Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: testiranje za prvi razred

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ne mora. ja sam rekla da necu i nisam. zapravo nije mi ni ponudila kad sam spomenula da cemo trazit odgodu.
    ok, ove godine budem.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo, ako nekoga zanimaju detalji, ovdje je priručnik za upis djece u prvi razred. To nije namijenjeno roditeljima nego struci, ali ne škodi zaviriti - daje prilično dobar uvid u to što se zapravo traži:

http://www.docstoc.com/docs/11652802...-u-prvi-razred

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, ako nekoga zanimaju detalji, ovdje je priručnik za upis djece u prvi razred. To nije namijenjeno roditeljima nego struci, ali ne škodi zaviriti - daje prilično dobar uvid u to što se zapravo traži:

skracenu verziju toga (na a4 natuknice) danas smo dobili u vrticu. tnx za link.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    skracenu verziju toga (na a4 natuknice) danas smo dobili u vrticu. tnx za link.
    to je, koiko vidim, verzija za čitanje, ako hoćeš skinuti, traži te da platiš... ili ipak postoji besplatan način; nisam uspjela ni isprintati...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj majeczka prvotno napisa Vidi poruku
    to je, koiko vidim, verzija za čitanje, ako hoćeš skinuti, traži te da platiš... ili ipak postoji besplatan način; nisam uspjela ni isprintati...

ja sam priručnik malo prelistala, a test sam na print-screen prebacila u word i fowardirala kome je trebalo

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Ovo se više ne da otvoriti a jako mi treba da pročitam (čitala sam prošle godine i najinformativnije je o upisima što sam igdje našla) jer mi je dijete ove godine prvašić.
    Pliz ima li netko ovaj dokument da ga okači ,bila bi jako zahvalna ili da bar napiše kako izgleda intervju i pregled.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ne mora. ja sam rekla da necu i nisam. zapravo nije mi ni ponudila kad sam spomenula da cemo trazit odgodu.
    ok, ove godine budem.
    ni mi nismo, ali se sjećam da nisam imala pojma da pregled podrazumijeva i cijepljenje pa sam se šokirala (zato smo i odbili u tom momentu jer se nismo psihički pripremili LOL ). poslije sam skužila da jako puno roditelja i djece to ne zna, pa mislim da je dobro napomenuti.
    i kad smo par mjeseci kasnije cjepili, tražila sam priorix umjesto onog koje je išlo regularno. ne znam koje se sad daje, ali tražit ću opet priorix

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •