ja ne dam nista. najcesce ih bacim u smece jer ih nemam kome proslijediti.
bas me ljute ljudi koji znaju da branim slatkise, ne slazu se s tom odlukom, pa donose najgore od najgoreg kiki ili gumene bombone, neke uzas cokolade....![]()
ja ne dam nista. najcesce ih bacim u smece jer ih nemam kome proslijediti.
bas me ljute ljudi koji znaju da branim slatkise, ne slazu se s tom odlukom, pa donose najgore od najgoreg kiki ili gumene bombone, neke uzas cokolade....![]()
cura ti ima 7g i to uspijevas?svaka cast!
ja namjeravam da ne dodje u doticaj sa slatkisima sto dulje,pretpostavljam da cu uspjet dok ne krene u vrtic sa 3g...a onda se mogu samo nadat da ih nece precesto imat priliku jest tamo...(rodjendani i te sheme...)
zasada me nitko jos cudno ne gleda sto nedam kad smo u gostima i drustvu no uskoro ce pocet komentari da pretjerujem....
Može se to i kad su stariji, samo malo teže. Moj se grozi pokvarenih zubi (ima dečka u vrtiću bez zdravog zuba, taj stalno mrlji lizalice po ustima, pa mome lize nisu na poželjnoj listi). Ne možeš potpuno ukinuti, recimo na rođendanu ni ne pokušavam, ali sve u svemu može ih se razumnim argumentima učiti da s kontroliraju. Ide sporo, ali ide...
Moj je recimo sav u enciklopedijama, i davno je pročitao o "praznim" i "kvalitetnim" kalorijama, pa mi i to dosta olakša.
netko me pitao kako uspjevamo
jednostavno, nema slatkisa; mi to ne jedemo i ne kupujemo. polaskom u vrtic nije se dogodilo nista novo po tom pitanju jer slatkisi nisu bili dobrodosli u grupu. donosili smo svjeze i suho voce. za rođendan se donijela sladoledna torta (ni jedna druga) i slane grickalice- klinci su obozavali one od kukuruzne krupice od tvornice gabrieli iz zadra, a cijela vrecica 3-4 kune, slani stapici, krekeri...
i sad nam je u skoli uciteljica stroga po tom pitanju i spota roditelje koji donose cokolade i bombone u boravak.