Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: iscjedak

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno iscjedak

vec 5 mj pokusavamo napraviti potomka. Menstruaciju (ne)ocekujem 14. 02., odnosno za tjedan dana. Trenutno imam zuckasti iscjedak koji nije sirast i nema nikakvog mirisa, al sam primijetila da kad se osusi na bijelim gacicama
    dobije smedju boju. Ako zna itko sto bi to moglo biti ili znaciti... E, i cicke me bole.

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

strpi se jos tjedan dana pa ces vidjeti znaci li ista promjena iscjedka

znam da je ovo cekanje pred mens. najgore, al brzo ce proc tjedan dana pa ces bit sigurna sto znaci, samo polako i sretno, javi nam se

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj penny prvotno napisa Vidi poruku
    strpi se jos tjedan dana pa ces vidjeti znaci li ista promjena iscjedka

znam da je ovo cekanje pred mens. najgore, al brzo ce proc tjedan dana pa ces bit sigurna sto znaci, samo polako i sretno, javi nam se
    A znan... Samo sta se uvik u iscekivanju pojavljuju novi "simptomi" kao ovaj tzv. suncani isjedak. Svi ti simptomi mogu znaciti svasta, i ja to znan. Al mi vrag ne da mira i onda krenem na turneju po internetu trazeci odgovore koji mi najvise pasu.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Izgleda da su ipak gljivice u pitanju...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A dijagnozu gljivica ti je postavio liječnik?...ili internet?

Evo ti jedan savjet koji znaš i sama: samo još malo strpljenja i znat ćeš. Ako 14.2. ne dobiješ menstruaciju-kupi test ili ga učini ako si već kupila.

Želim ti uskoro pravi trudnički iscjedak...

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Dijagnozu smo postavili internet, ginekolog (sinoc, telefonski, jer je vikend) i ja. Trenutacno se mazem Rojazol kremom, a u ponediljak iden na pregled. Inace, ovo lito sam bila trudna, dvojajcani blizanci. U osmom tjednu je otislo naopako, prosla sam dvi kiretaze... Morala san 6mj. pauzirati.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pocelo me peckati isvrbiti, a iscjedak je posta sirast, tako san dosla do zakljucka da nesto nije kako triba.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sinoc dosla M. Nakon onih kiretaza cili mi se ciklus poremetija. Dodje kad god joj padne na pamet. Najprije je 2 puta ciklus bija 26 dana, pa 31 dan, onda je bilo neko vrijeme 28/30 i ja se vec ponadala da se vraca u normalu i sad opet 26 dana. Izludjuje me, ne znam vise nista. A ovaj put M je cudna, sirasta je ki onaj zuti iscjedak svitlo crvene je boje i dosta oskudnija od onog na sta san ja navikla. Naime, cili zivot iman obilne i bolne M. U pon iden u ginekologa, ali sve mi se cini da san ja slucaj za dr House-a.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •