Pokazuje rezultate 1 do 50 od 240

Tema: sto vam znace vasi snovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam već htjela pitati na podforumu zdravlje - inače patim od migrena i kada me drži napad (otprilike 2 dana) ja samo sanjam i sanjam, zatvorim oči, saaaanjam, otvorim oči i skužim da je prošlo tek 15 minuta. Pretpostavljam da ima neke veze.

Ja i inače puno sanjam. Imam nekoliko snova koji mi se stalno ponavljaju - jedan već dugo godina - da pronalazim neke nove prostorije u stanu (ili u kući) za koje nisam prije znala. To zna biti vrlo uzbudljivo.
    I nešto što mi je sada smiješno, prije nego što sam imala djecu (a pogotovo u trudnoći) stalno sam sanjala da sam rodila i kao odjednom se sjetim - pa ja cijeli dan nisam nahranila dijete! To mi je bio baš opterećujući san, nisam znala da oni itekako znaju sami tražiti svoje . Vjerojatno je to bila podsvjesna briga o tome kakva ću biti majka.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam već htjela pitati na podforumu zdravlje - inače patim od migrena i kada me drži napad (otprilike 2 dana) ja samo sanjam i sanjam, zatvorim oči, saaaanjam, otvorim oči i skužim da je prošlo tek 15 minuta. Pretpostavljam da ima neke veze.

Ja i inače puno sanjam. Imam nekoliko snova koji mi se stalno ponavljaju - jedan već dugo godina - da pronalazim neke nove prostorije u stanu (ili u kući) za koje nisam prije znala. To zna biti vrlo uzbudljivo.
    I nešto što mi je sada smiješno, prije nego što sam imala djecu (a pogotovo u trudnoći) stalno sam sanjala da sam rodila i kao odjednom se sjetim - pa ja cijeli dan nisam nahranila dijete! To mi je bio baš opterećujući san, nisam znala da oni itekako znaju sami tražiti svoje . Vjerojatno je to bila podsvjesna briga o tome kakva ću biti majka.
    Za migrenu ti ne znam - nemam s tim nikakva iskustva (Bogu fala), ali sasvim sigurno to utječe na aktivnost mozga koja je tada na višoj razini nego inače, pa se vjerojatno poremeti osjećaj za vrijeme.... nemam pojma.

Eh, sad dalje - ovi drugi snovi su stvarno zanimljivi... Kad sanjaš kuću ili stan - to je tvoj unutarnji hram. Ako otkrivaš nove prostorije za koje prije nisi znala, znači da imaš neke potencijale koje tek treba razviti, ali postoje. Možda se želiš baviti nečim što bi te ispunilo, ali nemaš vremena, a na podsvjesnoj razini znaš da to čuči u tebi i čeka pravu priliku.

Ovo sa hranjenjem djeteta si lijepo istumačila i sama - daklem, nemaš brige. A kad te djeca budu manje trebala, sjeti se onih praznih soba (ili kakve već jesu) i ispuni ih onim čime želiš.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.06.2013. at 22:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •