Citiraj mamazika prvotno napisa
Imaš u dm-u dr. beckmans prašak za skidanje baš takve boje koja je prešla s drugog veša. Operi s tim u što toplijem, meni se jednom pofarbala cijela mašina veša u svijetlo plavo, sve je opet pobijelilo. Ako ima metalne gumbe probaj ih maknuti, dosta je korozivna (meni je otišao onaj sjajni sloj s drukera na bodićima).
Definitivno ne bi preporučila.
U svjetlije šareno sam ubacila Vanjine nove traperice, krem majica i traper jaknica su dobile jednolični plavi štih, a žuta trenirka plave mrlje.
I kupim ja to s...e u dm-u, uvalim robu u to, kako sam spuštala tako je jakna postala ljubičasta, ali mislila sam da je to privremena reakcija. Po uputstvima sam poklopila i nakon 2 h imam plavi majicu (izvorno krem, nakon nespretnog pranja sivo-plavkasti štih, ali svjetlo, sada je baš pravo plava) jaknu roza tamo gdje je dupli materijal, kragna, mandžete, tamo gdje je jedan sloj materijala jakna je svijetlo ljubičasta (isto kao majica izvorno krem traper) a trenirka lijepe žute boje, sa tankom tamnije žutom crtom sa strane, sad je bezlična krpa, skroz svijetlo žuta, ta crta je siva, i ima plave mrlje.
Uglavnom dobila sam 3 nove krpe za pod , da nisam stavljala to s....e bilo bi i dalje nosivo.