-
ovak curke...ja sam negdje pročitala da se do kraja prvoga mjeseca svi prvašići moraju prijaviti kod "školskog" doktora a onda će naknadno dobiti termine za pregle i posebno za školsko testiranje...vidim da ovdje neki spominju da to sve ide u kompletu ali ja mislim da su to dvije stvari odvojene jedna od druge, varam li se?
drugo; maloljetno dijete ne može na pregled bez roditelja pa ja itekako mislim biti prisutna pogotovo zbog toga što namjeravamo odbiti cjepivo ( i da u kalendaru cijepljenja je domaće cjepivo Mo-Pa-Ru...on se daje s 6,7g a Priorix s 1g.)
treće;pod pregled spolovila mislila sam da se misli samo na dječake
četvrto; mislim da je cilj sistematskog cijepljenje jer dijete ima svoga pedijatra i da nešto nije u redu već bi se znalo
Vidjela sam na stranicama OS Brestje (Sesvete) da su se prošle godine za pregled djeca naručivala u Retkovac ili Poljanice (spada pod Dubravu) a na službenim stranicama grada Zagreba mi spadamo u DZ Sesvete u Ninskoj ako itko ima iskustva s obje doktorice pregledima i odbijanjima cjepiva u ta dva DZ bila bih ,mu zahvalna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma