Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: povoljna dostava paketa

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kakva super vijest...
    Naručila sam nešto od njih preko weba, platila karticom, imali su 10 dana da dostave na traženi kiosk, kasnili su, nisu se ispričali, kad sam slala mail, rekli su da će poslati info o datumu dostave... što nisu učinili, paket sam preuzela jer sam slučajno bila u prolazu, pa sam pitala da li je stigao.

Ak se tako ponašaju prema robi koju prodaju, kak će se tek ponašati prema nečemu što im nije core business i što će svim zaposlenicima ići na jetra, jer će im dati više posla za isto para.
    Bojkotiram!
    Potpisujem.

Off topic: I neka barem ovdje napišem kako sam silno razočarana sa svojom kupnjom preko web-a. Najavili su dostavu u roku 5-7 dana, mail-ali mi nakon 10-tak dana da pakiraju, a mail da je dostavljeno nisam primila. Saznala sam da je već dostavljeno kad sam nazvala njihov info telefon (i čekala 20-tak minuta da mi se zaposlenica javi; rekla je da će provjeriti zašto mail nisam primila, ali u međuvremenu i dalje od njih ni traga ni glasa). Sve naručeno mi još nije isporučeno.
    A propos nepoštivanja rokova, događa se, i prihvatila bih da se dogodilo da je barem dostavljena obavijest da ne mogu poštovati rok i da će dostava biti do tada-i-tada. Još i nekakva isprika bi bila sasvim zgodna uz to. Međutim, od toga ništa. Na koncu, ni krive ni dužne, radnici/ce u kioscima slušaju nezadovoljne kupce.

On topic: Moguće je da će dostavljati unutar 24 sata - pakete mogu dodati uz redovnu dostavu tiskovina. Ali to će biti (vjerojatno ne dodatno plaćeni) dodatni posao njihovim (po mom mišljenju) potplaćenim radnicima/cama.
    Posljednje uređivanje od Shanti : 19.02.2013. at 10:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •