Pozdrav svima!
Zadnje dvije godine virkam na forum i evo konačno sam se ohrabrila zatražit vaše mišljenje. Ima 37g i 2 god pokušavam ostati trudna.Napravili sve pretrage i sve OK.Prije godinu dana imala malu trudnoću i spontani.Unatoč ciljanjim odnosima i tapšanjima po ramenu dr. i prijatelja da se opustim, ništa se ne događa,osim što ja postajem sve frustriranija od sve zdravijeg i zdravijeg života...prestala pušiti,pa tulumariti,pa sad sam oprezna i sa sportom...o kličini folica,matične mliječi,čajeva i vitamina koje sam utrpala u sebe zadnjih god da ne govorim.mislim sve je to ok,ali vrijeme prolazi a ja sam sve zbunjenija. Dakle sad sam u fazi da idem na konzultacije KBC Osijek i to me totalno dotuklo. Dr.mi dao klomifene naručio na UZV da provjeri kako reagiram na njih i otišao na GO,ali ne on...nego svi ginekolozi u bolnici!!!Kljukala se klomifenima bilo mi loše,zlo i naopako, i ništ. sad mi dao da sama pratim ovulaciju i ako mi test bude pozitivan u petak ništa,a ako mi bude pozitivan u danas (nedelja) da si dam injekciju i dodjem sutra na inseminaciju.Meni sad ko zavraga jedan dan pozitivan test,pa negativan,pa opet pozitivan....Da skratim, odlučila sam ići u ZG jer vidim da sa Osijekom svi imaju loša iskustva i bježe drugdje čak i oni koji rade na ginekologiji...Sad me zanima za koji kliniku da se odlučim St.Duh,VV,Petrova....po vama iskusnima koji su kriteriji presudni,jer kad čitam pojedinačno ne dobivam neku jasnu sliku?
Hvala unaprijed