Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Promjene u ritmu spavanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Malo pile od tri kile? Aaaaa
    Pazi idu vjeverice!!!! (Ako ti je metar upitnika nad glavom onda nisi bila na nespavajucem topiku o ruzicastim vjevericama)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Malo pile od tri kile? Aaaaa
    Pazi idu vjeverice!!!! (Ako ti je metar upitnika nad glavom onda nisi bila na nespavajucem topiku o ruzicastim vjevericama)
    Malo pile od tri kile su i moji dečki voljeli dok su bili bebe... Tek puno kasnije, kad su krenuli u glazbenu školu, otkrili su da je to klasična pjesmica za uvježbavanje dinamike (i dosjetili se odakle njihova mama to zna, he hehe....)

Dalje riječi idu "Imali smo koku, malu koku, jednu malu koku zlatooku"... Moja djeca znaju i dalje (nisam sigurna da su se sami sjetili, ali nema veze) - "imali smo slona od pet tona..."

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Malo pile od tri kile su i moji dečki voljeli dok su bili bebe... Tek puno kasnije, kad su krenuli u glazbenu školu, otkrili su da je to klasična pjesmica za uvježbavanje dinamike (i dosjetili se odakle njihova mama to zna, he hehe....)

Dalje riječi idu "Imali smo koku, malu koku, jednu malu koku zlatooku"... Moja djeca znaju i dalje (nisam sigurna da su se sami sjetili, ali nema veze) - "imali smo slona od pet tona..."
    ajme, nisam znala da ima i nastavak, jupiiii, već mi ovo pile popilo mozak,dosad sam sama izmišljala nastavke, imali smo kokoš, kokoš okoš bokoš.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •