Zašto ja nikad nisam vidjela babylove fitted pelenu![]()
Ivček, bravooooo... naviknut će se muž, i moj se već SKORO naviknuo
Zašto ja nikad nisam vidjela babylove fitted pelenu![]()
Ivček, bravooooo... naviknut će se muž, i moj se već SKORO naviknuo
Hvala!Moram svima vama zahvaliti, jer ste i vi zaslužni za moju kolekciju, puno sam od vas naučila
![]()
Swaddlebees ima opet seconds u ponudi. Već sam uzela prije c.velour i nisam im našla grešku. Razmišljam sad o pocket sb s greškom. Ima li netko iskustva?
Imam ja pocket, super mi je!!! Kažu mame većih beba da im isto paše, znači dugo se može nositi, mala je slatka i rastezljiva.
A moja greška na veluru je što uložak nije centriran, ja sam našla, tra-la-la
Coccinella je malo iznad napisala da ta pelena dolazi s uloškom. Misliš da i second ili da si odmah naručim posebno uložak i koji?
Cocci i klmama su preporučile microkrpice od profisa iz dm-a. Više se isplate nego ulođak. Ja sam dobila mickokrpice s njima (nisam naručivala pockete iz second ponude), milim da bi trebala dobiti.
Super, hvala. Koliko koštaju te krpice iz dm-a?
Sad mejer ne čitam po redu. Sad sam i ja vidjela da piše i o ulošku i grešci. Koliko sam shvatila pocket seconds u stvari nemaju grešku, odnosno prije su bile u redovnoj prodaji pa su se ljudi žalili da im cure okolo etikete pa sad po novom etiketa ide odostraga.
Naručila upravo 2 komada. :D
aries24 :shock: a probati prije? (...gle, tko se javlja)
Napokon sam i ja krenula u shopping. Uzela sam 3 pocket i jedne OCTF. Hvala svima, posebno cekani.
:D
OCTF :shock: trebalo mi je da skužim što je to... Jupi kere!!!
Treba skužiti sve te pojmove, a ja sam marljiva učenica. Samo da mi ne dođe carina...![]()
molim pomoć mame malih bumbara![]()
evo ja opet dočekala sniženje ali sad se mislim hoće li mi veličina odgovarati .
nogice su joj dosta bucmaste i trbuščić je isto problem,pojma nemam koja je kilaža ali ima sigurno preko 13kg.
ima li smisla pokušavati sa ovima??
Evo i vesne3 :D a da mi opet odvalimo jedno kolektivno naručivanje sb???
joj sb su one super mekane od velura :D
mozda bi i mi koju? joj kak ste me navukle![]()
pa naravno da sam za,već sam zbrajala koliko bi ih uzela.cekana prvotno napisa
ali moja je popišanka pa se mislim da nije pametno uzimati pockete.
u kamarisove obavezno stavljam uloške
Ovo će vjerojatno biti zanimljivo početnicima kao što sam i ja. Naručila sam s ME web stranice promidzbeni paket koji sadrži: 1 ME One-size bijele boje, uložak i cover Air Flow šareni (izabere se veličina).
Paket košta 18,95 US$ i u sklopu te ponude poštarina je na njihov račun.
Platila sam 01.05., i jučer su stigle. Oslobođeno od carine. :D
Danas sam dobila poruku da su SB krenule na put prema RH.
Javim se kad stignu.
Jupiiii!!!
Zašto za početnike? ME je one size, a cover biraš po veličini, tko voli nek izvoli!
Mislila sam za one koji još nemaju iskustva s različitim modelima, veličinama itd., pa da je ta ponuda super za probijanje leda. Meni je to bila prva kupnja pelena on-line. Inače pelene su fenomenalne, bolje nego što sam zamišljala i cover isto. Sad mi je već jasnije o čemu pričamo, kad govorimo o pelenama izvan RH. Jedva čekam da mi stignu SB.
Bok cure,
ja sad malo upadam ko grom iz vedra neba, al trebam hitno savjet.
Tiće se covera, hitno mi trebaju novi. ove koje imamo će vita brzo prerasti pa da mi se ne desi da nemam s čim zamatat pelenu.
imam kamarisove pelene al mi se njihov c ne sviđa. onaj broj 6 joj tak nekako čudno stoji, sve nakak "pleše" , svugdje ima lufta a i čičak čudno drži.
imam i 2 covera od kushies i ti su me super služili. jako sam zadovoljna s njima, lijepo mi pokriju tu kamarisovu pelenu, nema nikakvog lufta ni oko nogu ni oko struka al ju pomalo već tiskaju. imam one do 10 kg a vita ima tak oko 8 i pol kg. moram brzo nabaviti nove.
sad neznam koje da uzmem. htjela bi da su to cover slični tim kushies a i neznam s koje stranice šalju kushies u hr.
ili imate neki bolji prijedlog za mene?
ma imete sigurno koliko ste već iskusne pelenašice![]()
meni su kamarisovi coveri na čičak super služili dok noa nije postao aktivniji
kamarisov na drukere ima koma kroj, struk preširok, nogice preusko
sad imam mother ease na drukere i prezadovoljna sam
doooobro, to je sad već 3 glasa za me.brze ste cure![]()
dajte mi samo pliz link s kojeg šalju u hr.
i još nešto...trebam dobru al fakat dobru pelenu za noć. vita je popišanka. mokra je u svemu... pa čak i u jednokratnoj. neznam više kaj bi. a spava od 8-pol 9 do ujutro 8. znači 12 sati treba biti u jednoj peleni. koja to može izdržati?? tb ili popolini možda?
Pa to smo već apsolvirali da platneni nisu zapišani ujutro i da jednokratna ne može izdržati ko platnena.bubimira prvotno napisa
Ja za noć imam popolini two size organic (ME sandy) ili kissaluvs sa doubler super soaker ili ME one size sa uloškom ... ma sve duraju dobro, ali frotirna mi još bolje upija
ja za noć koristim kushies aio
za dnevnu upotrebu su mi preglomazne, ali zato super za noć
jedino propuštaju naprijed na čičku jer ispod njega nema onog nepropusnog sloja, ali zato stavim zaštitne i sve 5
Cure, hoće li možda biti opet masovnog naručivanja swaddlebees second? Rado bi se pridružila narudžbi.
Pa na toj stranici nema opcije za hr.
išla sam čak na onaj dio kaj piše international i u onoj kućici di je country nema ponuđeno hr,a sama ne mogu upisati :?
Koji, Mother-ease? Izabereš neku zemlju iz treće zone, bilo koju, a u napomene napišeš da se radi o Hrvatskoj, a ne o toj zemlji. Ja još za svaki slučaj iza grada napišem ime zemlje.
Teddy, ti si nekad davno, naručivala tu promotivnu ponudu i nisi platila s(kršitelj koda)ing, ako se dobro sjećam, ti si nam i dala taj link?
Za promotivnu ponudu sama upišeš zemlju, ali za sve druge narudžbe se mora ovako kako sam napisala gore. Bubimira je vjerojatno samo covere pokušala naručiti?
napokon smo počele koristiti platnene i moram reči da sam oduševljena sa sb :D
bila sam na mother-ease.com
tamo čim kreneš na shop traži da se opredjrliš za sad i kanadu ili intrnational.
za promotivnu se ne plaća shiping a za sve ostalo da.
kada ideš na checkout imaš ovu stranicu i pogledaj sad pod country. nema hr.
ja sam pokušala naručiti samo cover.
napravit ću onda kako kaže teddy
Da, to je to, ja sam ih na mail pitala za to i rekli su da izaberem bilo koju zemlju u 3. zoni, a pod napomene da upišem da se radi o Hrvatskoj. I još iza imena grada stavi Hrvatsku, da ne bude zabune.
Ajd sad, ako netko još bude naručivao, a paše mu cover ML, nel upiše L pa ćemo se zamijeniti... nama će ML jaaaako brzo biti mali...
cekana prvotno napisa
To je bila i moja reakcija.
![]()
Daj molim te, pa pogledaj šta pišu, ML 20-27lb, a L 27-35lb... zašto onda lažu :?
A možda je gumica više stisnuta ili su srukerići raspoređeni drugačije??? Najrađe bi sad mjerkala oba!!!
Bili su potpuno, ali potpuno isti veličinom. :/ Čak sam i MM-a pitala da provjeri.
Jedino objašnjenje bi mi bilo da je taj M/L zapravo L, ali su stavili krivu etiketu. :/
Bok platnene, evo i mi bi vam se pridruzili. Polako pocinjem sa skupljanjem kolekcije pa me zanima koliko bi trebala pelenica imati za pocetak? Maloprije sam narucila sa ME onaj promo paketic da vidim kakve su pa ak imate jos neke za preporuciti pliz javite. Cijena mi i nije neki problem, bitnija mi je kvaliteta![]()
Sinoć sam vas čitala i nisam mogla vjerovati!TeddyBearz prvotno napisa
I ja sam bila naručila jedne M/L i jedne L, samo što ih nisam uspoređivala već sam odmah ove L spremila, za kasniju upotrebu.
Jutros provjeravam, kad ono stvarno...iste su!!!! :shock:
Eto, znači nije problem u etiketi... :/
Stvarno ne kužim. :?
jedino da isprobate na odgovarajućem m anekenu :/
noa ima oko 12 kg i imamo L, nisu mu prevelike,dobro funkcioniraju, ali mislim da će ih još duuugo moći nositi
Onda nama i ML možda budu dugo dobre... Juhu!