Grč koji stisne i ne pušta po cijeli dan...i to ne samo dok mokrim, več i dok ležim i dok hodam. Uhvati me povremeno, koji dan kao danas i užasno je! Taj grč doslovno uhvati i ne pušta cijeeeeeli dan! Ja sam trenutno (nekih 4-5 dana) na Cefaleksin antibitiku, macmiror complex vaginaletama, 2x dnevno na apaurinu 2mg i magneziju (prenatal mi je svakodnevnica).
Znam da imam neku upalu s obaveznim odlaskom na kontrolu nakon 12 dana terapije. Glupo mi je raditi paniku i čovjeka u međuvremenu zivkati- nije moj ginekolog jer nisam u svom mjestu boravka (i ovako me primio preko poznanice bez ikakve uputnice i naknade- nisam u ovom sustavu zdravstvenog!)). To mi se i prije znalo dogoditi, a kad su baš tada i baš radi toga urađeni nalazi za urin- sve u redu! Sad ne znam jer me testiranje urina tek čeka, no ne bih se iznenadila da opet sve bude uredno! I onda kad čujem od ljudi oko sebe- a vi, trudnice danas... samo se nešto žalite (zamjenski ginekolog jednog dana), ili, još bolje od toga!- pa šta si se ti prepala trudnoće?!, sve je to normalno! (moj direktor!) Dođe mi da vrištim!
Događa li kome nešto slično??? Tješi me jedino što se moja bebana upravo veselo igra u stomaku kao svako jutro pa barem znam da je ona dobro!Jaukala sam oba puta jutros dok sam mokrila, jedva došla do kreveta, sad me strah ustati jer je sve zgrčeno. Ništa teško nisam radila, zapravo suprotno! Jučer sam odmaaaaarala do mile volje... vidim sve postove na teme mokrenja da je često- to imam, a na temu grčevi da su u stomaku- ima i toga pomalo. Ali to nije to- ovo je u samom dnu ispod svega... treba izdržati još do pregleda, ima li tko ovakva iskustva???