Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: testiranje za prvi razred

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ovak curke...ja sam negdje pročitala da se do kraja prvoga mjeseca svi prvašići moraju prijaviti kod "školskog" doktora a onda će naknadno dobiti termine za pregle i posebno za školsko testiranje...vidim da ovdje neki spominju da to sve ide u kompletu ali ja mislim da su to dvije stvari odvojene jedna od druge, varam li se?

drugo; maloljetno dijete ne može na pregled bez roditelja pa ja itekako mislim biti prisutna pogotovo zbog toga što namjeravamo odbiti cjepivo ( i da u kalendaru cijepljenja je domaće cjepivo Mo-Pa-Ru...on se daje s 6,7g a Priorix s 1g.)

treće;pod pregled spolovila mislila sam da se misli samo na dječake
    četvrto; mislim da je cilj sistematskog cijepljenje jer dijete ima svoga pedijatra i da nešto nije u redu već bi se znalo

Vidjela sam na stranicama OS Brestje (Sesvete) da su se prošle godine za pregled djeca naručivala u Retkovac ili Poljanice (spada pod Dubravu) a na službenim stranicama grada Zagreba mi spadamo u DZ Sesvete u Ninskoj ako itko ima iskustva s obje doktorice pregledima i odbijanjima cjepiva u ta dva DZ bila bih ,mu zahvalna

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    četvrto; mislim da je cilj sistematskog cijepljenje jer dijete ima svoga pedijatra i da nešto nije u redu već bi se znalo
    Ne cijepe svi djecu na sistematskom. Kod nas su se djeca cijepila mjesec dana nakon polaska u školu.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

jel zna netko za sisačko-moslavačku žup. kad će biti upisi?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

drugo; maloljetno dijete ne može na pregled bez roditelja pa ja itekako mislim biti prisutna pogotovo zbog toga što namjeravamo odbiti cjepivo ( i da u kalendaru cijepljenja je domaće cjepivo Mo-Pa-Ru...on se daje s 6,7g a Priorix s 1g.)

treće;pod pregled spolovila mislila sam da se misli samo na dječake

Vidjela sam na stranicama OS Brestje (Sesvete) da su se prošle godine za pregled djeca naručivala u Retkovac ili Poljanice (spada pod Dubravu) a na službenim stranicama grada Zagreba mi spadamo u DZ Sesvete u Ninskoj ako itko ima iskustva s obje doktorice pregledima i odbijanjima cjepiva u ta dva DZ bila bih ,mu zahvalna
    ovako, ne ide mo-pa-ru nego priorix, moj primio neki dan,
    malo smo kasnili.

mi smo bili u ninskoj u sesvetama, pregled spolovila mu nitko nije radio.
    dvije su doktorice, ne znam kojoj pripadate, ova kod koje smo mi bili je ok.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MBee djeca se cijepe pri upisu u školu i opet za mjesec dana nakon što krenu u školu

Po kalendaru Prorix s godinu dana Mo-Pa-Ru prilikom polaska u školu...druga ako doktor želi dopustiti da sami kupite Prorix..po kalendaru je ovak

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

MBee djeca se cijepe pri upisu u školu i opet za mjesec dana nakon što krenu u školu

Po kalendaru Prorix s godinu dana Mo-Pa-Ru prilikom polaska u školu...druga ako doktor želi dopustiti da sami kupite Prorix..po kalendaru je ovak
    Ne mora biti nakon mjesec dana.
    To zavisi kada dođu na red.
    Moja se cijepila lani u veljači na pregledu i ove godine u siječnju slijedeći puta (skoro godinu dana razmaka). Bili su pozvani u školi da dođu na cijepljenje.
    Između ta dva cijepljenja mora proći najmanje mjesec dana.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ivana ne znam da li si uopće pročitala moj post,
    mali je dobio priorix, niti je spominjan mo-pa-ru, niti sam kupovala priorix.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •