ma volila bi te ja i da si onakvacoccinella prvotno napisa
, meni izgled nije važan, ali dobra koka za juhicu bome je.
cocci, ja sam ti svoje već rekla...Pelene su ti predivne :D .
A sada da se i ja malo hvalim kada već ne šivam evo čime se bavim u zadnje vrijeme ;
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ivo...lbum?.dir=55e0
Bravo prekrasne su , uskoro ću i ja nešto pokazati .mama_i_vjeko prvotno napisa
konder, kinder :smajli skandira
cocci, a da TI promijeniš ime u narednica?
Ja mislim da ona potkupljuje admine koliko se bahati sa tim smajlićima 8)
Jeste, da! Totalno bezveze! Ja samo čekam da to i tete potvrde...
Iiiiiiiiiiiiiiihh..... kada je to bilo![]()
Idem predložiti novu akciju: pelena za smajlija!
Daj ženo, ne moj se šaliti, a šta ćemo mi hrčci onda...
Ma to samo za ove rasipne 8)
Ma ne... taj jedan po postu ti je po defaultu! Tek za svaki slijedeći u jednom postu plaćaš pelenom. Od sada te pratim![]()
Jedna pelena...
od štreberice Hildegard ni traga ni glasa, tko zna s čim će nas ona iznenaditi
(a ja više ne smijem ništa kupovati)
zašt tako sitno???
Daj pokaži kolekciju anjice!!!
cocci, ja ti se duboko ispričavam ako je ovo shvaćeno bilokako drugačije od onog što je pjesnik htio reći.josie prvotno napisa
mislila sam na onu kokicu iz opisa, onu hranjenu skupa sa još dvije i puranom.
Baš sam blesava i gotovo![]()
ma nisam mislila da si se naljutila, nego da ja mislim kako si ti stara koka za juhu.
ajd sad ecite da niti jednoj ovo nije palo na pamet i odo se štriknut.
Joj, stara koka... Stvarno nisam pomislila da zamišljaš Cocci kao kokicu koju treba u juhu.
![]()
zaboravi tu pjesmu, draga, još vrijedi ono o vršnjacima 8)coccinella prvotno napisa
kao što sam obećala
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kinder...bum?.dir=/5767
dio toga , drugi dio kad ulovim vremena
Drage platnene šivalice, treba mi pomoć vas velikih i iskusnih 8)
Naime, kako mi je maneken još u trbuhu, a platnene pelene sam vidjela samo na vašim slikama, tako se bojim da će mi prva pelena za šivanje biti priličan napor. Odnosno, mama šiva - ja krojim.
Htjela sam pitati za par praktičnih savjeta:
1. Veliko hvala hilde i mama_i_vjeko na krojevima i Amalthei na vezi,
2. Koji materijali dolaze u obzir? Flanel, frotir i pamuk?
3. Što da stavim kao uložak? Fleece? Flanel? Osam slojeva? Manje? Pamuk?
4. Jel da ipak pokušam naručiti jedne (makar rabljene) pelene pa da ih rasturim i pomognem si u toj misiji?
5. Jel mi trebaju zaštitne gaćice na pelene? (Ovo je čisto neznanje progovorilo iz mene, pardon) i ako da, jel da ih šijem ili kupim?
6. Za što su bolje AIO? I kako njih koristititi i prati? I od čega šiti?
Eto, puno hvala unaprijed i usput se ispričavam na neznanju, ali tko pita-ne skita![]()
I zaboravila sam pitat (kakvo čudo za trudnicu), gdje nabavljate plastične drukere? Valjda ću ih u Rijeci negdje naći :?
svi ovi materijali su ok, ja jako volim frotir2. Koji materijali dolaze u obzir? Flanel, frotir i pamuk?
ovisi o debljini materijala frotir 2 sloja, flanel 6-83. Što da stavim kao uložak? Fleece? Flanel? Osam slojeva? Manje? Pamuk?
nije loše imati jedne da malo skužiš ovo o debljini uložaka4. Jel da ipak pokušam naručiti jedne (makar rabljene) pelene pa da ih rasturim i pomognem si u toj misiji?
trebaju i kupi5. Jel mi trebaju zaštitne gaćice na pelene? (Ovo je čisto neznanje progovorilo iz mene, pardon) i ako da, jel da ih šijem ili kupim?
?6. Za što su bolje AIO? I kako njih koristititi i prati? I od čega šiti?
nemam niti jedne, navodno su praktičnije jer ne idu gore gaće, cure šiju od fleeca
ovo je moje skromno mišljenje, čekaj cocci ili hildi , one su prave majstorice i naše supervizorice
![]()
ja tebe čekala kinder da ne moram odgovarati temeljito nego samo da nadopunim ako treba. Ali lijepo si ti to sve zriftala nema kaj.
1. Veliko hvala hilde i mama_i_vjeko na krojevima i Amalthei na vezi Grin
Nema na čemu
2. Koji materijali dolaze u obzir? Flanel, frotir i pamuk?
Može i neko fino pamučno pletivo, šifon za ukras (vanjski sloj pelene)
3. Što da stavim kao uložak? Fleece? Flanel? Osam slojeva? Manje? Pamuk?
Kak je rekla kinder ovisi o debljini materijala
4. Jel da ipak pokušam naručiti jedne (makar rabljene) pelene pa da ih
rasturim i pomognem si u toj misiji?
Dobra ideja, bar da vidiš kako to uopče uživo izgleda
5. Jel mi trebaju zaštitne gaćice na pelene? (Ovo je čisto neznanje progovorilo iz mene, pardon Embarassed ) i ako da, jel da ih šijem ili kupim?
Kupi, Kamarisove su npr. dobre a šalju ih poštom
6. Za što su bolje AIO? I kako njih koristititi i prati? I od čega šiti?
Meni nisu bolje, ali lijepo mi ih je imati kao i bilo koju drugu pelenu. Nosim ih u vrtić jer je tetama nekako praktičnije prematati u njih.
ja sam nekad kupovala tj. MM je kupovao u Zagrebu u KOnzumu plastične drukere koji se ručno šivaju i bili su mi čist dobri.thalia prvotno napisa
A cure, vi koje tu pripovedate o mekoći, finom veluru.... sline su mi do poda![]()
hildi!
Plastičnih drukera (običnih a ne onih super Hildi) ima u konzumu i vjerujem u svakoj radnji koja prodaje opremu za šivanje.
Hildi , velour je jaako fin.To je pamučni pliš za baby odjelca
Drage moje cure šivalice, kako nikako da moja mašina profunkcionira a izgleda i neče skoro dok ne skupim lovu za novu imam tu dosta materjala, nešto flanela,frotira i čak nešto i pull materjala pa ako bi netko šivao AIO ili možda pocket pelene prodajem to dosta povoljno.Meni to samo stoji u ormaru a jednako uživam gledajuči i vaše uradke kao da su moji vlastit.Kasnije stavim slikice,sada mi je fotić prazan.
kinder upucat ću te, kad stavljaš slike mojih sb, a ja ne mogu do njih... šmrc... šmrc... šmrc
M i V kakav PUL, hoću i jaaaaa! Ne daj sve coccinelli!
Pa da! Ja ko hrčak... samo skupljam a izvlačim se da ne mogu bez endlerice niš napravit
Kinder, ti nisi čula upozorenja za smajlićei quotanje? Šteeeedi!!!
Jesam i trudim se ali onom plavom sa zubima nisam mogla odoljeti i evo ga opetcekana prvotno napisa
![]()
Ja sam danaskinder prvotno napisa
, jer sam umjesto velour SB (koje sam platila), dobila terry! I još nisam dobila odgovor na mail.
![]()
Šta se ljutiš TB, dogovori se s njima, a ja imam dvije velur, pa meni proslijediš jednu terry... ili napravimo zamjenu(ne smim još obećati dok ne opipam)
Pa naravno da se ljutim kad sam platila skuplje, a dobila jeftinije.Čekam da mi se smiluju odgovoriti pa da vidim hoću li ih se rješavati ili što.
Mislim, nisu one loše, ali nisam to naručila.
Aries kaže da su vrijedne svake kune, pa se ja povela za tim komentarom i patim što nisam uz velur uzela i terry...
Još nema odgovora, stvarno krasno.![]()
Inače, vjerujem da su vrijedne svake kune, ali ja sam dala više kuna nego što one koštaju.![]()
Brojim, brojim... i ne samo to, odbrojavam![]()
a ja se bojim pisati na ovom topicuJanoccka prvotno napisa
![]()
TB... baš me zanima što će teta odgovoriti za sb... Znaš kako smo mi prošle?! Jel ona malo zbunjena možda?