mi:carina 1:0 :D
eno moje se još izležavaju na kauču, sve mi ih žao bacit u pranje
mi:carina 1:0 :D
eno moje se još izležavaju na kauču, sve mi ih žao bacit u pranje
da, ali ja na ni jednoj ne mogu naći falingu :?
možda me iznenade kad izađu iz mašine :uuups:
:shock: Jeste vidjele po kojim cijenama su ih sad stavili na eBay?! :shock:
http://search.ebay.com/_W0QQfgtpZ1QQ...dlebeesdiapers
:shock:
Ja bi opet adrenalin akciju!!! Aries, ako si tako oduševljena 8)
Joj, Cakana upravo sliniiiim na e-bay-ucekana prvotno napisa
![]()
Ajmo zajedno sliniti!!!
Tko će još s nama... wellcome ovisnice malih beba... vi majke velikih koji ste pred odvikavanje... dozvoljen pristup samo kao glas razuma![]()
Ma, zaliječit ćemo mi tu ranicu novom bebicomcoccinella prvotno napisa
i noooovim pelenicama
ma daaaaj :shock:TeddyBearz prvotno napisa
ajme, moram razmislit (čitaj slabo mi ide prodaja, nešto otišlo, dosta ostalo :p)
pa mogle bi opet nešto šopingirati, šta kažete? :D
sva sreča ja svoje sve prodala pa mogu kupovati![]()
pitanje/preporuka:
koje zastitne gacice kupiti za malu bebu za pocetak?
a i za kasnije? vidim da to ide po mjesecima...
koliko sam shvatila treba ih oko 3 kom...
hvala
![]()
Meni su Kamarisove bile super sve dok nisam počela sliniti za zaštitnima s dezenom (čitaj dok me cocci nije iskvarila).
Imala sam jedne veličine "0" i dvoje veličine "6"
po dvoje ti je dovoljno, kamaris ima 3 veličine, imaš na čičak, na drukere i kao gaćiceDia prvotno napisa
i koje su bolje za pocetak...cicak ili drukeri?aries24 prvotno napisa
zbog cega je netko jednom napisao da one bummis imaju katastrofa cicak? a bas je super dezen...
hvala...mogu li pitati koja im je cjena? (kamaris zasstitnih)hildegard prvotno napisa
ako netko zna...malo mi je tesko ici do ducana samo zbog toga...
![]()
50 KN. Ja sam ih baš nekidan kontaktirala mailom i ponudili su mi na čičak ili kao gaćiceDia prvotno napisa
ja sam bila prošli tjedan u Kamarisu i na čičak su 60kn, a za keš je 10 % popusta
Ja sam uzela jedne na čičak, jedne gaćice i imam bummis na čičak. Jedino me kod ovih gaćica malo brine izrez na nogicama. Moj je sin bio prilično buckast pa mi se to čini usko. Vidjet ćemo.
Dobar dan svima,
iako moj dečko ima već 10 mjeseci, voljela bih da nosi na platnene pelene, jer za dobre promjene u životu nikad nije kasno. Od 22.04. kad sam posjetila Rodin štand u Puli visim na forumu i na on-line trgovinama i zaljubljena sam. Za sad sam kuplila Kamarisove pelene i zaštitne gaćice br. 12.
Trebam savjet u vezi veličine, moj sin ima oko 10,5 kg (ja pretpostavljam), sa 9 je imao 9800, voli biti na podu, puže. Nije pretjerano buckast, ali je jak i visok. Za početak imam tri pitanja:
1.Da li je bolje uzeti veličinu L (za pocket, fitted i AIO), a one size i manje veličine da naknadno kupim za drugu bebicu.
2. Da li godišnje doba utječe na izbor pelena i model i materijal, mi smo morski tipovi i ići ćemo svakodnevno na more, da li mi za izlaske na plažu preporučate AIO ili je svejedno koju vrstu?
3. Koje dodatne upijajuće uloške preporučate, kupovina on-line, ili se mogu u Kamarisu kupiti odvojeno?
Osnovne proizvođače sam naučila i neću gnjaviti s tim.
I zadnje pitanje za prvo javljanje, možda nije za ovu temu: vaše mišljenjenje u vezi kupanja u moru goli ili u swim nappies. U Puli je more uglavnom visoke čistiće. Ja sam osobno za gole guze.
Ispričavam se ako se ponavljam, no nisam našla ove odgovore.
U moru pelena početnici brzo izgube kompas, sanjala sam noćas razne šarene pelene.
Hvala unaprijed i lijep pozdrav od nove ovisnice.
kere :D dobrodošla
eto, počele su padati žrtve naše euforije
1.Da li je bolje uzeti veličinu L (za pocket, fitted i AIO), a one size i manje veličine da naknadno kupim za drugu bebicu.
zavisi koliko si spremna potrošiti, ako hoćeš uštediti one size je super, al vidim ja da ti samo tražiš izgovor za čestu kupovinu![]()
2. Da li godišnje doba utječe na izbor pelena i model i materijal, mi smo morski tipovi i ići ćemo svakodnevno na more, da li mi za izlaske na plažu preporučate AIO ili je svejedno koju vrstu?
mislim da je i u najdebljoj pamučnoj ugodnije nego u najtanjoj plastičnoj
3. Koje dodatne upijajuće uloške preporučate, kupovina on-line, ili se mogu u Kamarisu kupiti odvojeno?
može se kupiti odvojeno u kamarisu, a za ostale će ti se netko drugi javiti, nisam probala ni jedne druge
Hvala super ste!
Sad se bacam na zadnje odlučivanje koju marku kupiti i on-line dućane pa ću se javiti s novostima.
Kere dobrodošla :D
Ja bih nadodala, da za velike bebače one size i nije baš neko riješenje... budu ipak malene
Ja sam napunila prvu košaricu na softclothbunz, ali nisam još potvrdila. Tko ima vremena nek napiše da li je ova kombinacija ok:
Kissaluvs Fitted Diaper- L 3 (u boji) kom
Kissaluvs Booster Diaper Doubler - 1 kom (ili unbleeched)
Bummis Super Whisper Wrap- Star Baby - 1 kom
Bumkins All In One Cloth Baby Diapers - L Blue Fizz - 1 kom
Total 60 dolara i pošiljka 9,90. Koje su mi šanse za carinu, ili nema pravila?
Šanse za carinu - jako velike.
Ovo za Kissaluvs - koja veličina, napisala si L, misliš na vel. 2?
Znala sam da ću se sad izgubiti. Budući da ne želim velik paket mislim da je ovo dovoljno za početak. Ispričavam se zbog grešaka.
Ima ponuda za Fuzzi Bunz + uložak gratis pa je to = AIO, da li da to uzmem umjesto Bumkins.
Znam da se o ukusima ne raspravlja.
Samo da kažem da su vam kolekcije impresivne i inspirirajuće.
Tnx[/quote]
Sorry, br. 2. I kako se izbjegava carina? Pročitala sam da ugl, pakete šalju pravne osobe, a ovi ne čine ustupke.
Ma da, to sa privatnim osobama... meni je jednom frendica iz Amerike poslala poklon na koji sam morala platiti carinu, tako da im niš ne vjerujem.![]()
Doduše, mene carinici već dobro poznaju, možda je u tome problem?![]()
ma teddy, ja mislim da su se oni među sobom kladili ko će prije popustit, ti ili oni![]()
Više ti nije žao, otišla narudžba za bebača :Dcoccinella prvotno napisa
Kere, kissaluvs materijal??? Cotton fleece je zakon, terry mi baš nije oduševljenje, a bumkins i fb, ja ne bih ipak trpala u istu, u pranju je drugačije, Fb je ipak pocket... Bumkins L je veći od Fb L, tj. Fb se može skopčati na manje
Sorry što gnjavim, može brzopotezna pomoć. Mislite da trebam izbaciti nešto iz paketa; onda bih uzela samo kissalvus i uložak. Ne znam još kako slagati te paketiće.
Ajmo cure carinjene pomagajte keri :D
Tko hoće napisati poklon osim naše biskitsmom???
cure trebam pomoc
ovako: moje stanje pelena je trenutno
6 kom 3-9 kg : 4 flanel i 2 frotir
6 kom 3-15 kg : 2 flanel i 2 frotir
2 kom 3-15 kg: racman
5 kom 3-15 kg : kamaris
2 kom zastitne kamaris br 0
neki dan sam ih sve oprala i susile su se 2 dana vani na suncu, a prethodno 20 min u susilici
frotir je bilo najteze za osusiti (onaj dio gdje je punjenje)
ako ce to inace biti tako (kamoli zimi, a nemam radijator) onda definitivno trebam jos pelena, a nemam pojma koje da uzmem i kako i gdje...
totalna sam neznalica za narucivanje preko interneta
help...uskoro ce i beba...
sorryDia prvotno napisa
4 kom 3-15 kg : 2 flanel i 2 frotir
Ako imaš sušilicu, zašto se brineš? Ja ih sušim 60min u sušilici, i za sat-dva budu na suncu suhe... i frotirske. Na moru su mi bile suhe isti dan bez sušilice...
imam susilicu samo u zg, tako da je necu imati![]()
preko ljeta ce se sigurno brze susiti, al kad zahladi?!
Malo kasnim, htjedoh reći u vezi carinjenja da sam u zadnjih mjesec dana dobila 4 paketa i sve ih je donio poštar za 2,5 kn, znači bez carine :D . Svaki put je vrijednost bila koju kunu ispod 300 kn. Prije negdje mjesec dana je na telki bilo o internet kupovini i rečeno je da se do 300 kn ne carini??? Inače Sarah (nappymania) rado napiše da se radi o poklonu.
Imam i jedno pitanjce. Naime, naručila bih par komada SB pocket, imam cotton velour i jako sam zadovoljna s njima. Sviđa mi se kako su uske između nožica, a čini mi se da su i pocket takve. Zanima me kakav je materijal iznutra i da li uz njih dolazi kakvo "punjenje"?
Ja sam čekala coccinellu da odgovori![]()
Draga, to ti je bilo prije zakona o 300 kn...
Love you!
Longies $30 (znači 180 kn), carina $25. Eto, toliko o tih 300 kn od mene.coccinella prvotno napisa
Izgleda da se ipak radilo o čistoj sreći, a ja se već ponadala kak imam dobru taktiku.Svejedno, ovih dana naručujem ponovno.
Stižu, moram poskrivečki slikati jer MM pita zakaj nisam normalna ko prije.
Evo i moje skromne početničke kolekcije, vjerojatno osim mog Maxa nema ništa što već nije viđeno![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ivceki...?.dir=/5bbfre2