Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: proviron ili padutin gdje kupit

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno proviron ili padutin gdje kupit

cure molim vas ako koja zna kako doci do provirona ili padutina,doktor mi je rekao da jedino to mogu kupiti u njemackoj medjutim navodno da padutina vise nema a proviron da je zamjenski ljek ali kako doci do njega zvala sam sve ljekarne i niti jedna ga nema,poslala sam recept preko ljekarne za njemacku ali se vratio nazad da ga ne mogu nabavit,ako koja zna gdje mogu naci molim za pomoc da mi se obrati.

lorami

Početno

bokić.
    Ne znam da li si probala nazvati privatnu ljekarnu Ane Ćurković, mr.ph.
    ul. Pokornoga 7, Zagreb. Tel 012300 587
    Možda ti oni mogu pomoći. pozdrav.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam probala zato sta sam iz rijeke ali puno ti hvala probat cu sutra puno hvala pusa

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Pokušaj nazvati ljekarnu na Dolcu (ZGB), oni nabavljaju lijekove iz inozemstva i poštom šalju u ostale dijelove HR. Sretno!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

hej, zanima me za sta ti je dat taj lijek?
    (preptostavljam da je TM taj koji ce ga piti, ali svejedno - da pitam...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj muz ti ima sve normalno broj spermija mu je ok ali progresivnih ima samo 10 psto pa mu je dat taj lijek da bi mu se ubrzali spermiji.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja sam iz Rijeke, mislim da ti Padutin - ali moraš imati recept, mogu nabaviti u ljekarni Mazzi u Starom gradu iza PBZ. Ja sam bila kod njih pitat, rekli su da mogu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bila sam ja tamo u toj ljekarni i dala sam recept me djutim vratio mi se bez ljeka navodna da ganiti oninemogu nabavit u ri9jeci nema ljekarne koju nisam zvala i svi isto kazu taj ljek padutin navodno vise ne postoji sad ima taj zamjenski ljek proviron me djutimi za njega cekam odgovor iz njemacke nisu sigurni dali u opce i taj postoji.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ako se ne varam i jedan i drugi su lijekovi za malariju koji zbog nekog svojeg svojstva utiču i na poboljšanje spermiograma. Ali mi smo odustali od tih lijekova i krenuli na vitamine i minerale i mm se dosta popravio spermiogram, zavisi što je vaš problem. Ako hoćeš mogu ti na pp poslati što on uzima.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj bbarbara prvotno napisa
    Ako se ne varam i jedan i drugi su lijekovi za malariju koji zbog nekog svojeg svojstva utiču i na poboljšanje spermiograma. Ali mi smo odustali od tih lijekova i krenuli na vitamine i minerale i mm se dosta popravio spermiogram, zavisi što je vaš problem. Ako hoćeš mogu ti na pp poslati što on uzima.
    ????????????????? malarija ???????????????????
    to su onda preveliki rizici - piti lijekove jer možda pomognu, hmmmm

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

bbarbara, please posalji i meni na pp sta TM uzima
    moj je uzimao svasta i bilo mu se popravilo stanje , ali proslog mjeseca kad smo trebali ici na AIH, zaprepastila se i sama dr koliko je losije nego u januaru na predzadnjoj kontroli. Doduse, njegov posao je takav da radi na vani, a bili su gadni temp. minusi - I doktorica je prvo pitala da li je imao neki nazeb, prehladu, grip ili sl. ...hm, kao nije, mada, ... svi mi kad nesto pljuckamo i kasljucamo i ponekad kihnemo ili imamo temp ne vecu od 37, pa smo umorni ( a kako i ne bi bili kad stalno nekud jurimo) i ne skuzimo da smo zapravo imali nekog djavola kojeg smo izgurali 'na nogama'.
    Mi se nadamo da je ovaj pad rezultata bio zbog tako neceg prolaznog, ali ipak, uvijek je dobro doslo da se proba jos nesto novo, sto je kod nekog drugog dalo napretka.
    (Inace slicno mu se desilo i prosle zime kad je rezultat odjednom 'kljoknuo' pa se na proljece opet popravio)

Daniela32 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Schering je proizvođač, evo link: http://www.intekom.com/pharm/schering/proviron.html

Ja se ne kužim u farmakologiju, ali mi se PADUTIN i PROVIRON ne čine isti lijek. Piše da je PROVIRON androgen, a PADUTIN nešto na bazi kinina pojma nemam. Ali namjena im je ista (poboljšati spermiogram).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno hej!

a neznam sta dakazem,ljecnik je rekao mom mm da kupiproviron akone dodje nikako do padutina neznam ,najradijebi da ide na vitamine a ne na te ljekove o kojima uopce puno neznam,danci hvala za stranicu!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: proviron ili padutin gdje kupit

Citiraj tiki prvotno napisa
    cure molim vas ako koja zna kako doci do provirona ili padutina,doktor mi je rekao da jedino to mogu kupiti u njemackoj medjutim navodno da padutina vise nema a proviron da je zamjenski ljek ali kako doci do njega zvala sam sve ljekarne i niti jedna ga nema,poslala sam recept preko ljekarne za njemacku ali se vratio nazad da ga ne mogu nabavit,ako koja zna gdje mogu naci molim za pomoc da mi se obrati.
    Podižem temu, ponavljam pitanje!
    Gdje se može nabaviti Pudatin?

storiatriste avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Znači, preporučate Proviron?! Da probamo??????

Datum pristupanja
    Apr 2007

samosvoja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"Padutin 100 sadrzi enzim ,zvani Kalikrein,koji se dobija iz (zlezde kojoj ne znam ime na hrvatskom)zlezde svinje.Ovoj supstanci se prepisuje delovanje kod manjeg broja spermija.Lek se moze kupiti u apotekama beZ recepta,100 komada kosta 135,5 nemackih maraka.Dnevna doza iznosi 3 puta po 2 tablete.Ova suptstanca spusta krvni pritisak tako da ako se uzimaju i neki drugi lekovi za spustanje pritiska moze doci do pojacanog dejstva.Na pocetku uzimanja leka moze doci do crvenila i osecaja toplote sto je bezopasno."

Ja sam ranije na nekim nemackim forumima pratila diskusije u vezi ovog leka.Opsti zakljucak je bio bacanje love...Ali ti ako mislis da vredi da probate samo napred.Nas lekar je bio protiv

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •