Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Ultrazvuk dojki

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pokušaj pitati na Sv. Duhu (imaš na webu broj radiologije), za mamografiju je dovoljno donijeti uputnicu i doći ujutro u 8 te malo pričekati, nema naručivanja, možda je slično i za UZV?.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Pokušaj pitati na Sv. Duhu (imaš na webu broj radiologije), za mamografiju je dovoljno donijeti uputnicu i doći ujutro u 8 te malo pričekati, nema naručivanja, možda je slično i za UZV?.
    Na Sv. Duhu se naručuje i za uzv i za mamografiju. Otprilike se dođe na red za 6 mjeseci.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ma kako, pa bila sam prije 3 tjedna na Sv. Duhu, na telefonu su mi prvo rekli rekli da za mamografiju nema narudžbe, pa sam došla sutradan u 8 i bila jedina čekajuća . Nisam čak nikad tamo ni bila, dakle nisam njihov pacijent.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 24.05.2013. at 15:26

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kako, pa bila sam prije 3 tjedna na Sv. Duhu, na telefonu su mi prvo rekli rekli da za mamografiju nema narudžbe, pa sam došla sutradan u 8 i bila jedina čekajuća . Nisam čak nikad tamo ni bila, dakle nisam njihov pacijent.
    Ne znam u čemu je onda kvaka. Ja sam gore svakih 6 mj. i čujem kad se žene dolaze naručiti. Možda je za mamografiju bez čekanja, ali uzv se sasvim sigurno čeka oko 6 mj. Ili se od prosinca do sada nešto promijenilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •