbe,ja nisam bila meta naravno....muski me rod nije ni obadao zbog djecackog izgleda tamo negdje do 2gog srednje...zato sam samo promatrala i slusala price i iskustva...a i starija sestra je isto tako bila dobar izvor informacija....

sad sam se sjetila i da bi nam mama kroz osnovnu vikala: zmiri,zmiri kad bi se na TV-u prikazivao neki film sa posve nevinim scenama....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 06.02.2013. at 11:57

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    I meni je sad prestrašno s pozicije roditelja, a onda s pozicije djeteta mi je samo išlo užasno na živce i zato sam reagirala.
    E upravo se nadam da će ZO osvjestiti djecu o ispravnosti dodira, pa čak i neumjesnih pogleda, komentara, tako da će svako dijete znati primjereno reagirati i uputiti roditelja o nedoličnom ponašanju dotičnog.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Najgore je kada se šuti i šutke prelazi preko takvih problema, mene je recimo u toj dobi, pa i kasnije bilo sram reagirati, pa čak i s roditeljima razgovarati o tome. Vjerojatno nam je duboko ukorijenjena pogrešna savjest o tome da se prema ženama postupa kao s isključivo seksualnim objektima i da se nema tu šta puno prigovarati.
    Što u kombinaciji s niskim samopoštovanjem žene može biti fatalno.
    Upravo zato bi željela da ZO pridonese osvješćivanju samopoštovanja, a time i ukazati djevojčicama, dječacima kako da nose s određenim situacijama. Pod određene situacije podrazumijevam i pritisak vršnjaka.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Zuska ma daj,pa otkad postoji net....to je bilo prije 13-14g....
    Da, ali ja sam ti još iz doba walkmana...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kad razmišljam o sebi kao djetetu, nikad mi nije bio problem odbiti neželjeni dodir, ako je bio od neke strane osobe.
    Vjerojatno iz razloga što sam oduvijek osoba koja mrzi ulaženje u svoj osobni prostor (grljenje, tapšanje, rukovanje,...).
    Iz svoje kože gledam kao veči problem kad si ludo zaljubljen i u vezi kako dečka odbiti, ako on nešto želi, a djevojka ne.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    ahahahaha
    i to onih gdje su gumbi bili visoki po centimetar i pol

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ahahahaha
    i to onih gdje su gumbi bili visoki po centimetar i pol
    X
    I telefonske govornice.
    Ajde u vrijeme faksa su barem izbacili one na kovanice i uveli kartice.

Datum pristupanja
    Jan 2004

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

sirius, ja sam bila manja, oko šest godina sam imala, ali kad sam osjetila da nešto ne štima (a trajalo je koju minutu, jer je slušanje starijih od sebe u to doba ipak bio opći i glavni odgojni imperativ) rekla sam da mi to ne bi trebao raditi, na što se čovjek povukao uz ispričavanje. Eto. Kad danas gledam - bogme sam imala petlje.
    u petom razredu sam imala sličan doživljaj sa nastavnikom tehničkog. nisam mu se usudila reći, ali sam rekla mojoj baki koja ga je nazvala u školu i rekla da ako još jednom išta pokuša, da će ga prijaviti. došao je i ispričao mi se i nije mi više prilazio.

i od tada sam također imala 5

u biti, divim se sama sebi što sam imala petlju to prekinuti.

eto, koliko nas je to doživjelo.

moja mala je kao vrtićanka doživjela da ju sin moje frendice poljubi. onako iz zeze, ona se nagela nad nekom igračkom, bila u neugodnom položaju, on je dotrčao i cmoknuo ju (ovlaš). ona mu je to jako zamjerila. i to mi je tek priznala nekoliko godina kasnije, jedno veče se otvorila i bila je jako potresena i ja sam joj tad ubacila priču o dodirima i o tome da kad naraste i kad ona upozna svoje tijelo, znat će birati i ona će odlučivati tko će ju poljubiti a tko ne. neće biti pasivna.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kod nas se u vrticu provodi ovaj program medu predskolarcima http://www.udrugaroditeljakpk.hr/cap...-cap-programu/

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mene ljudi moji sram i priznati do koje godine sam mislila da žene rađaju i mokre kroz isti otvor

S menzisom se nisam nešto pretjerano šokirala, dobila sam ga na polugodištu 7. razreda, taman za vrijeme zimskih praznika. Roditelji nisu baš otvoreno pričali o tim stvarima, ali imam stariju sestru, a i mama se pred nama presvlačila bez ustezanja tako da mi te stvari nisu bile nepoznanica.

Sa svojom curom sam puno više otvorenija nego što su bili moji samnom pa ipak nismo uspjeli izbjeći neke strahove. Naime, u dobi od nekih 4, 5 god. me je plačući pozvala u WC i izjavila da joj se pokvarila pišica. Na moje pitanje kako to misli ona mi kaže da je počela piškiti, a onda joj se došlo kakiti i onda je mokraća prestala curiti dok se nije pokakila pa je tek onda opet mogla piškiti. Smirila se kad sam joj rekla da se i meni to događa, ali nemam pojma kako joj je to uopće došlo u glavu.

Sa sinom sam puno manje razgovarala o tim stvarima. Ne zato što je muško nego jednostavno jer je on bio dijete koje nije postavljalo puno pitanja, a i kad bi mi o tome usput pričali uvijek se pravio da ga to ne zanima. Čak je tamo negdje u 7. razredu dobio neke brošure o pubertetu, jedna je bila za njega, a druga za roditelje, ali on je to jednostavno prešutio. Slučajno sam mu to našla među knjigama i na moje pitanje zašto nam to nije pokazao samo je rekao da su to gluposti i da on to sve zna. Danas je već odrastao muškarac, u vezi je više od 2 godine pa više nemamo ni potrebe o tome pričati. Valjda...

I da, s pedofilom sam se susrela tamo negdje sa svojih 13 god. kad sam pred kućom u bodulima lovila ribe. Prišao mi je mornar s putničkog broda kojeg su moji vrlo dobro znali i počeo mi pričati kako ima neke lijepe slike pa bi mogla doći s njim u kabinu da mi ih pokaže. Naravno da nisam otišla jer sam znala da to nije u redu i rekla sam starcima što se dogodilo. Znam da je lik poslije u širokom luku izbjegavao našu kuću, ali me sve strah da koja djevojčica nije nasjela na njegovu priču. :/ Da se moje dijete danas nađe u toj situaciji ne bi ni časka dvojila prijaviti ga.

Inače, iako u horoskope ne vjerujem, rak sam u znaku i podznaku. Tek da se zna

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    a gramofon i ploce?
    ...imala sam i ja walkman pa discman pa mp3 player..
    ..nasnimavala sam muziku sa radija na kazetofon (iscekivanje subotnjih top-lista)....
    ...igrala se na komodoru,spectrumu ZX pa presla na windowse...
    nismo precizirali sto u kojim godinama...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Što vam je ljudi, kod nas je gramofon i dalje u funkciji.
    Ploče se slušaju s jednakom respektom kao i pred 20 i više godina. Dapače, neke vrlo nove albume imam samo na vinilu. CD je za nas nužno zlo.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam iz doba kad su uloške s krilcima bile SF. Imale smo one Vir i kasnije su došle neke plastificirane, mislim da su se zvale ONA ili tako nešto. Na to su se obično nosile higijenske gaćice.

Životna želja mi je bila imati kazetofon s dvi glave da mogu presnimavati s kazete na kazetu. Na kraju mi ga starci kupili za rođendan, ajme sreće!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    a gramofon i ploce?
    ...imala sam i ja walkman pa discman pa mp3 player..
    ..nasnimavala sam muziku sa radija na kazetofon (iscekivanje subotnjih top-lista)....
    ...igrala se na komodoru,spectrumu ZX pa presla na windowse...
    nismo precizirali sto u kojim godinama...
    Istina, ali ja s 18 nisam mogla slati mailove, a ni sms Ali sam zato za maturu dobila liniju s dva kazetofona, Bodulice

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ni ja.
    al sam 2 godine kasnije dobila liniju sa cd playerom sto mi nije puno znacilo jer su cdi tada bili skupi ko zlato.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam imala vrlo neugodno iskustvo s 12 godina i to pred školom i vidjela je moja razrednica i nitko nije reagirao. Kad sam rekla mami ona je počela vikat na mene da to nisam ni slučajno nikome govorila jer bi se tata mogel razljutit na mene... gluposti. Da sam barem znala odreagirati i istjerati stvar na to da nisam ja kriva što sam stajala pred dučanom i neki starkelja je došao i primio me tam gdi nikako nije smio nego kaj sam se povukla i jjoš uvijek čuvam taj bjes u sebi i imam nočne more i "gade" mi se, zapravo bojim se starih muškaraca i mrzim ostajati sama s njima u prostoriji... uh. Treba ZO obaveeeezno!!!!!!!!!!!11 Da ga je barem bilo i onda.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

seksualni odgoj u mojoj familiji:
    djeca se dobivaju tako da mama i tata skupa jedu salatu...

salatu sam dugo godina izbjegavala u širokom luku...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    seksualni odgoj u mojoj familiji:
    djeca se dobivaju tako da mama i tata skupa jedu salatu...

salatu sam dugo godina izbjegavala u širokom luku...

lukab, ti i salata za sad definitivno držite prvo mjesto
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 06.02.2013. at 22:19

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

majko moja, kako li smo sve samo zive

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bome, ovo je za knjigu viceva. Salata :mrgree
    Ja sam nekako ni sama ne znam odkuda pohvatala teoriju. Knjige, enciklopedije, taj film na školskom programu... Modra lasta.
    Ali nisam nikad razgovarala sa roditeljima, ni o tome ni o puno toga. Ni onda, ni danas.

Anemona, svaka ti čast. Nisam na srecu nikad imala iskustva sa neželjenim dodirima.
    Moje je dijete imalo u školi program power4me u drugom i četvrtom razredu koji ih je osvješćivao o neprimjernim dodirima i svemu oko toga u smislu kako da se postave i obrane.

Taj se program provodi u u javnim i u privatnim školama, uključujući i privatne katoličke javnog programa ( ne brkati sa školama u Hrvatskoj takvog tipa, to je dio tradicije, te škole pogađaju i ateisti i agnistici, kao i pripadnici drugih religija)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kod nas ima CAP i jako sam sretna sto ga ima i nas vrtic.
    iako sam s kceri dotakla tu temu u nekoliko navrata u zadnjih godinu dvije.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

salata

Doduše, ja sam vjerovala u onu da su me našli u kupusu. Nisu mi moji to rekli već stanodavka di smo bili podstanari, a moji se nisu baš pretrgnuli demantirati je. Stoga sam ja znala sate i sate gacati po vrtu tražeći bebe među kupusima. A i kad sam jednom vidila trudnicu ta ista stanodavka mi je rekla da je žena progutala loptu. Neko duže vrijeme sam se bojala igrati njome u strahu da je ne progutam.

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod D. su u školi provodili CAP program, sad će ga provoditi i kod A. u vrtiću, baš sutra imamo roditleljski. Koliko sam gledala, postoji i teen CAp o prevenciji nasilja u vezama, šteta što se to ne provodi u gimnaziji.

passek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kao nastavak na punticino pitanje zašto se trudimo poučiti djecu kad smo sami ispali ok uglavnom s manje informacija u ranoj dobi... Prvo, mislim da stoji gore rečeno o velikoj potrebi davanja informacija djeci u cilju njihove zaštite, a, kao drugo, ne vidim razlog da se informacije uskraćuju ako su dostupne. U kontekstu toga svakako mislim da nema razloga i da je štoviše kontraproduktivno da djeca/mladi ne dobe strukturirane informacije ili bar literaturu od odraslih koji ih odgajaju i obrazuju (roditelja, škole, drugih službenih izvora...).

Ipak, pitam se tko su ti odrasli koji u određenoj dobi trebaju dati te informacije. Naime, nepobitno je da na relaciji roditelji-djeca postoji izvjesno (blago rečeno) sustezanje od razgovora o seksu i mislim da to nije u potpunosti posljedica naše sredine već moguće dubljih mehanizama (koji npr. čuvaju od incesta...). Da li vam se onda čini logičnim i možda čak boljim za razvoj djeteta da roditelj s djecom priča o zaštiti, ljubavi itd., ali tehničke detalje prepusti nabavljenoj literaturi? (Na kraju priče će se to vjerojatno svesti na procjenu koliko se udobno i roditelj i dijete osjećaju u toj situaciji... sličan je naime bio odgovor na moje davno pitanje o biti gol u kupaoni pred malim djetetom...)

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bodulice, evo jos jedne koja je iz upute na tamponima skuzila da ima 2 "cijevi"
    Znala sam kako se rade djeca rano, sto su jajnici, cemu sluzi menstraulni ciklus i sl. Mi smo do ranog puberteta isli jednom, dvaput godisnje sa starcima na nudisticke plaze, ulasci u kupaonicu su bili normalna stvar, a i pretrcavanje po stanu od kade do ormara je isto bilo uobicajeno.
    Ono cemu se cudim je maminom cvrstom uvjerenju/uvjeravanju da cim se "podam" muskarcu da ce me ostaviti.
    Boravili smo na selu povremeno pa sam vidjela prije skole svinju kako se prasi i roditelji se i danas cerekaju kako sam shokirana bila da sam rekla "tata, zar kroz guzu!?" Nisam dobila ni tada odgovor, a nisam ni trazila jer mi se cinilo da je ocito Negdje u trecem sam vidjela kako jedna seljanka vodi kravu pod bika, taj cin mi je bio oduran, moram priznati. Rijec erekcija sam naucila u kinu u 5. razredu-film Vjestice iz Eastwicka.
    Nemam nista protiv masturbacije, al mi je puno drazi duo Darling Nikki je masturbirala s magazinom, tko se sjeca Princea, al ja nisam.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I sad kad mi kažu da se djeci ne smije govoriti o primjerenim dodirima jer im se time krade djetinjstvo...Koje zatvaranje očiju pred realnošću i davanje prostora zlostavljačima.
    x.

U našoj familiji je bio jedan pipač, niko se nije usudio progovoriti po šifri "cijenimo starije", a svi smo zajedno podijelili isukstvo sad u matoroj dobi - da je to radio svima. Moš' mislit kako bi se to danas usudio napravit, no way.

Pa svi ti slučajevi pedofilije prijašnje što sad izlaze na površinu... ne bi ih bilo da su djeca bila osviještena, kao i roditelji, da se o tome pričalo.

I ovo što je seni rekla - implicite svođenje vrijednosti žene na promet njenih spolnih organa (onaj njemački, u stvari tehnički izraz u njihovom stilu - Geschlechtsverkehr). A sve pod nekim velom da je super to ne stavljat u promet... zašto... nejasno je. Mislim, jasno je sad - ostaci patrijarhata. I to je isto bio fokus na seks, samo sa negativnim predznakom. Sad je pak sa super pozitivnim - proizvodi su "seksi" i slično.

A za muške - nema veze - čak cijena s prometom raste. Odvratno, i nema šanse da tu poruku želim svojoj kćeri.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.02.2013. at 10:19

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja tebe potpisujem, ina, odnosno seni od ranije.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ina ne kuzim jedino o kakvim "ostacima" patrijarhata pises - pa ja svakodnevno dozivljavam taj patrijarhat, u punom je zamahu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    ina ne kuzim jedino o kakvim "ostacima" patrijarhata pises - pa ja svakodnevno dozivljavam taj patrijarhat, u punom je zamahu.
    Jes, malo sam se zaletila... čak mi se čini da je jači nego prije, u moje zeleno doba. To je bio jedini pozitivni dio komunizma, sad se opet žena, zbog poslova koji postaju ili jesi ili nisi, vraća u područje kuće - barem, ako dobro kužim, je to veliki izazov zapadnijeg zapada, na sjeveru je bolje.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.02.2013. at 11:08

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Tko ti je kriv kad si rano počela
    a kukavica kukavna
    ja sam bila ubijeđena da je dovoljno "kasno"
    zapravo, s današnje perspektive i vjerojatno je kasno -17 godina

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sjećam se kad mi je jednom prilikom, negdje 5. osnovne jedna simpatična cura iz paralelnog razreda priznala kako joj kad gleda neke scene na TV-u pulsira pišica. Ulovila me totalno nespremnu i ja sam rekla da meni bome ne, što naravno nije bila istina. Najrađe bih joj se danas ispričala, da ne živi preko sedam mora i sedam gora.

Kad smo kod muzike, ja i danas imam kazić u autu (zna on i CD-e svirat), a doma gramofon.

Profu pipača smo i mi imali, al za jednog pipača je bio suzdržan, tako da smo njegovu "slabost" iskorištavali na testovima, s time da smo unaprijed dogovarali koja će pitati koje pitanje i poslati rješenje po razredu. Mama nam je inače kad smo bile male pričala o muškarcima koji pipkaju curice i lijepo nam je rekla da je najveći problem kad roditelj ne vjeruje svom djetetu da mu se tako nešto dogodilo, a onda je navela i par teta koje su nam dolazile na kavu, kako njima mame u djetinjstvu nisu vjerovale i kako je to grozno.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

uf,pipači...imale smo i mi u našem selu jednoga,odnosno dva.blizanci koje tada nisam razlikovala,pamtila sam iz koje kuće bi dotrčao za menom pa sam se klonila tog puta..da bi kasnije čula od frendica da i brat voli dragati curice.išla sam od zubara pješice kračim putem di nema kuća,snimio me,dotrčao i prvo onak oko mene komplimenti i to da bi me na kraju htel poljubiti jer kao več sam dovoljno velika da bi to radila.imala sam 14,15 g.
    jednom dok sam čekala bus mi stao auto da me preveze,pošla sam kad sam znala dedicu,bio je portir di sam išla na praksu.htel je stati uz cestu da me malo poslika,jer on jelte inače jako voli slikati cure.katastrofa.
    a u osnovnoj školi su ti isti znali nas curke štipkati za cicke..ono,dok ti počnu rasti a još ne nosiš grudnjaka i sve strši kroz majicu.nekak ti starkelje vole taj period kod curica,nekoliko njih me lovilo za cice u toj fazi rasta..
    sječam se tog osječaja srama,nemoći,jer mada bi ga najradije vritnula moraš kao poštovati tog starijeg čovjeka,ipak je on naš susjed.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •