Stranica 2 od 8 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 383

Tema: Kako se "srediti"?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Genijalan topic.
    Ja imam svasta u ormaru, a najradije bih sve podijelila. Jer vec godinama nosim samo majica-hlače, majica-suknja kombinacije zbog dojenja. i kad se jednom rijesim dojenja vise necu uopce znat kako se nosi ista osim hlača i majica. Jadno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fingertips, odlican ti je onaj popis. u mom ormaru ima svega samo nekako boje ne odgovaraju. imam recimo ruzicasti kaput. Ljubicaste hlace klasicnog kroja na crtu. Itd...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Teska tema ,svako ima neki svoj stil
    imeni je 30g a i jos najvisevolim obuci uske traperice i neki duks i tene,isto sam visoka 168cm ali ne volim stikle i ne osjecam se dobro u njima,mislim da ima tonu extra obuce koja nijena stikle i ide sasvimi svacim,za vani sam uvijek za kombinaciju ako je zima duge cizme do koljena,uske farmerke ili crne pantalone ili helanke i duza tunika,ogromna torba i kaput ili jakna koja prati liniju tjela npr.ovako http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...41738984_n.jpg

ljeti su haljinice,sndalice,helanke duzim majicama,japanke itd...nesto ovog tipa http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...14676915_n.jpg

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj kokolo prvotno napisa Vidi poruku
    Kaputa imam komada 3-crni,boja bijele kave i kao ljubičasto al je na one točkice pa nije čisto ljubičasto. Crni baloner za jesen i proljeće. Traperice... Denim,obične plave,tamne,svijetle.... Košulja 0. Sako 0. Crnu haljinu nemam zato što sam niska i jako svijetle puti pa mi to nije najsretniji izbor al zato imam bijelu sa ljubičastim cvjetovim,babydol stil i udobna je,nosila je na krštenje i par svadbi,od tad stoji u ormaru. Imam jednu suknju do ispod koljena i ne znam što s njom-opet zbog nedostatka visine nije naj izbor a i boju sam ajme izabrala,nit je tamnozeleno nit je maslinasto nit sivo... Nemam pojma u što spada. A izabrala je zbog udobnosti. Jednom nosila. Od haljina par promašaja-razdijelila. Suknje samo ta jedna. Sad kad nabrajam vidim da sam propali slučaj....
    Nisi propali slučaj
    Nisi niska, ako te tješi ja imam 165 cm, i deblja sam od tebe pa opet sve navedeno imam u ormaru. Ta suknja do ispod koljena ti nije najsretniji izbor, baš radi visine, radije nosi tunike na tajice, to će ti bolje stajati. U ovim zimskim danima iskombiniraj sa čizmama, to bi bio neki casual look.
    Nabavi traperice, neka su uske da ti istaknu noge, gori neki đemperić, ili košulju i vestu, možeš opet na čizme.
    Općenito nisam fan tenisica, ja ih nosim samo na trenerke do trgovine.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Po meni bi svaka žena, bilo kojih godina u ormaru trebala imati:
    Crnu haljinu (za bilo koje svečanije prilike, za izlazak vani sa mužem, za izlazak u disku sa prijateljicama, crna haljina čini čuda)
    Crni sako, modernog kroja, koji se isto tako može kombinirati za bilo šta svečano, poslovno, za izlazak.
    Košulju - možda najobičniju bijelu, ne širokog kroja, nego ona koja prati liniju tijela, može se nositi na obične traperice, ispod veste, u kombinaciji sa sako-om, miljun kombinacija.
    Štofane hlače, najbolje crne, klasičnog A kroja.
    Dobar komad traperica, ne moraju nužno biti na mrkvu, al da opet nisu na trapez, u kojima stražnjica dobro izgleda, one koje vizualno ne debljaju ili mršave, tamni jeans, isto ide na sve moguće kombinacije.
    Šal ili maramu, neutralne boje, podiže svaku kombinaciju.
    Kaput,možda se neko neće složiti, ali meni kaput svakoj ženi stoji, i to najbolje opet u neutralnoj boji da se može nositi više godina.
    Dobre salonke, udobne, visine pete do 7-8 cm.
    Neznam, ne pada mi više na pamet.
    Smiješno mi je jer ima sve navedeno u ormaru, jedino sam "prerasla" štofane hlače, ali to mi nisu stvari za svaki dan, bar ne kod mene na poslu.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam od onih - što starija, to opuštenija :kez:
    još da imam 50kg neznam gdi bi mi bio kraj,

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Još.
    daj si vremena.
    ja imam traperice, košulju i salonke. E, da i crne hlače na crtu .
    ne "još" nego "više" LOL
    prije jedno desetak godina sam imala i haljinu i kaput i tajice i košulje i hlače na crtu i sako čak
    i uopće nisam nosila traperice LOL
    što sam starija, to mi je takav stil oblačenja grozniji LOL

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kokolo prvotno napisa Vidi poruku
    Kaputa imam komada 3-crni,boja bijele kave i kao ljubičasto al je na one točkice pa nije čisto ljubičasto.
    IMHO ispod kaputa za casual eleganciju idu odlicno i (bolje) dolcevite. Npr. crna, koju mozes nositi na kombinaciju crnih hlaca i preko toga ovaj ne-cisto-ljubicasti kaput.
    Pa onda jos koja koja bi ti odgovarala na ovaj kaput boje bijele kave (tesko mi je reci boju, ali neka topla, npr. cokoladno-smedja, ili tamnije narancasta.
    Pa onda npr. crvena, pa preko toga crni kaput...
    I onda jos par maramama i salova koji se dobro uklapaju, pogotovo ako je kombinacija dolcevite i hlaca = ista boja, da malo podigne.

Meni su dolcevite super, volim i vunene, i one s elastinom, i od kasmira.
    I onda one debele, dugacke - ali one ne pasu pod kaput.
    Svidjaju mi se modeli dolceviti i dzempera ove zime jer fino pokriju guzu, odostraga su duzi.

Ovisno o tome kakvog je materijala kaput, cizme: velur, koza, pa cak i Uggsice, ako kaput nije svecan nego je svakodnevni i vunen.

(my 0.02$ )

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja u potpunosti kužim kaj kokolo želi, i sama sam u toj fazi već neko vrijeme.

Zato sam si ja odlučila dat vremena i razmislit kaj bi ja zapravo htjela, što mi se sviđa a što ne: npr:
    - dal se najbolje osjećam i izgledam u haljini, šosevima, hlačama, tajicama, ili košuljama?
    - koje materijale volim, dal podnosim sintetiku, vunu, kožu?
    - dal želim furku seksi mace koja će trpit neugodu cijeli dan zbog mode ili mi je udobnost i prirodni materijali ipak bitnije?
    - dal sam tip žene koja preferira narančastu, žutu, pink ili hladne boje, crnu i bijelu?
    - koje su mi potrebe (s obzirom na posao i svakodnevni look) te ono bitno -
    - kolko mogu para izdvojit za to, mjesečno, kroz sezonu...

Meni je najbitnije od svega bilo da obleka koju probam i odabirem bude udobna i poštuje moje obline.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    fingertips, odlican ti je onaj popis. u mom ormaru ima svega samo nekako boje ne odgovaraju. imam recimo ruzicasti kaput. Ljubicaste hlace klasicnog kroja na crtu. Itd...
    Daj molim te, reci mi, šta radiš sa tim ružičastim kaputom? Osim da glumiš hodajući cvjetić, neznam uopće kako bi to nosila
    Bez uvrede

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Smiješno mi je jer ima sve navedeno u ormaru, jedino sam "prerasla" štofane hlače, ali to mi nisu stvari za svaki dan, bar ne kod mene na poslu.
    Meni su baš to stvari za svaki dan (hlače, sakoi, bluze). Ne volim nositi traperice na posao, crne ajde de, nekako mi bolje izgledaju, plave su mi precasual. Da se razumijemo, moj posao ne zahtijeva neki striktan dresscode, ali ja se ne osjećam dobro.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ružičasti kaput je za sve, ja bih ga nosila stalno da ga imam, na posao, van, ...
    ali ono, samo ako je fuksija boja, ne nježno ružičast, nježno ružičastog ne bih nosila
    kakav je tvoj marta?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Meni su isto dolčevite predivne, al ih ne nosim, jer mi ne stoje, prevelike su mi cice pa kad obučem dolčevitu, izgledaju još veće.
    SUper stoje mršavicama!

Lutonjice, ja obožavam ružičastu boju, al smatram da je prekričava da bi se nosila kao kaput. Inače imam hrpu stvari u ormaru baš boje fuksije, od cipela, štikli, torbica, majice...
    Kaput bi po meni treba biti neutralan, baš da se može kombinirati sa svime.
    Posljednje uređivanje od fingertips : 14.02.2013. at 14:51

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prosle godine sam ga nosila u maškare, al kad sam ga kupila, nosila sam ga dvije zime zaredom stalno.
    Onda sam ga glupača dala u kemijsku čistionu, al ne onu koju su mi preporucili, jer ju nisam uspjela naci, nego neku desetu gdje su ga fino sredili, pa sad izgleda nekako sazvakano. Inace bih ga nosila i dalje. Meni to odlicno stoji.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj posao je u uredu, pa opet nije iz određenih razloga za košulju, sako,...

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni su isto dolčevite predivne, al ih ne nosim, jer mi ne stoje, prevelike su mi cice pa kad obučem dolčevitu, izgledaju još veće.
    SUper stoje mršavicama!
    Ja isto obožavam dolčevite, dugih rukava, kratkih, bez rukava, crne, u boji, itd. Isto sam primijetila da ih nikako nisam htjela nosit dok sam imala veće grudi, u fazi dojenja, stvarno nikako ne stoje.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lutonjice, roza je. Odlicno ide sa ljubicastim hlacama i crvenim cipelama.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa i inače su za kapute i te veće komade robe meni baš dobre te neke nestandardne boje. Puno je lakše imat ružičasti kaput, nego crni ili smeđi. A i veselije, kad je hladno i tmurno :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    pa ružičasti kaput je za sve, ja bih ga nosila stalno da ga imam, na posao, van, ...
    ali ono, samo ako je fuksija boja, ne nježno ružičast, nježno ružičastog ne bih nosila
    kakav je tvoj marta?
    Eh, stara vremena...

Imala sam i ja jedan takav kaput - ružičasto/ljubičasta boja, ovako kakav fingertips ima avatar. Nosila negdje s 30 godina i bilo mi je super.

Kad bolje razmislim, kaputi su se iselili iz mog ormara kad se unutra uselila dječja odjeća. Klasika je ustupila mjesto praktičnosti (veći dio) i to je to. Možda se jednom vratim kaputima, ali još nisam našla model koji bi mi odgovarao. Balonere imam A-kroj, najjednostavnije, bez ikakvih ukrasa, tako da prolaze uz sve. Boje - bapske (cimet, slonovača, boja krumpirove ljuske).

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

vi mene zaj*ebavate jelte? Il je moje mišljenje ograničeno?

kokolo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja bih najradije sve iz ormara podijelila pa krenula otpočetka. Clean start. Već sam par puta neke stvari proslijedila jer nisam znala što s njima pa kad bih vidjela kombinacije nekog tko ih dobije-glava me zaboli jer skužim kako je to u biti super bilo. A ponekad kad se trebam srediti za neku finu prigodu posudim haljinu u frendice i onda svi koji me rijetko vide tip-top ostanu šokirani kako mogu dobro izgledat. Ali sama da se uputim ne bih nikad takve izabrala. Možda meni treba modni mačak hahahaha .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja volim biti kričava. kričavi kaputi, kričave cipele, kričave torbe, kričave hlače... kupila sam ni nedavno genijalne crvene karirane pankerske uske hlače, aaaa lude su!! i nove crvene marte na noge, mljac
    ova roza crvena ljubičasta kombinacija od marte mi zvuči fantastiš!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim, kad citam ovaj topic, zamisljam sve neke Audrey Hepburn u malim crnim haljinama, s vecim ili manjim sisama.
    I Marcella Mastroiannia u finim rolkama u svim verzijama ne-boja, s vecim i manjim sisama.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vi mene zaj*ebavate jelte? Il je moje mišljenje ograničeno?
    Ne znam za druge, ali ja ne :D

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

od svega ovoga imam samo traperice
    hahahaah
    ja nisam žena LOL
    Isto kod mene.

Moj muž nedavno tražio nešto za maskembal, pa mu kolege kažu da uzme tajice od žene. Ona kaže da mu žena to ne nosi. Pa onda uzmi hulahopke. Ali ne nosi ni to. Onda haljinu. Njemu više bilo neugodno, ispada da se oženio za dječaka.

U svezi glede štikli koje spominjete, nema mi ništa ljepše od žene u štiklama. U svim kombinacijama.od traperica do suknji..ali ja ih ne posjedujem,imam traume od njih (moja mater ih ima šestopedeset i zna hodati samo u previsokoj peti) a imam i proble jer me uskoro čeka pir. Kupit ću nekakvu minicu, s tim nemam apsolutno nikakvih problema ali imam sa štiklama. Imate nekakav prijedlog? da je nešto elegantno ali ne previše jer nisam to ja. I ne previsoko. I da je udobno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fingertips, ja se nikad nisam nasla u toj dalmatinskoj ne-boja eleganciji u kojoj samo suncane naocale odskacu bojom od statka kombinacije.
    jednostavno, mislim da na ovom topicu fali malo obojanih preporuka, u cijeloj hrpi siva rolka-crne tajice-crne čizme-i kao modni detalj cvike za sunce leopard uzorka.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim, kad citam ovaj topic, zamisljam sve neke Audrey Hepburn u malim crnim haljinama, s vecim ili manjim sisama.
    I Marcella Mastroiannia u finim rolkama u svim verzijama ne-boja, s vecim i manjim sisama.
    lol
    Ma lijepo je to, ali nije jedini dobri stil.
    Meni je ona lista (čija je bila?) dobra, ali uopće ne cijenim toliko crnu boju i mislim da puno lošije stoji ljudima nego što to oni misle. Pogotovo kad više nisu pretjerano mladi. A ni crno s crnim baš ne volim. U biti, meni je siva to što je nekima crna.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Na kraju ću ispasti dosadna, ozbiljna baba
    A ja volim boje i uzorke, šta je najgore od svega!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hahahahahah marta totalno šizim što ovo nije fejs jer hoću lajkat svaki tvoj post LOL

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hahahahahah marta totalno šizim što ovo nije fejs jer hoću lajkat svaki tvoj post LOL
    hahahahaha

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    U biti, meni je siva to što je nekima crna.
    Jako volim antracit-sivu (onu kao olovka).
    Ili plavu, sve nijanse osim one jako svijetle (ta mi je preblijeda).
    Ili royal plavu, zadnjih godina ju vidjam svake sezone. Bas sam si kupila u Benettonu jedan dzemper te nijanse, mala navalila da mi ta boja stoji. Cinila mi se nekako previse plava, no dobro ide na crne kombinacije.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam samo napisala ono šta mislim da svaka žena triba imati u ormaru za kombiniranje, al opet ne da nosi svaki dan.
    Marta, slažem se sa tobom da ne triba biti u crnini, i ne-bojama, ja osobno nisam, al opet meni je ružičasti kaput prekričavi odabir. Čisto zato šta sam ekonomična, jer sam prije 4 godine kupila kvalitetni crni kaput, sa crvenim detaljima i nosim ga svaku zimu, jer ga mogu nosti na sve i svašta.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Daj, prije 4 godine si imala 15 godina. Nemoj reći da bi petnaestogodišnjakinje i odrasle žene pred porodom smjele se nositi isto?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Cinila mi se nekako previse plava, no dobro ide na crne kombinacije.
    ajme, a meni je jedino ta plava uz crnu katastrofa kombinacija
    prije bih nosila rozu, maslinastu i smeđu, vrhunac neukusa koji navodi fingertips

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa nećemo se nikad sve složit, niti trebamo. Neka raznolikosti.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fingertips, sve sto si ti napisala u popisu je meni ok. samo mi fali boja.
    prije ruzicastog kaputa sam nosila narancastu samtanu jaknu. godinama. na sve je isla.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

pokretačici teme bi savjetovala da u nabavku ide ziheraški, po ovom popisu od fingertips, ili sa slikama iz časopisa.

ono što mene muči je činjenica da je roba koja valja preskupa, a ona koju ja kupim raspadne se prije kraja sezone nošenja. tako da kod mene kupovina ne znači građenje stila, već doslovno kupovanje odjeće da bih imala što obući, a da nije iznošeno.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Fingertips, dodala bih i modernu, kratku, bajkersku koznu jaknu crne, crvene ili boje pijeska.
    slažem se, to će podignuti svaku kombinaciju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, poanta je da marta i ja i hrpa drugih žena možemo nositi ružičasti kaput i narančastu jaknu na sve i svašta

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku

ono što mene muči je činjenica da je roba koja valja preskupa, a ona koju ja kupim raspadne se prije kraja sezone nošenja. tako da kod mene kupovina ne znači građenje stila, već doslovno kupovanje odjeće da bih imala što obući, a da nije iznošeno.
    Nemoj sad temu skretat u te depresivne vode, pusti nas da zamišljamo super kvalitetne samterice prugaste u ružičasto zelenoj kombinaciji.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Daj, prije 4 godine si imala 15 godina. Nemoj reći da bi petnaestogodišnjakinje i odrasle žene pred porodom smjele se nositi isto?
    Nekidan sam takav kaput vidila na odrasloj ženi. Tako da...
    Naravno da ne bi trebale, niti se ja nosim isto, al isti kaput i iste čizme, nosim već 4 godine, i ne planiram ih tako skoro prestati nositi, jer su to kvalitetni, udobni i neutralni komadi.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Isto kod mene.

Moj muž nedavno tražio nešto za maskembal, pa mu kolege kažu da uzme tajice od žene. Ona kaže da mu žena to ne nosi. Pa onda uzmi hulahopke. Ali ne nosi ni to. Onda haljinu. Njemu više bilo neugodno, ispada da se oženio za dječaka.

U svezi glede štikli koje spominjete, nema mi ništa ljepše od žene u štiklama. U svim kombinacijama.od traperica do suknji..ali ja ih ne posjedujem,imam traume od njih (moja mater ih ima šestopedeset i zna hodati samo u previsokoj peti) a imam i proble jer me uskoro čeka pir. Kupit ću nekakvu minicu, s tim nemam apsolutno nikakvih problema ali imam sa štiklama. Imate nekakav prijedlog? da je nešto elegantno ali ne previše jer nisam to ja. I ne previsoko. I da je udobno.
    mislim da to ovisi o kvaliteti štikle, ja recimo imam neke s polupetom koje su grozne i u kojima teže hodam nego u dobroj štikli s 13 cm petom
    ali te s 13 cm petom ionako nosim jednom godišnje na neku svadbu, srebrne sandale koje na sve idu pa ne moram stalno kupovati nove

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nećemo se nikad sve složit, niti trebamo. Neka raznolikosti.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kad već spominjete dolče u ne-bojama - ja ih volim nositi i kombiniram ih sa onako bogatim ogrlicama koje dignu kombinaciju. Npr. smeđu kombiniram sa keramičkom ogrlicom na špagi (neke ribice i morske zvjezdice lagano šareno sa prevadavajućom toplom narančastom). Inače spas su mi haljine - posebno za posao zbog dresscoda - jedan komad a obučen si tip top. A za out of office u zadnje vrijeme tajice/uske traperice + tunike ili kraća haljina + ko fol uggsice + ove kratke čizmice boje pjeska što se sad nose - btw otkriće mi je dućan Moje cipele)... ili vunena haljina i grilonke sa uzorkom (ili u boji) ...

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja bih ti što se tiče cipela preporučila kvalitetne balerinke, meni su lijepe one skorz bez pete, to uistinu ide na sve: hlače, traperice, haljine, ljeti, jesen, proljeće,...

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nemoj sad temu skretat u te depresivne vode, pusti nas da zamišljamo super kvalitetne samterice prugaste u ružičasto zelenoj kombinaciji.
    je , znam da je depresivno, ali meni bi pomoglo, a možda i pokretačici teme, da se na ovoj temi spomenu i neki dućani i cijene.

da je po meni i da imam para imala bi i narančasti i sivi kaput. ovako imam samo sivi. lakše se kombinira

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nekidan sam takav kaput vidila na odrasloj ženi. Tako da...
    Naravno da ne bi trebale, niti se ja nosim isto, al isti kaput i iste čizme, nosim već 4 godine, i ne planiram ih tako skoro prestati nositi, jer su to kvalitetni, udobni i neutralni komadi.
    E sad si ubola, stalno mi je izmicalo to nesto sto sam htjela reci. A to je da ja ne volim neutralne komade u kombinaciji s neutralnim komadima s jos malo neutralnih komada. U takvoj odjeci sama sebi izgledam ko baba, i ne mogu si pomoci, i hrpa ostalih zena mi izgledaju ko babe... Rijetke su zene koje u takvim kombinacijama izgledaju stvarno dobro. Meni osobno puno cesce izgledaju kao da su promasile doba dana.
    Ako cu obuci nesto neutralno, onda je to ta jedna stvar koja je neutralna tipa crnih hlaca.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E da, zaboravila sam reci da ja uopce ne volim traperice. Trenutno imam jedne iz TopShopa koje sam pri raspadu TL platila 27,60kn (morala sam ovo napisati, to je bio jedini razlog zasto sam ih kupila) koje nosim onako u svakodnevnom zivotu, kuca-ducan-trening.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam kao pokretačica teme - totalno modno onesvještena. Već sam 7 mjeseci na poslu i oblačim 2 komada traperica (jedne uske druge trapez) i majice na ove široke ili tuniku na ove uske trapke. Na noge samo Timberlandice od kad je zahladilo. A u ormaru bi svaka imalo modno talentirana žena našla koješta. Imam sve s Fingertips-inog popisa, pa džaba mi.
    Em što se ne osjećam lijepo po defaultu.
    Em što se osjećam čudno kad se obučem malo finije.
    Em nemam za koga (jer ako ću za sebe, onda mi je kombinacija s početka posta sasvim OK)
    Moram se jedino pohvalit da sam ove jeseni garderobu dopunila krasnom tunikom (ovom desnom sa slike http://www.haljine-cipele.com/carstv...ija/benetton-1 ) i zaista se vidi razlika kad obučem to ili običnu tamno plavu tuniku na tamni jeans.
    Možda kad se malo na gužva oko dječice smiri budem razmislila o makeoveru...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jednom je frendica rekla da ona (koja za sebe isto misli da nema stila i ne zna kombinirati, a želi izgledati dobro) ode u HM i sl. i kupi ''cijelu bebu'' (hoće reć ''svu odjeću s jedne lutke'').
    To je onda vjerojatno ipak dobro iskombinirano.

Stranica 2 od 8 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •