...ja sam ga uzimala u prvoj trudnoći prije 6 godina-tada je još bila preporuka- i Latinica mi tad reče da uzimam
...u drugoj trudnoći prije 2 godine čitah rode, malo prošvrljah po internetu i odlučih da ovaj put neću, pa nek malac bude i krnjav -ovaj put Latinica kratko i jasno reče NE...nisam htjela zbog zubića žrtvovat' i malecku misao o mogućnosti negativnog utjecaja na zdravlje općenito
...e sad nisam pametna po pitanju utjecaja na zdravlje i izgled zubovaaa (ma nisam ni inače ), gledam zubiće od moje curice, 5,5 godinica-mlječni svi prekrasno bijeli, bez točkice karijesa, dvije trajne jedince lagano proviruju isto tako bijele- a nije da nejede slatkiše, pa i ne opere ih baš svaku večer , a ni genetika joj nema baš nešto specijalno za ponuditi
...a malac, 1,,5 godinica-uredno izrasli svi mlječni osim petica...boja im je onako štrc brc, malo žućkasta, karijesa još nema-još je rano...bumo vidli
...poznajem cca.5-ero djece (neki su već i u srednjoj školi) koja su konstantno dobivala fluor i svi imaju tako bijele i zdrave zub ...sad da ne ispadne da propagiram fluor pored svih ovih novih spoznaja o njemu napominjem da drugom djetetu nisam davala ...budućnost će pokazati kod kojeg sam djeteta pogriješila-voljela bih kod drugog-...'ko šiša zube, glavno da su dječica zdrava, a zubiće pratiš kroz odrastanje i usput ispravljaš šta treba.