Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: palenta/pura/zganci kao prilog

  1. #1
    anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Postovi
    3,848

    Početno palenta/pura/zganci kao prilog

    dosadili su mi klasicni prilozi glavnom jelu pa bih rado zamijenila s palentom
    iskusne kuharice, molim recepte

  2. #2
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Skuham normalno palentu u slanoj vodi.

  3. #3
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,193

    Početno

    ja radim s kukuruznim brašnom, zemem kolko mislim , i prelijem s kipućom vodom i mješam dok ne poćne izgledat ko kupovno, dodam malo ulja i sol, povremeno mješam dok se dignu mjehurići, dodam po potrebi još vode

  4. #4
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,788

    Početno

    ponekad skuham palentu izlijem u protvanj. kad se ohaldi i stisne, isjecem na vece kocke, koje tako serviram, a ponekad jos malo prepecem na gril tavi.

  5. #5
    penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    Lokacija
    elafiti
    Postovi
    464

    Početno

    ja volim rijeđu palentu, i kuham je sa malo češnjaka i maslinova ulja

  6. #6
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    16,612

    Početno

    ja skuham palentu u slanoj vodi, na kraju dodam putra.
    i onda varijacije- nekad dodam zdenka sir, nekad mediteransku mjesavinu zacina (ok, to dok je jos vodenasto), nekad skuham jako gusto pa prebacim u kalup i kad se ohladi izrezem trokutice i bacim na gril, nekad vadim zlicom kuglice pa zalijem vrhnjem i zapecem u pecnici...

  7. #7
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    32,978

    Početno

    Pa kaj nitko nije napisao omjer????

    Mekana palenta 4:1 (četiri šalice vode i jedna šalica palente), doda se žličica soli i žličica ulja prije nego voda zakipi.

    Malo tvrđa palenta 3:1

    Instant palenta gotova je za nekoliko minuta, a ona domaČa za cca 45 min na laganoj vatri. Ja stavljam palentu prije nego voda zakipi, da ne dobijem "gejzir" i da izbjegnem grudice. Miješam pjenjačom. Klasičnu miješam kuhačom, ali rijetko ju kuham (nemam domaČe sirovine).

    Dobar tek!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.02.2013. at 12:56

  8. #8
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Ne znam omjer. Kuham kao i sve "od oka". Ako mi je pregusto dodam vode, ako je prerijetko dodam palente.

  9. #9
    penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    Lokacija
    elafiti
    Postovi
    464

    Početno

    ni ja neznam omjer na pamet, al znam da pise uvijek na kutiji, al ne gledam

  10. #10
    anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Postovi
    3,848

    Početno

    Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ja skuham palentu u slanoj vodi, na kraju dodam putra.
    i onda varijacije- nekad dodam zdenka sir, nekad mediteransku mjesavinu zacina (ok, to dok je jos vodenasto), nekad skuham jako gusto pa prebacim u kalup i kad se ohladi izrezem trokutice i bacim na gril, nekad vadim zlicom kuglice pa zalijem vrhnjem i zapecem u pecnici...
    tvoje kombinacije mi zvuce prefino


    Peterlin

  11. #11
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    32,978

    Početno

    Citiraj anjica prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin
    Probaj, pa vidi da li ti više odgovara gušća ili rjeđa smjesa.

    Inače, moji klinci najviše vole "pastirsku pitu" od palente. Ako ostane mljevenog mesa (bolonjez) ili bilo kakvog mesa na saft (paprikaš, gulaš), skuham palentu pa u staklenu zdjelu red palente, red mesa, red parmezana, pa još jednom. Sir će se rastopiti. Ako je meso od jučer (hladno), možeš sve to i u mikrovalnoj ili običnoj pećnici ugrijati. Možeš to napraviti i s dinstanim gljivama, isto je fino. Režeš u trokute kao tortu, ali koga briga - moji se tako otimaju oko toga da se obično sve raspadne i razbuca, a ipak se pojede.

    Možeš u palentu umiješati zrnati sir i obareni špinat narezan na krupnije komade, isto je odlično. Moji su to obožavali zalijevati vrhnjem, ali smo malo prestali (mm ima povišene masnoće).

    Možeš skuhati prilično tvrdu palentu, ohladiti u kalupu namočenom vodom, izrezati na prst debele šnite kao kruh, pa prepeći na grill tavi ili roštilju.

    Ja time punim i gris štrudlu (onu s jogurtom) itd. Kombinacijama nema kraja...

    Dobar tek!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.02.2013. at 13:26

  12. #12
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,218

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, moji klinci najviše vole "pastirsku pitu" od palente. Ako ostane mljevenog mesa (bolonjez) ili bilo kakvog mesa na saft (paprikaš, gulaš), skuham palentu pa u staklenu zdjelu red palente, red mesa, red parmezana, pa još jednom. Sir će se rastopiti. Ako je meso od jučer (hladno), možeš sve to i u mikrovalnoj ili običnoj pećnici ugrijati. Možeš to napraviti i s dinstanim gljivama, isto je fino. Režeš u trokute kao tortu, ali koga briga - moji se tako otimaju oko toga da se obično sve raspadne i razbuca, a ipak se pojede. Dobar tek!
    Ajme, da sam barem ovo vidjela prošli tjedan!

  13. #13
    zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Slavonka u Hercegovini
    Postovi
    932

    Početno

    Uvijek kašasta palenta- voda, margarin ili maslac, malo soli i to je to. Nikada je nisam kombinirala s nekim glavnim jelom, sama mi je obrok za sebe! Sad su mi u bolnici ponudili za večeru palentu s umakom... ughhhh nisam mogla ni pogledati

  14. #14
    marija1411 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012
    Postovi
    181

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ja radim s kukuruznim brašnom, zemem kolko mislim , i prelijem s kipućom vodom i mješam dok ne poćne izgledat ko kupovno, dodam malo ulja i sol, povremeno mješam dok se dignu mjehurići, dodam po potrebi još vode
    Za ove koji peku kruh kod kuće mogu probat ubacit 2,3 kašike kokuruznog brašna, odlično je

  15. #15
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012
    Lokacija
    terra magica
    Postovi
    4,092

    Početno

    Možeš u palentu dodavat i bilje ili povrće, evo sad dolazi proljeće, palenta sa šparogama ili medvjeđim lukom je odlična.

  16. #16
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,290

    Početno

    Malo talijanskog nacina.
    Skuham palentu u omjeru 4:1 jer mi je tako najbolja struktura kad se ohladi. U slanoj vodi. Stavim u vatrostalni pleh da budr tanka oko 1cm kad se ohladi.
    porezem pancetu na rezance i fino je hrskavo preprzim. Paradajz narezen na snite i preprzim u masnoci od pancete.
    Na tanjur stavim komad palente i obilno gore pecene pancete i pomodora. Mljac.
    Ima za kupiti i bijele palente. Odlicna je.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 19.02.2013. at 00:54

  17. #17
    Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,274

    Početno

    Znam da ima bijele palente, ali gdje da je kupim/nađem?

    U Zagrebu sam...

    Hvala !

  18. #18
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,193

    Početno

    imaš je često za kupiti na Dolcu kod teta kaj prodaju brašna, a i kod stričeka kod lifta na katu

  19. #19
    Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,274

    Početno

    jelena.O, hvala ti!

    Sram me je ali ne znam 2 stvari:gdje je taj lift na Dolcu (rođena i živim u ZG

    prek 40 g.) i

    drugo, od čeg su ti žganci bijeli (takva sorta kukuruza ili...)?
    Posljednje uređivanje od Teica : 19.02.2013. at 07:20

  20. #20
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,193

    Početno

    BIJELA KURUZA,
    A LITF TI JE KAD DOĐEŠ NA DOLAC, PA PO SREDINI KRENEŠ PREMA kEREMPUHU( NEMOJ REČ DA NE ZNAŠ GDI JE TO), NALETIŠ NA LIFT, A DESNO OD NJEGA JE STRIČEK S SJEMENJEM,KURUZOM, I SLIČNIM OD ČETVRTKA DO NEDJELJE ( BAR TAK VELI),
    INAČE TAM GDI JE BUREK ( TO ZNAŠ GDI JE ) PA KAT IZNAD NA ĆOŠKU JE TETA KOJA PRODAJE LJEŠNJAKE, PROSO, BRAŠNO,ORAHE I KOŠTICE ( TETA JE IZ MEĐIMURJA) UVIJEK NASMIJANA I DOBROĆUDNA I ONA ZNA IMATI BIJELE KURUZE

  21. #21
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,193

    Početno

    sory ošlo s velikim ali mi se neda sad sve ispočetka
    litf je na Dolcu najmanje 15 godina
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.02.2013. at 07:29

  22. #22
    Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,274

    Početno

    Još jednom ti hvala !

  23. #23
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Kuham instant palentu i volim mekšu, rijeđu. Najdraži mi je tradicionalni hercegovački recept "pura lučenica":

    Iskosani češnjak se kratko poprži na masti (najbolja je domaća, ali ja koristim maslac), onda se ta mast sa češnjakom pomiješa sa tekućim jogurtom ili kiselim mlijekom. Tim umakom se prelije palenta i tako se jede. Mmmmljac, samo što od toga jaaako padne tlak (češnjak u kombinaciji s jogurtom!), a ni zadah baš nije najbolji!

  24. #24
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Ja imam jedan recept gdje se palenta pomiješa s jogurtom, pa se time prelije dinstano povrće s grahom i sve se zapeče. Jako fino.
    Ne sjećam se detalja... ali mogu pogledati (nadam se da ću se sjetiti ) kad dođem doma.

  25. #25
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    32,978

    Početno

    Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam jedan recept gdje se palenta pomiješa s jogurtom, pa se time prelije dinstano povrće s grahom i sve se zapeče. Jako fino.
    Ne sjećam se detalja... ali mogu pogledati (nadam se da ću se sjetiti ) kad dođem doma.
    To je varijanta gris štrudle bez kore.

  26. #26
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Ne znam što je to. Može pojašnjenje?

    Ovo je recept iz jedne vege kuharice na engleskom... imam ju sto godina, a nemam pojma kako se zove.

  27. #27
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    32,978

    Početno

    Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam što je to. Može pojašnjenje?

    Ovo je recept iz jedne vege kuharice na engleskom... imam ju sto godina, a nemam pojma kako se zove.
    Bio je cijeli jedan topic o tome... ne da mi se tražiti.

    Gris štrudla se radi slana i slatka. Evo probat ću naći nešto sa slikama, da vidiš o čemu je riječ: http://vrtaljica.blogspot.com/2009/0...d-visanja.html

    Ja slatku radim izuzetno rijetko, a slanu punim ostacima mljevenog mesa (bolonjez i slično, može čak i gulaš), gljivama, špinatom i sirom... po nahođenju. Samo zamutim gris (pšenični ili kukuruzni ili mješavinu) s jogurtom, malo posolim, ponekad stavim jaje ako je nadjev bez mesa...zarolam na sličan način kako je na linku za slatku i ispečem. Moji to obožavaju. To nam je relativno česta večera.

  28. #28
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Znam to. Ja radim slatke.
    Ovo je drugačije. Podinstaš povrće, dodaš skuhani grah, pa sve pomiješaš, dodaš začne, staviš u duboku zemljanu posudu, pa preko preliješ palentu s jogurtom (ne znam ide li još što osim jogurta), pa se ta palenta digne kao krov na tom povrću.

  29. #29
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    Ajde please pogledaj kad dođeš doma, ovo super zvuči, a ne kužim kako se pomiješa palenta i jogurt.

  30. #30
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Moja je baka prošle godine otkrila palentu kuhanu u juhi, pa smo kolektivno odvaljivali na to jelo. Naravno da je fino jer još ima i aromu bogate juhe, ako ti ostane od ručka, samo skuhaš u njoj umjesto u vodi (onda naravno, bez dodavanja soli i masnoće).
    Jela sam na par mjesta palentu u koju su umješane sjeckane suhe rajčice, ili kukuruz, stavljeno je u kalup da se stvrdne pa rezano na fete. Jako je fino, i ljepše izgleda.

    Ovo s prženom pancetom što piše Beti mi je omiljena večera iz djetinjstva, mi smo preko toga stavljali kiselo vrhnje.

  31. #31
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    Meni je najdraže kad se ubaci parmezan u palentu.

  32. #32
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012
    Postovi
    6,096

    Početno

    Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Znam to. Ja radim slatke.
    Ovo je drugačije. Podinstaš povrće, dodaš skuhani grah, pa sve pomiješaš, dodaš začne, staviš u duboku zemljanu posudu, pa preko preliješ palentu s jogurtom (ne znam ide li još što osim jogurta), pa se ta palenta digne kao krov na tom povrću.
    Daj recepta!

  33. #33
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Budem.
    Samo nek dođem doma i nađem knjigu.

  34. #34
    Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    2,210

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ja radim s kukuruznim brašnom, zemem kolko mislim , i prelijem s kipućom vodom i mješam dok ne poćne izgledat ko kupovno, dodam malo ulja i sol, povremeno mješam dok se dignu mjehurići, dodam po potrebi još vode
    Koliko dugo kuhaš? Ja sam jednom to probala, ruka mi je otpala od mješanja, ali stalno mi se pod jezikom činilo sirovo.

  35. #35
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Citiraj Teica prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da ima bijele palente, ali gdje da je kupim/nađem?

    U Zagrebu sam...

    Hvala !
    ima i zlato polje
    bijela instant palenta
    http://www.zito.si/index.php?id=569

    kupila neki dan u mercatoru, ali još nisam kuhala tako da ne znam kakav ima okus

  36. #36
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,788

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ima i zlato polje
    bijela instant palenta
    http://www.zito.si/index.php?id=569

    kupila neki dan u mercatoru, ali još nisam kuhala tako da ne znam kakav ima okus
    OK je, ali nije to kao da je skuhana od brasna. odrasla na puri od bijelog brasna, kao posebnom dorucku nedjeljom, pa osjetljivo nepce je nezadovoljno.
    no za one koje nisu tako zahtjevni bit ce OK, i imaju samo malo pakiranje.

  37. #37
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    OK je, ali nije to kao da je skuhana od brasna. odrasla na puri od bijelog brasna, kao posebnom dorucku nedjeljom, pa osjetljivo nepce je nezadovoljno.
    no za one koje nisu tako zahtjevni bit ce OK, i imaju samo malo pakiranje.
    Eeeee. kako je to fino....
    Ne ova instant... već ta od brašna.

  38. #38
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    ja nisam nikad jela bijelu palentu tako da će meni bit dobro

    a sad jedno glupo pitanje
    koja je razlika između palente, one koje se kuha po ure, i kukuruznog brašna?
    samo u mljevenju?

  39. #39
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Ne, instant je već termički obrađena, "na pol skuhana" na neki način. Ne znam koji.

  40. #40

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    4,340

    Početno

    Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je najdraže kad se ubaci parmezan u palentu.
    Mima, kad se ubaci parmezan ? I jel se to onda može jesti s mlijekom, vrhnjem ...

  41. #41
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    to znam, nego mislim baš na obično kukuruzno brašno za palentu
    napisala sam, onu koju miješaš, miješaš, miješaš... dok ti ne otpadnu ruke
    koja je razlika između nje i kukuruznog brašna za kruh?
    samo u mljevenju ili su to različite sorte kukuruza?

  42. #42
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    e i ja čekam da se javi neka grobničanka
    za recept za palentu kumpiricu

  43. #43
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Mima, kad se ubaci parmezan ? I jel se to onda može jesti s mlijekom, vrhnjem ...
    Pred kraj, a za ovo drugo, ne znam, valjda može, mi palentu jedemo samo sa saftom od mesa ili povrća.

  44. #44
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    to znam, nego mislim baš na obično kukuruzno brašno za palentu
    napisala sam, onu koju miješaš, miješaš, miješaš... dok ti ne otpadnu ruke
    koja je razlika između nje i kukuruznog brašna za kruh?
    samo u mljevenju ili su to različite sorte kukuruza?
    To ne znam... a vidim da više ne znam ni čitati od brzine.

  45. #45
    mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Lokacija
    ....na moru....
    Postovi
    1,103

    Početno

    Ako kuham rijedju onda ju jedemo s jogurtom, vrhnjem, mlijekom ( kako tko voli)
    U guscu volim staviti zdenka sir ili maslac.
    Ponekad ju kada se ohladi narezem na ploske pa jos zapecem na obje strane na gril tavi. To lijepo izgleda, a i dobije finu koricu.
    Ili u nju dodam sitne kockice sunke i sira, malo nekog zelenog zacina ( persin, origano, bosiljak....) - to zovemo sarena palenta i klinci ju vooooleeee!

  46. #46
    mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Lokacija
    ....na moru....
    Postovi
    1,103

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    e i ja čekam da se javi neka grobničanka
    za recept za palentu kumpiricu

    Nisam Grobnicanka, ali sam blizu
    Ja u slanu vodu stavim narezane kockice krumpira i kuham dok malo ne omeksa.
    Onda stavim zute grizi (onu palentu koja se dugo kuha, s instant jos nisam provala raditi krumpiricu), smanjim plamen i svako malo promjesam drvenom kuhacom. ( ova palenta lako zagori). Ne znam vam tocno omjere, nego, kako je netko napisao, ako vidim da je pregusto dodam jos vode. Gotova je za cca 50 min, ali ni toga se ne drzim striktno neko kad provam i ne osjetim tvrda zrnca palente pod zubima znam da je gotova.

  47. #47

    Datum pristupanja
    Apr 2011
    Postovi
    29

    Početno

    Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ja skuham palentu u slanoj vodi, na kraju dodam putra.
    i onda varijacije- nekad dodam zdenka sir, nekad mediteransku mjesavinu zacina (ok, to dok je jos vodenasto), nekad skuham jako gusto pa prebacim u kalup i kad se ohladi izrezem trokutice i bacim na gril, nekad vadim zlicom kuglice pa zalijem vrhnjem i zapecem u pecnici...
    Super ideje. Baš ću probati

  48. #48
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    16,612

    Početno

    ja kad ubacim sir (u pravilu topljeni, al znam i druge sireve staviti) ako ne jedem kao prilog uz gulas, jedem s jogurtom.

    neki dan me starija trazila da joj napravim palentu s mlijekom, ko u vrticu pa joj je bila odvratna jer sam ju ja napravila kak inace radim- malo soli i malo putra. pa smo to bacile i napravila sam novu sa secerom (iako mi to vjera nije dozvoljavala :D) i opet to nije bilo to.

    stoga- kako se radi vrticka palenta?

  49. #49
    Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    865

    Početno

    Možda ona misli na griz na mlijeku? :D

  50. #50
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    16,612

    Početno

    ima nepunih 7. mislim da zna razliku izmedju zganca i griza
    Posljednje uređivanje od leonisa : 19.02.2013. at 17:23

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •