ne mora. ja sam rekla da necu i nisam. zapravo nije mi ni ponudila kad sam spomenula da cemo trazit odgodu.
ok, ove godine budem.
ne mora. ja sam rekla da necu i nisam. zapravo nije mi ni ponudila kad sam spomenula da cemo trazit odgodu.
ok, ove godine budem.
Evo, ako nekoga zanimaju detalji, ovdje je priručnik za upis djece u prvi razred. To nije namijenjeno roditeljima nego struci, ali ne škodi zaviriti - daje prilično dobar uvid u to što se zapravo traži:
http://www.docstoc.com/docs/11652802...-u-prvi-razred
Ovo se više ne da otvoritia jako mi treba da pročitam (čitala sam prošle godine i najinformativnije je o upisima što sam igdje našla) jer mi je dijete ove godine prvašić.
Pliz ima li netko ovaj dokument da ga okači ,bila bi jako zahvalna ili da bar napiše kako izgleda intervju i pregled.
ni mi nismo, ali se sjećam da nisam imala pojma da pregled podrazumijeva i cijepljenje pa sam se šokirala (zato smo i odbili u tom momentu jer se nismo psihički pripremili LOL ). poslije sam skužila da jako puno roditelja i djece to ne zna, pa mislim da je dobro napomenuti.
i kad smo par mjeseci kasnije cjepili, tražila sam priorix umjesto onog koje je išlo regularno. ne znam koje se sad daje, ali tražit ću opet priorix