Pokazuje rezultate 1 do 50 od 140

Tema: mljekomati u Zagrebu - gdje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je li se mlijeko iz mljekomata baš mora kuhati? Je li se općenito svježe pomuzeno mlijeko mora kuhati? Da li se kuha iz higijenskih razloga ili radi lakše probavljivosti? Zašto ovo dućansko nije potrebno kuhati? Ili ipak je? Jao mene neznalice ...

Ja se sjećam kao dijete kod bake na selu da se mlijeko kuhalo, ali da smo mi klinci znali zagrabiti i šalicu friško pomuzenog i popiti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ima mljekomat u maloj pekari u Kosorovoj (Volovčica). Nisam još isprobala, ali kanim.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Je li se mlijeko iz mljekomata baš mora kuhati? Je li se općenito svježe pomuzeno mlijeko mora kuhati? Da li se kuha iz higijenskih razloga ili radi lakše probavljivosti? Zašto ovo dućansko nije potrebno kuhati? Ili ipak je? Jao mene neznalice ...

Ja se sjećam kao dijete kod bake na selu da se mlijeko kuhalo, ali da smo mi klinci znali zagrabiti i šalicu friško pomuzenog i popiti.
    Ja sam skuhala samo prvi put, ali tek drugi dan. sljedeći put kad smo kupili nisam kuhala, pili smo svježe dok se nije popilo. rekli su mi da se treba prokuhat, ali ja eto nisam. i mene zanima kako drugi rade, kuhate li ili ne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •