Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Predložite provjerene sajtove za online kupovinu

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno Predložite provjerene sajtove za online kupovinu

Prijateljica mi je predložila superbaby.org, njuškalo, forum.hr... želim se poslagano početi opskrbljivati sa stvarima potrebnim za porod i bebu. Baby phone, izdajalica, stolica za hranjenje, putni krevetić, kolica... Mislim da bi mi bilo pametnije kupiti kvalitetno i polovno, nego da mi se gleda da prođem što jeftinije da bih mogla kupiti novo. Svakako da mi najviše znače preporuke od vas koji se koristite online kupovinom.

Dakle, koji su sajtovi normalni za ovakvu kupovinu i kakva su vaša iskustva s online polovnim proizvodima???

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Neznam za polovne proizvode no znam da se preko ebay-a, mini in the box, deal extreme, može nabaviti novih, a puno jeftinije nego kod nas.
    To mislim na sitnije stvari poput baby phona, izdajalice, kompletića robice, termometra za vodu, pumpica za nosić... Treba malo strpljenja jer ima jako puno toga, no u svakom slučaju isplati se.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja dodajem još i www.aukcije.hr - ima odličnih stvari (novih i polovnih).

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I ovo isto: trudnoca.net - ima burza rabljenih stvari.

Ako se ne varam uskoro će i Rodina rasprodaja, mislim da ti je najbolje otići tamo, u živo vidjeti i opipati robicu, izabrati si (ima i opreme) i platiti; pa ne čekaš dostavu, poštu, nema rizika kupovine...

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mi kupujemo samo tamo di prihvacaju pay pal. Nekako se bojim da mi direkt s kartice skidaju

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja baš ne mogu s kartice pa me paypal mora zaobići... o tome se i radi- kupovina na riječ... ne bih svugdje, svakako ti nije ništa garantirano, ali od sajta do sajta je velika razlika!

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja baš ne mogu s kartice pa me paypal mora zaobići... o tome se i radi- kupovina na riječ... ne bih svugdje, svakako ti nije ništa garantirano, ali od sajta do sajta je velika razlika!
    Prevaranata ima svuda i najbolje da sama procijenis prodavatelja

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Jole&Titi prvotno napisa Vidi poruku
    Prevaranata ima svuda i najbolje da sama procijenis prodavatelja
    Znam, jasno mi je to. Ipak nekako imam nade da su ljudi normalni. Niti ću ja kupovati stvari extra skupe, niti se nekome valja brukati radi 100-200 kuna. Gledaš da nekome nešto možda stvarno nije od nikakve koristi, a kad se barem dio novca može vratiti- super. A nama koji kupujemo je super da ne moramo sve plaćati 100%, pogotovo kad se radi o robi koja će se koristiti kratko vrijeme.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ja sam do sada naručivala s njuškala, oglasa na forumu hr, rodine burze - do sada je sve stiglo i bilo je ok. isto nisu bili neki preveliki iznosi.
    naručila sam neke sitnice s dealextreme i banggood stranice (plaćanje je pay palom i karticama). još uvijek čekam da stigne. nadam se da će i to biti ok.

winnerice, nisam uspjela naći burzu na toj stranici. možešli staviti direktan link? a možda je ista stvar kao i na ovom forumu da je potreban dovoljan broj postova za pristup?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

preporučam eurobabyshop (provjeren) http://www.eurobabyshop.net/ za kupovinu dječje opreme, plaćanje paypalom ili pouzećem poštaru kad ti stigne roba
    ima odlične cijene za Peg Perego kolica (i do 1500 kn niže cijene), Cam, Inglesina
    njihova firma iz HR uvozi u HR pa se plaća samo cijena kolica i dostava 20 eura, oni plaćaju carinu i pdv
    jedini je nedostatak što je vrijeme isporuke 20-30 dana pa se ne može naručiti u zadnji čas

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam naručivala s dealextreme i ok, samo isporuka jako kasni, piše 20 dana, a dođe tek nakon 40 dana

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam do sada naručivala s njuškala, oglasa na forumu hr, rodine burze - do sada je sve stiglo i bilo je ok. isto nisu bili neki preveliki iznosi.
    naručila sam neke sitnice s dealextreme i banggood stranice (plaćanje je pay palom i karticama). još uvijek čekam da stigne. nadam se da će i to biti ok.

winnerice, nisam uspjela naći burzu na toj stranici. možešli staviti direktan link? a možda je ista stvar kao i na ovom forumu da je potreban dovoljan broj postova za pristup?

Izvoli: http://www.trudnoca.net/forum/viewforum.php?f=94

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

winnerice, hvala

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

hvala vam! Sad sam već spremna istraživati!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hej pozdrav!
    Zanima me da li je netko naručivao robu s internet stranice "mali vragci" , to je slovenska firma, a cijene su im full niske u odnosu na naše a imaju i stvarno veliki izbor dječje opreme.

Hvala

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

prijavljujem da je paket s dealextrema stigao nakon 20 dana od narudžbe , a s bang gooda, nakon isto toliko dana, još nije ni poslan (niti će biti prije ponedjeljka zbog kineske nove godine)
    je li itko naručivao s taobao? to je nešto poput kineskog e-baya s jako niskim cijenama. problem je što ne dostavljaju nigdje izvan kine pa se narudžbe uglavnom obavljaju preko "agenata" koji uzimaju proviziju.

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

za neke sitnice preporucam eko-butik http://www.eko-butik.com
    ja sam zasad narucila eko praskove i cover za platnene pelene, a ima i robice i svaceg neceg

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Zona Gloria prvotno napisa Vidi poruku
    Hej pozdrav!
    Zanima me da li je netko naručivao robu s internet stranice "mali vragci" , to je slovenska firma, a cijene su im full niske u odnosu na naše a imaju i stvarno veliki izbor dječje opreme.

Hvala
    Mi smo preko njih kupili kolica. Isti dan su ih poslali i za dan, dva (ne sjecam se tocno) posta je stigla na poste restante u nama najblizu postu uz granicu (Jelsane).

Dakle, odlicno iskustvo imamo s njima i drugi put bih takodjer kupovala kod njih.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    prijavljujem da je paket s dealextrema stigao nakon 20 dana od narudžbe , a s bang gooda, nakon isto toliko dana, još nije ni poslan (niti će biti prije ponedjeljka zbog kineske nove godine)
    je li itko naručivao s taobao? to je nešto poput kineskog e-baya s jako niskim cijenama. problem je što ne dostavljaju nigdje izvan kine pa se narudžbe uglavnom obavljaju preko "agenata" koji uzimaju proviziju.
    Šta si naručila sa dealextreme ak se smije znati? Ta stranica ima baš super fora stvarčica!

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

naručila sam punjač za fotoaparat (stari sam izgubila) i izašao je 38 kn, a kod nas koštaju preko 250 kn u trgovini, a ni u oglasima ih nema ispod 100 kn. izvrsno radi. čak na njemu i piše sony.
    naručila sam i neke slatke male naušnice, mužu fora privjesak za ključeve, neku ljigavu smjesu koja čisti tipkovnicu (izvukla mi je mrvicu koja me opasno zezala i zaštekavala mi tipku) i tako još neke gluparije ima stvarno ludih stvari i lako je utući lovu pa sam se trudila kontrolirati.
    jučer sam mm-u pokazala tu stranicu i bio je kao malo dijete. sve bi naručio da može
    a sa bang gooda čekam neke čarapice-papučice i partihlicu za malenog, nešto pribora za pravljenje nakita (puno jeftinije je nego ovdje)...

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Uf, za utući lovu je opaka, ja bi isto sto sitnica pokupovala. Zasad mi još ništa nije prijeko zatrebalo, al mislim uzeti neku slatku lampicu za bebača.
    Moj nije lud za online kupovinom, osim kad se radi o kupovini opreme za akvarija naše vodene kornjačice, on obožava tu beštijicu
    Ima super kuharskih gadgeta, al trebam se suzdržavati inače bi se totalno raspištoljila

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

prebacujem na servisno kutak

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

zekana vidim da je tvoje mjesto boravka Sarajevo pa ti preporucujem da pogledas ponude na Pik.ba,meni je licno najbolje kad imam mogucnost otici licno pogledati artikal koji kupujem i odmah ga preuzeti sve ostalo mi je preriskantno

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo preko njih kupili kolica. Isti dan su ih poslali i za dan, dva (ne sjecam se tocno) posta je stigla na poste restante u nama najblizu postu uz granicu (Jelsane).

Dakle, odlicno iskustvo imamo s njima i drugi put bih takodjer kupovala kod njih.
    Hvala na info ,jer i ja imam u planu kupiti od njih kolica i nekoliko potrebnih sinica, ali sam bila malo skeptična. Još jednom hvala

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kupujem uglavnom preko ebay-a, do sada sam imala uglavom dobra iskustva. Placam PayPalom jer sam tako sigurna da necu biti prevarena.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
    zekana vidim da je tvoje mjesto boravka Sarajevo pa ti preporucujem da pogledas ponude na Pik.ba,meni je licno najbolje kad imam mogucnost otici licno pogledati artikal koji kupujem i odmah ga preuzeti sve ostalo mi je preriskantno
    svakako ću i tamo baciti pogled, ali moji su u hrv. pa postoji mogućnost i tamo da gledam- tj.oni za mene. Upravo ganjam kvalitetna polovna kolica 3u1... naravno, ništa bez gledanja... poželite mi sreću, hehe!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •