Pokazuje rezultate 1 do 50 od 105

Tema: Tea time

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod nas se takodjer svakodnevno pije caj.

U jutro Assam, a poslijepodne i navecer Darjeeling. Te cajeve vec godinama kupujemo u Ljubljani, u Cajni hisi Cha gdje izaberemo nesto iz ove ponude.

Trenutno pijemo iz ovakvih finih porculanskih salica. Prije toga smo imali ovakve, koje su se na zalost porazbijale.

Obozavamo spomenutu cajnicu i jako nam je zao sto nesto takvo nemamo u Rijeci.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas se takodjer svakodnevno pije caj.

U jutro Assam, a poslijepodne i navecer Darjeeling. Te cajeve vec godinama kupujemo u Ljubljani, u Cajni hisi Cha gdje izaberemo nesto iz ove ponude.

Trenutno pijemo iz ovakvih finih porculanskih salica. Prije toga smo imali ovakve, koje su se na zalost porazbijale.

Obozavamo spomenutu cajnicu i jako nam je zao sto nesto takvo nemamo u Rijeci.
    I ja volim Čajnu hišu. Odlazak u Ljubljanu jednostavno nije potpun bez čaja tamo.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podizem! Ja pijem dosta caja iz filter vrecice na Franck sam se navukla. Muči me koliko su ti čajevi zapravo dobri za zdravlje s obzirom na dodane arome, boje i sl.? Osim sto podizu raspolozenje Trebam neku alternativu koja je financijski prihvatljiva...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •