Gdje mogu kupiti lonac za kuhanje na pari?
Početnica sam u kuhinji
a kuhanje na pari me zaintrigiralo pogotovo što ću uskoro početi kuhati svom mališi...I da, koliko košta?
Gdje mogu kupiti lonac za kuhanje na pari?
Početnica sam u kuhinji
a kuhanje na pari me zaintrigiralo pogotovo što ću uskoro početi kuhati svom mališi...I da, koliko košta?
I mene,ajde cure!!!
postoji svašta od amc-a (bilo je riječi o tome na forumu) do vlastitih izmišljotina (lonac s vodom+cjedilo +poklopac) ja imam u svom solingen setu posuđa dvije rajnglice koje se umetnu jedna u drugu, ova gornja ima rupice i na kraju se poklopi poklopcem koji ima onaj mjerač temperature
u donju ide voda
A gdjeee tog imaaa!
Danas bila u Mercatoru, (najbliže mi je), i imaju samo neki ogromni lonac i kažu da neće više dobivati manje jer im dobavljač nešt' bojkotira. Postoji i električna spravica za kuhanje na pari, fora mi to izgleda i zvuči ali je cijena :shock: cca 600 kn!
E sad, molim popis trgovina![]()
ja dobila set posuđa kao vjenčani poklon, probaj pretražit po netu....možda nađeš nešto.....
ja imam tu električnu i super mi je; samo kaj nisam znala da je tak skupa, to mi je sveki kupila jedne godine pod bor
sad ću je morat još više voljet![]()
Ja imam nekakav prastari dio od nekog odavno bačenog ekspres lonca koji na dnu ima rupe; stavim ga na bilo kakav lonac na koji paše, u njea stavim povrće a u lonac vodu, poklopim, i tako kuham. Postoje i 'ruže', metalne za kuhanje na pari, bilo ih je za kupiti u Bio&Bio dućanima, one se šire tako da se mogu prilagoditi loncu.
andrea :D
kaj ti je i bor kupila pa ga čuvaš
mi smo svoj kupili prije 5 god. u Mercatoneu, koštao je oko 200 kn
to je običan lonac koji na sebi ima "cjedilo" i kupolasti poklopac
Super stvar.
Možda tako nešto jednostavno ima u Pevcu i sl. dućanima
andrea prvotno napisa
E sad da ti sveki čita al bi me...sorry sveki!