Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Ultrazvuk dojki

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj aishwarya prvotno napisa Vidi poruku
    uf, dobro da je na koncu sve OK
    i ja sam bila na pregledu kod kirurga, pa uzv i sad još moram na kontrolu. to valjda kod njih tako ide
    mislim da je tako samo prvi put. ja sam jednom bila dolje kod kirurga na pregledu, pa na UZV a sad se dalje naručujem samo na UZV kontorlu i nitko ništa ne komentira
    (iako je doktor bio ful zgodan , nisam više dobila želju tamo provoditi sate i sate)

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je tako samo prvi put. ja sam jednom bila dolje kod kirurga na pregledu, pa na UZV a sad se dalje naručujem samo na UZV kontorlu i nitko ništa ne komentira
    (iako je doktor bio ful zgodan , nisam više dobila želju tamo provoditi sate i sate)
    Na Institutu i dalje inzistiraju kontrolu kirurga, tek tada hoće naručiti na UZV, što je meni potpuno besmisleno, ukoliko je nalaz uredan. Jedino ako se nešto promijenilo u zadnja 2 mjeseca. Bespotrebna gnjavaža, valjda onaj tko radi UZV zna je li potrebna kontrola kirurga/onkologa.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Na Institutu i dalje inzistiraju kontrolu kirurga, tek tada hoće naručiti na UZV, što je meni potpuno besmisleno, ukoliko je nalaz uredan. Jedino ako se nešto promijenilo u zadnja 2 mjeseca. Bespotrebna gnjavaža, valjda onaj tko radi UZV zna je li potrebna kontrola kirurga/onkologa.
    a ne znam. ja sam bila prošle godine na UZV i nitko me ništa nije pitao za kirurga

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    a ne znam. ja sam bila prošle godine na UZV i nitko me ništa nije pitao za kirurga
    I ja, mene pitali Trebam se naručiti, sve odgađam, baš zbog kirurga. Probat ću se napraviti blesava i direktno se naručiti, nadam se da će upaliti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •