Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 109 od 109

Tema: testiranje za prvi razred

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Spring dodji na nasu temu prvasici 2015/2016 pa tamo priupitaj.
    Nekima je testiranje vec u tijeku.
    tnx

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pozdrav

nisam još načisto da li ćemo u školu ove godine (19.02.2009.) pa me zanima koji je postupak traženja odgode. Da li se odgoda traži tek na testiranju u školi ili već prilikom sistematskog kod doktora?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Odgoda se trazi na testiranju kod Dr.Tamo ces dobiti papir za ispuniti,I ukratko ces morat napisat zasto trazis odgodu rjesenje ces dobiti kasnije.Ja Sam zvala Dr.DA pitam Dali smo dobili odgodu.Kopiju tog rjesenja nosis tom skolskom Dr.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam prilikom dogovora o testiranju kod pedagogice rekla da razmisljam o odgodi. Rekla je da nema problema. Twstiranje I sistematski moramo odraditi.
    Nego mene zanima sto djetetu reci ukoliko odgadjamo upis?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa sad ovisi zakaj tražiš

razlog: ne pričanja,bolesti, premala težina......

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Leptirko prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prilikom dogovora o testiranju kod pedagogice rekla da razmisljam o odgodi. Rekla je da nema problema. Twstiranje I sistematski moramo odraditi.
    Nego mene zanima sto djetetu reci ukoliko odgadjamo upis?
    Najbolje je reći istinu, bez puno mudrovanja. Ako jedijete premršavo, reći ćeš mu da se treba još malo udebljati i narasti, ako je nezrelo, reći ćeš da će još godinu dana vježbati da mu u školi bude lakše. ALI odgoda nema smisla ako se te preporuke stvarno i neprovode. Ako dijete ima lošumotoriku, treba s njim raditi na tome, ako je nemirno poraditi na tome...Odgodu treba iskoristiti, jer sazrijevanju se i te kako može pripomoći.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

precizno, jasno..kao i uvijek savjet od Peterlin zlata je vrijedan

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i nije dobro ako je dijete zapravo spremno po svim parametrima al eto roditelji mu "žele" dati još dodatnu godinu djetinjstva i igre, ko da igra prestaje sa školom

Ako objektivno prema procjeni teta i stručnog tima (i roditelja) dijete nije spremno onda mu iskreno reći koji su stvarni razlozi.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolje je reći istinu, bez puno mudrovanja. Ako jedijete premršavo, reći ćeš mu da se treba još malo udebljati i narasti, ako je nezrelo, reći ćeš da će još godinu dana vježbati da mu u školi bude lakše. ALI odgoda nema smisla ako se te preporuke stvarno i neprovode. Ako dijete ima lošumotoriku, treba s njim raditi na tome, ako je nemirno poraditi na tome...Odgodu treba iskoristiti, jer sazrijevanju se i te kako može pripomoći.
    Peterlin onaj tvoj link sa prve stranic se više ne da otvoriti a super je bio. Help!

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •