Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: povoljna dostava paketa

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno povoljna dostava paketa

Evo jedna dobra vijest. Tisak dostavlja pakete, male, srednje i velike za 10 kuna po paketu. U cijeni je i kutija.

http://www.tisak.hr/hr-HR/Proizvodi-...sak-paket.html

Sve do 31.5. imamo jeftinije trgovanje na burzi.

Samo treba naći kiosk koji je najbliži prodavaču i kupcu!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

10 kn je bez obzira na vel.i težinu paketa, jel tako?

Svi kiosci Tiska moraju imati ovu uslugu?

I treće, ali ne manje važno: hvala ti na informaciji !

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ima lokator svih kioska u Hrvatskoj.
    Tu je za centar HR
    http://tisakmedia.hr/Lokator/?authToken=tp_partner

Vidim da ih je u ZG 163. Mislim da može u svima.

I da, bez obzira na veličinu i težinu. Na linku je veličina njihovih kutija.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 18.02.2013. at 20:15

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala, Beti! Ovih dana moram poslati paket, tako da mi je tvoj info sjeo ' k'o kec na cenera '.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O, pa to je super!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Teice za sad samo neki kiosci imaju tu uslugu a ne znači da će ih i imati svi.Imaš na njihovoj stranici popis kioska koji to imaju.

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

preodlicna vijest

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    O, pa to je super!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo ja kao pravi party brejker sumnjam da se radi o svim kioscima. Sjetite se samo kako je bilo s plaćanjem računa! Reklamiralo se na sličan način, a računi se mogu platiti samo u pojedinim poslovnicama Tiska.

I ne znam gdje bi skladištili sve te pakete u onim ionako skučenim prostorima (da ne kažem škatuljama)?!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj penny prvotno napisa Vidi poruku
    preodlicna vijest:-d
    penny imaš pp

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja kao pravi party brejker sumnjam da se radi o svim kioscima. Sjetite se samo kako je bilo s plaćanjem računa! Reklamiralo se na sličan način, a računi se mogu platiti samo u pojedinim poslovnicama Tiska.

I ne znam gdje bi skladištili sve te pakete u onim ionako skučenim prostorima (da ne kažem škatuljama)?!
    Eh da, ovo sam se i ja prvo zapitala: gdje će oni to sve skladištiti?
    Inače, moram priznati da je ideja super, osobito za otoke. Tamo ionako svako jutro s prvim trajektom idu kombiji s novinama pa zašto ne bi onda i paketi tako išli. Mada sumnjam da mogu iz Zg dostaviti bilo gdje u roku od 24 sata kako tvrde. To ni HP ekspress nemre uvijek, a oni su ipak pošta.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

super vijest

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma kakva super vijest...
    Naručila sam nešto od njih preko weba, platila karticom, imali su 10 dana da dostave na traženi kiosk, kasnili su, nisu se ispričali, kad sam slala mail, rekli su da će poslati info o datumu dostave... što nisu učinili, paket sam preuzela jer sam slučajno bila u prolazu, pa sam pitala da li je stigao.

Ak se tako ponašaju prema robi koju prodaju, kak će se tek ponašati prema nečemu što im nije core business i što će svim zaposlenicima ići na jetra, jer će im dati više posla za isto para.
    Bojkotiram!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mojca, pridruzujem ti se. Rado bih u potpunosti bojkotirala gospona koji preuzima ovu zemlju na isti nacin na koji je i razne firme preuzeo. Jos malo pa ce na svemu pisat Konzum. Fuj.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ja imam grozno iskustvo s njima vezano uz onu izradu fotografija, ne poštuju rokove ni malo (a ista stvar je bila i s dostavom udžbenika)
    Tako da čisto sumnjam da će i ovo s paketima tak super funkcionirati
    Bojkotiram!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, pridruzujem ti se. Rado bih u potpunosti bojkotirala gospona koji preuzima ovu zemlju na isti nacin na koji je i razne firme preuzeo. Jos malo pa ce na svemu pisat Konzum. Fuj.
    Čitaš između redova.
    Ovo sam bila naručila jer su bile slikovnice po 5 kn. Pa nisam mogla odoljeti. Inače, on i sve njegovo je na ignore.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj xxx prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam grozno iskustvo s njima vezano uz onu izradu fotografija, ne poštuju rokove ni malo (a ista stvar je bila i s dostavom udžbenika)
    Tako da čisto sumnjam da će i ovo s paketima tak super funkcionirati
    Bojkotiram!
    i mi čekamo slike preko 3 tjedna

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku

Ak se tako ponašaju prema robi koju prodaju, kak će se tek ponašati prema nečemu što im nije core business i što će svim zaposlenicima ići na jetra, jer će im dati više posla za isto para.
    Bojkotiram!
    slažem se s ovim

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure, potpis.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kakva super vijest...
    Naručila sam nešto od njih preko weba, platila karticom, imali su 10 dana da dostave na traženi kiosk, kasnili su, nisu se ispričali, kad sam slala mail, rekli su da će poslati info o datumu dostave... što nisu učinili, paket sam preuzela jer sam slučajno bila u prolazu, pa sam pitala da li je stigao.

Bojkotiram!
    Potpisujem.

Off topic: I neka barem ovdje napišem kako sam silno razočarana sa svojom kupnjom preko web-a. Najavili su dostavu u roku 5-7 dana, mail-ali mi nakon 10-tak dana da pakiraju, a mail da je dostavljeno nisam primila. Saznala sam da je već dostavljeno kad sam nazvala njihov info telefon (i čekala 20-tak minuta da mi se zaposlenica javi; rekla je da će provjeriti zašto mail nisam primila, ali u međuvremenu i dalje od njih ni traga ni glasa). Sve naručeno mi još nije isporučeno.
    A propos nepoštivanja rokova, događa se, i prihvatila bih da se dogodilo da je barem dostavljena obavijest da ne mogu poštovati rok i da će dostava biti do tada-i-tada. Još i nekakva isprika bi bila sasvim zgodna uz to. Međutim, od toga ništa. Na koncu, ni krive ni dužne, radnici/ce u kioscima slušaju nezadovoljne kupce.

On topic: Moguće je da će dostavljati unutar 24 sata - pakete mogu dodati uz redovnu dostavu tiskovina. Ali to će biti (vjerojatno ne dodatno plaćeni) dodatni posao njihovim (po mom mišljenju) potplaćenim radnicima/cama.
    Posljednje uređivanje od Shanti : 19.02.2013. at 10:52

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Vidim da će se uvijek naći netko kome nešto smeta. Ja sam Neckermann naručivala preko Tiska i uvijek je sve bilo u redu.

A što se tiče uvjeta rada i potplaćenosti- imate li osobna iskustva ili rekla-kazala. Moja najbliža rođakinja radi u Tisku, nikad nije imala primjedbe ni na šefove, ni na uvjete rada, a da ne pričam da su joj dali stalno zaposlenje nakon što joj je istekao ugovor na određeno, a bila je tada na komplikacijama, par dana prije nego joj je započeo porađajni.
    Danas dobiti stalni posao mjesec i 20 dana prije termina poroda je prava lutrija, pa bio taj posao i u Tisku i niži od obrazovanja.

Uglavnom, ja ću sve prodavačice od kojih kupujem zamoliti da mi šalju Tiskom, jer ne želim davati 18 ili 23 kune za poštarinu, ako mogu 10. Logično.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

uvjeti rada u kioscima su grozni (imam primjer u bližoj obitelji), počevši od toga da velika većina kiosaka nema wc ni mogućnost da opereš ruke, ne postoji pauza za radnog vremena, mnogi kiosci nemaju ni roletu koji bi spustili da zaposlenik ode do obližnjeg kafića na wc, po ljeti je pakleno vruće, po zimi hladno, brdo prekovremenih sati koji se nigdje ne pišu, duple smjene, prisilni godišnji kome se kad sprdne pa i povratak s godišnjeg isto tako. doslovno znaju zaposlenika koji je došao na posao nazvati da je taj dan na godišnjem odmoru...premještanje s kioska na kiosk bez ikakve najave...itd.

a to je samo što sam se na prvu sjetila

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam s Mojcom i martom.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da, a onima u pošti je bajno. A pošiljke moramo slati. Ili svi kupujete primopredajom. I nikad ne kupite ništa na kiosku. No, znajte onda da će prodavačice imati još manju plaću ako im je promet manji.

Protiv koga, čega ste? Ne kužim taj protest u kome vaš vlastiti novčanik strada, a nikome ni u pošti ni u Tisku nije bolje radi tog protesta.

Ali, ovo je servisni kutak, a ne filozofski. Sad ću ja napisati da molim da ne filozofirate na temi koju sam postavila otvorena srca da bismo uštedjele/li.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja necu svojoj prijateljici u kiosku raditi dodatni posao za koji ona nece biti placena dodatno za 5kn razlike u cijeni. Nece joj biti veca placa ako napravi veci promet.
    Radije cu podrzati HP jer imaju pristojne place, rade u normalnim uvjetima i nisu privatna firma najveceg ....... (slobodno ubacite ono sto vam je trenutno na pameti) u drzavi.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Beti, radi se o tome da svako treba raditi svoj posao i onda stvari funkcioniraju, onako lirski rečeno. A dotični želi od svakog posla u hr uzeti dio kolača, od trgovine, proizvodnje hrane koju prodaje, preprodaje benzina, uništio je Znanje da bi otvorio Media centre... moram li nabrajati primjere, svi ih znamo. A to se onda zove monopol. A znamo što monopol nosi. zato ću radije platiti deset kuna više, kupovati u Dioni... i bit u miru sa sobom da mu nisam pomogla u stvaranju monopola.
    Jedino što me veseli je da mu je kompic Miskovic pod istragom, pa utvaram da će uskoro i ovaj nas.

Da pojednostavim, kad te boli zub, ideš zubaru a ne cvjećaru.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 19.02.2013. at 23:29

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

protiv čega sam? protiv toga da me se radi budalom.
    ako lijepo kažu da će nešta napraviti/dostaviti u roku od 7 radnih dana, onda ne očekujem da ću to dobiti nakon 37 radnih dana
    i još me cijelo vrijeme prave glupom i uvjeravaju kako su slike na kiosku pa ja vozim 10 km da bi mi prodavačica tamo rekla da nisu.
    i zato sam uvjerena da će ista stvar biti i s paketima, ja ću nekome nešta poslati pa će od čovjeka praviti budalu kad dođe po to, a ne želim ni sebi ni ikome (i to još za razliku od 5 kn)
    Dakle, pakete šaljem poštom, a na kiosku kupujem novine i sl.

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam nekidan naručila neke kockice koje koštaju 69 kn . Plaćanje pouzećem. Danas sam prilikom preuzimanja na pošti platila 109 kn.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pipi , platila si poštarinu i dostavu novca prodavatelju.
    Tako da je otkupnina ( kad se radi o fizičkim osobama bez ikakvog ugovora s HP) najskuplja varijanta.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpis, i ja sa Tiskom imam tri negativna iskustva:
    - poslala narudzbu slika po akcijskoj cijeni, dobila po punoj cijeni - i nisu napravili povrat, iako je i na mail narudzbi (koju sam isprintala) i na koverti (u kojoj su stigle slike) lijepo pisao datum iz kojeg se vidjelo da akcijska cijena jos uvijek vrijedi;
    - narucila slikovnice za poklon s placanjem na kiosku, nikad javili da nemaju te slikovnice, nikad stigle - a trebalo mi za bozicni poklon - i nikad odgovorili na mail;
    - najsvjezije, narucila DVD s dostavom na kiosk, uredno primila mail o zaprimanju narudzbe, no nikad stigao mail da je DVD stigao na kiosk - pokupila sam ga slucajno, kad sam bila u prolazu pa pitala. Jos mi je prodavacica rekla da je stigao "odavno" i da su ga htjeli slijedeci dan poslati natrag. Kad sam rekla da mi nije stigao mail da je DVD stigao, dobila sam odgovor da se to "cesto dogadja" i pokazala mi je hrpu narucenih stvari koje "drugi dan idu natrag jer ih nitko nije preuzeo".

Tako da, ono... bilo bi super kad bi ovo s paketima funkcioniralo, no nisam sigurna da li hoce.

Ako nemaju efikasan nacin obavjestavanja o pristiglom paketu, past ce sve u vodu. Vidim da nude opciju da se vidi status paketa, nadam se da ce biti azurna. Ne pise nista (ili ja to nisam vidjela) o tome koliko dana paket moze cekati na kiosku, i koliko ce biti naplata za slucaj da se paket vraca posiljatelju.

No mogla bih isprobati, pa da vidimo da li funkcionira...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo ja sam probala. Danas ujutro je paket poslan. Sad čekam da vidim kad će stići i kako.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meni je na srcu žao tih žena /muškaraca koji rade na kioscima - to su uvjeti ama baš nikakvi
    baš neću koristiti tu uslugu ako nemaju nikakve dodatne zarade na nju
    a posla imaju preko glave za sramotne novce

sad odmah pomislim da bar imaju posao
    bemti državu kad nam je to postignuće

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moje slike još nisu došle, a rekli mi do kraja ovog tjedna.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo ja čekam narudžbu od 01.02., i još uvijek mi nije poslana na kiosk. A trebao je to biti rođendanski poklon i baš su mi napravili strku oko toga...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam naručila još 31.1. i tek sam je danas pokupila.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo došla i meni poruka da su slike dostavljene nakon 25+ dana, trebala sam se prije žaliti

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i da dodam slike su jako dobro razvijene, iznenađujuće dobro. baš kvalitetan mat papir.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evo malo info o dostavi paketa (bez filozofiranja);

cijene su: 10 kn za malu kutiju, 15 za srednju, 20 za veliku. to su trenutno promo cijene, kasnije će biti skuplje.

dostava u roku 24h je apsolutno neodrživa budući da se jedan dan skupljaju paketi, drugi dan voze u sabirni centar, tamo se raspoređuju i pripremaju za dostavu trećeg dana

što se tiče razvijanja fotki, uobičajeno vrijeme trajanja je 3 tjedna, a nerijetko se dogodilo da potraje i 3 mjeseca

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sve veličine kutija sa slanjem su po 10kn- to su promo cijene.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tanči, tako reklamiraju; 10 kn promo cijena navodeći da kupci pomisle da je tako za sve kutije, ali cijene su različite, ovisno o veličini kutije.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Tanči, tako reklamiraju; 10 kn promo cijena navodeći da kupci pomisle da je tako za sve kutije, ali cijene su različite, ovisno o veličini kutije.
    Ma nije točno. Sve kutije su po 10 kuna. Slala sam prekjučer pakete i znam. Srednja kutija plaćena 10 kn. Da skeniram račun da ti dokažem?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nema potrebe, Tanči, vjerujem ti na riječ.

ja nemam što skenirati, jer nisam slala paket, ali su mi u kiosku na Trnskom tako rekli, pitala sam 2x za svaki slučaj da nisam krivo shvatila.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Krivo su ti rekli. Nije ni čudno jer djelatnice zapravo pojma nemaju o tome.

Činjenica jest da su svi paketi po 10kn, kutija i slanje zajedno.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a kako ide naknada štete u slučaju da se paket izgubi?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    a kako ide naknada štete u slučaju da se paket izgubi?
    Ne znam, ali znam da se na paket piše vrijednost. Nekako ne vjerujem da bi obračunali po vrijednosti, prije da bi dali eventualnu trostruku poštarinu kao i HP

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ma čudno mi je otkud je prodavačica izvukla te cijene, još je napomenula da će kasnije biti skuplje...možda je nešto pomiješala pa su to cijene koje će biti kasnije

Zara1, paketi su osigurani do 500 kn ako se zagube (navodno, jer sada sve nj info uzimam s rezervom)

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

.tisak.hr/hr-HR/Proizvodi-i-usluge/Tisak-paket.html evo ovdje piše da su svi paketi do 31. 05 po 10kn. Za izgubljene pakete ne piše ništa ili ja nisam našla, a provjera statusa paketa im ne radi. sad sam pokušala vidjeti šta je s ovim kaj sam poslala i javlja mi da paket nije pronađen, joj

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vjerovatno je prodavačica pomiješala cijene...Za sad je po 10 kn bilo koji paket do kraja svibnja a onda idu te cjene.Prodavačice su isto zbunjene jer nisu svi kiosci ni dobili obavjest.Prije su počeli reklamirati to na tv-u i svojim stranicama ,a mi smo upute dobili tek jučer neki a neki još nisu.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tanči, kakva je situacija s paketima, jesu li doputovali?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa Vidi poruku
    Tanči, kakva je situacija s paketima, jesu li doputovali?
    Stiglo je za pet-šest dana od Zg do Ka

Puzeći bi prije stiglo, ali ajde nije bilo hitno ni vrijedno pa nema veze. Kad ću trebati ozbiljnije stvari slati i dalje ostajem vjerna HP-u

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •