Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: palenta/pura/zganci kao prilog

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,295

    Početno

    Malo talijanskog nacina.
    Skuham palentu u omjeru 4:1 jer mi je tako najbolja struktura kad se ohladi. U slanoj vodi. Stavim u vatrostalni pleh da budr tanka oko 1cm kad se ohladi.
    porezem pancetu na rezance i fino je hrskavo preprzim. Paradajz narezen na snite i preprzim u masnoci od pancete.
    Na tanjur stavim komad palente i obilno gore pecene pancete i pomodora. Mljac.
    Ima za kupiti i bijele palente. Odlicna je.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 19.02.2013. at 00:54

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •