Ja sam naručila isto jedne M/L i jedne L. E baš me zanima što će sad to biti kad stigne![]()
Ja sam naručila isto jedne M/L i jedne L. E baš me zanima što će sad to biti kad stigne![]()
evo i mi se upustili u avanturu platnenih nakon dugo virkanja! za početak imam samo Kamaris i naručila sam ovaj promotivni paketić ME. sad se bacam na naručivanje ostalih prkrasnih mekanih pelenica!
ove swaddlebees mi izgledaju jako dobro pa mislim da ću njih prvo a rumpsterice će još pričekati, ali ne vjerujem da ću dugo izdržati![]()
Stigle danas sb pocket s one second ponude, a ja na moru. Sad moram čekat još tjedan dana da mi ih mm donese. Poštar ih je opet ostavio nekom od susjeda, a netko od njih na stolu na terasi. Dobro da nitko od ovisnica nije moj susjedI peti paket bez carine :D .
ista stvar, poštar ostavio na terasi :D
5 komadaaaaaa!!!!!!!
Nisu stavili krivu etiketu, koliko sam ja skuzila, na M/L postoje tri gumba oko struka sa svake strane i gumica je vise stegnuta (bar mi se cini) i tri gumba oko nogu, a na L postoje samo dva oko struka. tako da kad pakiras postoji razlika bez obzira sta su napravljeni od dva jednako velika komada pul-a.TeddyBearz prvotno napisa
Aaaaa, vidiš, to nisam uspoređivala! Sad mi je već jasnije. 8)
i moje sb pocketice danas stigle!
poštar me čekao na vratima da dođemo iz šetnjice-imam nekog novog, mladog.
ovaj stari bi ih valjda ostavio kraj kante za smeće![]()
...budeš draga. čim stigne tvoj manekenTeddyBearz prvotno napisa
![]()
JES!!!TeddyBearz prvotno napisa
Ja se volim družiti s odlučnim ženama!!! One koje znaju šta hoće!
Ništ ne brini draga, i ja sam rekla da hoću prvo kćer i cijelu trudnoću sam pričala da je kćer, nismo imali ni ime za sina (a nisam znala što je).
evo meni je stigao promo paket od ME a htjela bih naruciti i tots bots al ne mogu naci online hop koji ih prodaje i da salje u hr pa ak imate kakav link dobro bi mi dosao. hvala
evo draga ovdje
hvaaaaaaala puno... :D
meni se večeras dogodila nezgoda sa sb ocv
kad sam je ispirala pukla je gumica oko noge, sad je ta cijela strana ravna :/
nježno sam je cijedila, majkemi, i ona meni tako!!!
kad se opere morat ću raskrojiti i vidit kako to popraviti
jel to bilo za očekivati budući da je iz one pošiljke "sa greškicom"?
:?
danas mi stigao paket iz ME.
na cifru od 26 CAD (=135 kn) carina od 120 kn. meni to stvarno nije jasno!!! kojom logikom to ide?????
joj, strašno!!!
ja sam imala sreće, al sve me strah za 2. put
aries, Teddy - kakvi su to sad razgovori u šiframa, ha?![]()
da,da- JP!
![]()
i napisala na deklaraciju donji veš. još nije naučila da to nisu gaće!
Čuj, meni su obično pisali da je to odjeća.Dala bi ja njima da u tome šetaju po vani ako je to odjeća.
![]()
bubimira, kaj znaš - možda ona nosi neke takve debele gaće pa ju ne možeš uvjeriti u suprotno![]()
A kako će samo mene uskoro oderati - uzela nešto sa eBaya, a žena mi kao vrijednost paketa napisala skoro duplu cifru od one po kojoj sam ih ja platila! :shock: Joj, kad me se dočepaju...
amalthea![]()
tedi-pa kak može napisati veću vrijednost? mislim zašto?
Pa nemam pojma. :? Ali moja je greška što joj nisam prije rekla što treba napisati, mislila sam da imam vremena, a kad ono... :/
meni nije jasno kako mogu naplacivati carinu na pakete cija je vrijednost manja od 300kn?? Pa zar nije toliko dozvoljeno prenijeti preko granice bez carine pa ne vidim u cemu je razlika ak stigne kao paket.. mislim stvarno![]()