Zanima me ima li tko iskustva sa kupovinom preko WebShopa Tehnopolis? Da li su korektni sto se narudzbe i dostave tice te kakva su iskustva u slucaju eventualnih problema, reklamacija, servisiranja u garancijskom roku...?
Zanima me ima li tko iskustva sa kupovinom preko WebShopa Tehnopolis? Da li su korektni sto se narudzbe i dostave tice te kakva su iskustva u slucaju eventualnih problema, reklamacija, servisiranja u garancijskom roku...?
Posljednje uređivanje od Aurora* : 12.02.2013. at 20:26
kupovao preko njih prošlo ljeto, sve prošlo korektno, aparati došli i prije nego što su najavili
kupovala u par navrata, cijene su bile bitno niže od konkurencije, na vratima dostava u rekordnom roku.
imala sam i priču reklamacije baby monitora u garanciji, servis mi to bez problema riješio odmah u istom danu
Posljednje uređivanje od Neli : 13.02.2013. at 11:01
Odlicno! Hvala vam.
Idem sada odmah naruciti robu kod njih jer cijene su im zaista izvanredno povoljne.![]()
ja sam prije 2 godine preko njih kupila veš mašinu, a prošle godine sudoper i napu, sve stiglo bez problema, i prije roka
reklamacije nisam imala pa ne znam kako to funkcionira
Ja upravo gledam fotoaparat koji sam kupila prije par mjeseci. Ja sam ga platila 1700 kn, u Tehnopolisu isti taj 2 900 kn.
Ima li netko možda friškijih iskustava sa Tehnopolis - web trgovinom? Hvala <3
sve 5..korektni