Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Pojačani iscjedak...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno Pojačani iscjedak...

Ovako... Jučer sam bila na pregledu i bebica je ok No pošto ja imam grozno obilni iscjedak koji je normalan u trudnoći, ali ne u tim količinama (riječi gin.) ona je to "fino" očistila s nečim i vatom, osjetila sam ko struganje i bolilo je ko sam vrag, a boli i danas grozno. jel itko od vas imal sličnu situaciju i kad to prestane bolit?? Ne bude mi to radila i drugi put ak se stanje ne poboljša?? Dobila sam vaginalete i preporuka intimni sapun koji koristim već dulje vrijeme... Jel moguće to ikak "riješit" bez opasnosti po bebu??

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Iskreno ja bih iscjedak na analizu. Lijepo napravi briseve, pa ako su ok, nikome ništa.
    Nikakvo čišćenje i slično ne bih radila.
    Ako treba terapija, neka brisevi utvrde koja, a ako ne treba navikneš se na taj obilan iscjedak.
    Neke žene u trudnoći imaju vrlo obilan iscjedak neke manje obilan, normalan je i jedan i drugi, ako se brisevima isključi problem.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ma nisam ja ni tražila čišćenje. sama je rekla da to mora očistit. Uzela mi je papu i bude gotova za 2 mj. Strah me da mi to ponovno ne radi jer me boooli koma. Jel se može kak taj iscjedak smanjit prirodnim pripravcima??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vjerojatno je ocistila da bi mogla uzeti uzorak za papu, ali svakako je trebala uzeti i briseve. Za 2 mj se moze svasta desiti. Na tvom mjestu bih napravila briseve, makar privatno.

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam jedno vrijeme imala pojačan, vodenast iscjedak (mislim oko 22 tt), ali su bile u pitanju gljivice od antibiotika. Doktorica mi je rekla da je obilniji iscjedak normalan u trudnoći, jer se tako rodnica štiti od bakterija. Mene je uspaničilo to, jer je bio roza boje, nekad tamnije, nekad svjetlije. Tada me ipak dotorica tražila da dođem na pregled i onda me nenadano doslovno opekla sa nečim. Isprva sam mislila da mi se čini da je to nešto vruće, ali kad sam se trgnula, ona je prestala i pitala me, da li vam je ovo vruće? Potvrdno sam odgovorila, no međutim, prestala je na tren i ponovo mi nešto vruće stavila, trajalo je kratko, ali me opeklo pošteno. Kad sam se obrisala nakon pregleda, čista krv. Rekla sam to doktorici, ona je rekla da je to od tog pregleda. Dobila sam Plimycol, više nije bilo krvi, ali je bilo grozno. Sad svaki puta molim Boga da nemam gljivice, jer me strah opet toga pregleda....Nemam baš neki odgovor na tvoje pitanje, ali eto, imam neko slično i bolno iskustvo, poput tvoga...Drži se, biti će bolje....

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

to kao da je bio neki zahvat a ne pregled...ja sam imala i bakterije i gljivice i posebno i zajedno u kombinaciji, ranicu na grliću, loš papa nalaz ali nikad takav pregled

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mene nije speklo, već ko dami je strugala s nečim oštrim i onda kasnije s vatom to vadila van, al osjećaj je koma. I baš me strah idućeg pregleda zbof toga. rekla je da to mora očistit da se možda onda izregulira, al ovo možda me kopka...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Napravi briseve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •