-
Preseljenje iz većeg grada u manji!
Imam trideset godina i živio sam u manjem gradu 30 km od Zagreba.Tu i dan danas imam svoj posao hrpu slobodnog vremena i dobro zarađujem. Bavim se tenisom i suosnivač sam jednog teniskog kluba gdje mogu igrati za 10 kuna po satu. Moja supruga je iz Zagreba i zadnjih par godina je živjela kod mene u centru u velikom stanu koji nije na kredit. Moja obitelj ima veliku kuću i dvorište 2 km od mog stana. Kada nam se prije godinu i pol rodilo dijete bili smo još kod mene ali kad je počela radit i dijete krenulo u vrtić odlučila se na svoju ruku preseliti u Zagreb pod uvjetom ili ideš i ti ili rastava, u stan u predgrađu od 40 kvadrata. Tu se sad umiješao i njen otac koji bi joj kupio veći stan bliže centru bez savjetovanja samnom. Dijete se vozi do vrtića u autu satalno van unutra, do četri sata je u vrtiću . Imam uvijete da sagradimo bilo kakvu kuću i mislim da bi djetetu bilo bolje da je u manjoj sredini di su na pet min nogomet, tenis, karate, bazen, glazbena škola,rukomet, košarka, dvorana, dva vrtića dvije škole od kojih jedna sa samo jutarnjom smjenom i uz sve to nema naplate parkiranja, a Zagreb je na dvadeset minuta. Pošto je moje fleksibilno radno vrijeme mogu pokupit dijete u 12, 13 ,14 bilo kada ili taj dan ne radit. Ona kaže da ne može živjeti ovdje da je probala, ali dvije godine na porodiljnom dok nije izlazila iz stana, vjerujem da bi se bilo gdje zgadilo. Volim ju i ne bih se htio rastati radi nje i djeteta jel je prekrasan i živahan i mislim da bi u uživao kao što sam ja uživao kao mali ,a ne iz ustanove u ustanovu ili ti ga iz auta u auto da bi došli do šetališta ili vožnje biciklom. S tim da bi životom u manjem mjestu bez ikakve razlike u kvaliteti života mjesečno uštedjeli cca 40000 kun, što je godišnje 48 000. Naravno bitna je sreća obitelji, a ne novac, zato me interesira da li je netko imao sličnu situaciju, hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma