Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: glasna centrifuga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja imama kombiniranu Candy i glasna je. tj glasnija od bivše elux, ali uredno perem i sušim po noći. susjedi se ne bune pa pretpostavljam da ne trese pola zgrade
    Ali šogoru se nedavno dogodilo da su zaboravili izvuči neke ogromne (cca 15 cm) vijke iz mašine kad su je montirali i mjesec dana im je mašina zvučala kao avion, a isto su nožice bile dobro postavljene.
    Sjećam se da je i moja imala te vijke (valjda drže amortizere) i da smo ih izvadili odmah.
    da niste i vi taj dio preskočili?

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Ali šogoru se nedavno dogodilo da su zaboravili izvuči neke ogromne (cca 15 cm) vijke iz mašine kad su je montirali i mjesec dana im je mašina zvučala kao avion, a isto su nožice bile dobro postavljene.
    Sjećam se da je i moja imala te vijke (valjda drže amortizere) i da smo ih izvadili odmah.
    da niste i vi taj dio preskočili?
    i mi smo tako prošli s prvom perilicom. kad je počela divljati po kupaonici, izgledalo je kao scena iz Egzorcista. srećom smo skužili o čemu se radi i odmah poslije pranja to izvadili (nismo morali zvati svećenika ).
    ima i šogor sreće, kao i mi, da ti šarafi nisu uzrokovali veliki kvar. sad kad smo morali kupiti novu perilicu (poporavak stare bi koštao skoro više nego nova perilica s 5 godina, a garancije), pazili smo da odmah izvadimo te šarafe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •