Pokazuje rezultate 1 do 50 od 105

Tema: Tea time

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kad se spomene dotični napitak sjetim se jedne simpatične žene koja već par godina nije među živima.

Naime, kad god bi je pitali kako je, ona je odgovarala: Dobro falabogu, nitko nije na čaju

Kako je i meni samoj čaj sinonim za boleštine tako nemam ni naviku uživati u njemu, a ne mogu reći da mi neki nisu fini. Menta pogotovo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se spomene dotični napitak sjetim se jedne simpatične žene koja već par godina nije među živima.

Naime, kad god bi je pitali kako je, ona je odgovarala: Dobro falabogu, nitko nije na čaju

.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ahahaahahaha

ja volim čajeve a posebno mentu, kadulju, bazgu i lipu i to sve domaće, ništa filter vrećice
    godinama sam ujutro pila zeleni ali sad kad ova mala siše 160 puta tijekom noći ipak mi je šalica kave ujutro spas

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

.
    I ja ovako. Ako me vide da pijem čaj, znaju da sam bolesna. Ostatak obitelji voli čajeve. Svakakve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •