-
Curke pomagajte-upala mokraćnih puteva (ne jaka), ali za 10 dana imam operaciju
Dakle situacija je slijedeća, nikada nisam imala problema ni upale ni infekcije, no već tri dana imam peckanje pri kraju mokrenja, pijem uvin čaj, puno tekućine, sutra ću ići dati urinokulturu, no frka me jer laganini i dobivam menstruaciju. Luda sa, a trebam za 11 dana biti operirana na ginekologiji.
Frka me ako dobijem antibiotik jel smijem na operaciju, dajte mi još ideja što piti, štpo napraviti?
hvala
-
Probaj Urosal Lady - dobije se bez recepta.
-
Brusnicin od Diethpfarma.
-
Mislim da se za 10-ak dana stigneš izliječiti i antibioticima ako su baš potrebni. To ćeš vidjeti na urinokulturi. A što se tiče menstruacije, tu ne možeš ništa. Mislim, jelda kako zvučim pametno hehehehe. Ja sam se uspjela operirati, ali pet dana nakon operacije sam dobila. Prema kalendaru prerano, ali što mogu. Jedna žena koja je ležala samnom u sobi je isto dobila ranije i morala je otkazati operaciju. Stres radi čuda! Na znam. Ja sam mislila da to samo kod mene, kada vidim da nas ima još. Ja sam fizički oporavak podnijela savršeno, ovo psihički me zdrmalo pravo. Opusti se, bit će kako mora biti. Sretno!
-
Što se tiče antibiotika i operacije, moja kćer je dobivala jake antibiotike u venu 72 sata prije operacije (morala je u roku dva dana izliječit bakteriju). Između zadnjeg primanja i operacije prošlo je 24 sata, tak da mislim da ne moraš zbog toga brinut.
-
Administratorica
-
curke svakako hvala, ma ja se nadam da cu to stići zaliječiti i da mogu na operaciju rješiti se druge gadosti
, hvala Vam!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma