Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Specijalist za uho, grlo, nos - Split???

laura_001 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Specijalist za uho, grlo, nos - Split???

Pozdrav mame,
    Malena mi ima 3 god i 8 mjeseci i ima problema sa trećim krajnikom
    Nismo ni bili na onom pregledu za treći krajnik al mi je pedica rekla da je hrkanje vjerojatno problem trećeg krajnika!
    Ona nema nikakvu upale, nego hrče po noći a ponekad kad je prehlađena ima i apneje

Odvela bi je negdje u Split na pregled tog trećeg krajnika, pa da vidimo da li je potrebna operacija?
    E, da napomenem da nam je pedica rekla da ima i dosta velike krajnike, ali da je to ok, jer kao nema nikakve upale (nikad nije imala upalu uha, a upalu grla možda 2-3 puta do sada)

Molila bi vas ako mi možete preporučiti nekog dobrog specijalista?
    Hvala vam unaprijed

kokolo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne znam što da ti kažem ali čini mi se da ti je pedijatrica trebala dati uputnicu za pregled. Pa da prvo kreneš od toga,ako ne budeš zadovoljna onda potraži privatno.

laura_001 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja nisam iz splita a ne želim je voditi kod nas u bolnicu jer kod nas pretežno odma šalju na operacije i to sva 3 krajnika
    Zato sam je htjela voditi u Split pa pitam za preporuke

kokolo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne znam iz kojeg si grada al pretpostavljam da možeš tražiti od pedijatrice uputnicu za križine,vidi ako se možeš s njom dogovoriti,ja sam sa svojom tako kad sam htjela malu voditi na kliniku za strabizam. Po pravilu sam trebala odraditi još pregleda na križinama al mi je jedna poznanica savjetovala da to preskočim zbog niza razloga,nazvala sam pedijatricu i objasnila-žena mi bez problema dala uputnicu.

laura_001 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mislim da mogu dobiti uputnicu bez problema, samo me zanimalo koji je doktor dobar i susretljiv i da mi ne predlaže odmah s vrata operaciju kao što je slučaj kod nas

laura_001 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nitko ???

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja ne znam
    ali suosjećam s tobom jer je nama ista situacija
    i isto smo tražili preporuku za nekoga tko je neće poslat na operaciju s vrata
    i naišli na takvog (nije u St, pa ti nisam ni od kakve koristi)

mandule su joj preogromne, skoro cijelo grlo zauzimaju, i treća je koma. Ali ona nema nikakvih problema, osim hrkanja, nikakvih! ni grlobolje, ni angine, ništa ništa ništa

pa su nam savjetovali da niš ne diramo dok ne bude trebalo

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ovako je bilo mom sinu, puntice, u predškolskoj dobi.
    Sad mu je bolje, ne hrče više.
    Nismo ništa poduzimali.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    mandule su joj preogromne, skoro cijelo grlo zauzimaju, i treća je koma. Ali ona nema nikakvih problema, osim hrkanja, nikakvih! ni grlobolje, ni angine, ništa ništa ništa

ja jesam iz Splita, ali ti ne mogu pomoć.
    i moja malac ima ogromne krajnike, tolike da mu se stalno ocrtavaju na vratu. ali nema problema sa upalama grla i tome slično. i nakon savjetovanja s našom pedijatricom odlučili smo ih za sada ne dirati. a stvarno su mu užasno veliki.
    pedijatrica nam je objasnila koliko puta treba biti upala tijekom jedne godine i koliko puta popiti antibiotik da bi se išlo na promatranje što napraviti s krajnicima, a koliko puta da bi ih se izvadilo.
    mislim da je rekla da ako dijete ima 6 puta tijekom godine upalu krajnika tada se oni obavezno vade.

laura_001 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne znam
    ali suosjećam s tobom jer je nama ista situacija
    i isto smo tražili preporuku za nekoga tko je neće poslat na operaciju s vrata
    i naišli na takvog (nije u St, pa ti nisam ni od kakve koristi)

ej, pa to je potpuno isto kao kod nas, ni moja nema ništa samo to hrkanje!!!
    nikakve upale, ni uha, grla, angina, isto ništa

a možeš na pp gdje ste to bili? što su vam točno rekli?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je rekla da ako dijete ima 6 puta tijekom godine upalu krajnika tada se oni obavezno vade.
    ovo je meni doktorica opće rekla za klinca kad sam joj rekla da mi da uputnicu da ga otpeljam na pregled kod orl, ja sam htjela da ga orl samo pogleda jel je veliki stalno šmrkav, a u zadnjih nepunih 5 mjeseci popio samo 3 antibiotika

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •