Sve sto je u vlasnistvu todorica izbjegavam koliko je moguce pa cu tako i ovu uslugu
Sve sto je u vlasnistvu todorica izbjegavam koliko je moguce pa cu tako i ovu uslugu
Hmmm da, izbjegavati Todorića, ali kako? U svakoj ulici je po pet Konzuma, kiosci Tiska na svakom koraku, skoro sve preostale tvornice u RH su u njegovom vlasništvu i kako ga izbjegavati? Zbilja ne znam. Uvukao se svuda i evo sad je počeo i s podizanjem novca na kioscima, kao na bankomatu. I šta će ljudi po selima, otocima gdje se masovno zatvaraju poslovnice banaka, a i bankomati se ukidaju? Njima je ovo super, mogu podignuti novce, mogu poslati paket, platiti režije, a još malo pa će i kruh i mlijeko moći kupiti na kioscima.
Ideja je super, ali jako smrdi na monopol.
Ispada da se Todorić bavi baš sa svime i da se nemre bez njega.
Domy, i ja sam poslala jedan (spremam se drugi). Doslo je za 6 dana, ona stranica na kojoj se moze pratiti status dostave funkcionira. Uglavnom, sljaka (osim sto se prodavacica na "mom" kiosku malo bunila, radi obima posla).
i ja izbjegavam todorića koliko mogu, al ovdje je bio puuuno povoljniji
ogromni paket sam slala iz dubrovnika u kutinu (i jako je težak bio)
poslala u četvrtak, stigao u ponedjeljak
mislim da ni poštom ne bi prije
prvi dojam dobar, a za dalje ćemo
znači to i nije tako loše.
Dakle zapakiraš u kutiju doneseš i jel dobiš nekakvu potvrdu za paket
jel garantiraju povrat novca kod gubitka paketa
dobiješ račun i još potvrdu o primitku paketa s brojem paketa
bitno ti je pravilno ispuniti podatke s brojem prodajnog mjesta (ne adresa kioska, nego broj kioska)
meni je mama slala. šibenik-zagreb - petak-ponedjeljak.
Možda je bilo i prije ali nisam išla vidjet.
Dobije se nekakva potvrsa i upisuje se vrijednost paketa. na webu piše da postojo osiguranje kao i kod pošte.
Ono provjera mi je za ukras, jer kad sam išla vidjeti stanje pisalo je nešto tipa - paket je u tranziciji prema primatelju ili tako nešto blesavo
ja zadovoljna, paketi stigli ekpresno i jeftino
U Konzumovoj knjižici s popustima koja dođe kući poštom ima kupon za jedno slanje u najvećoj kutiji za 1kn![]()
Što je sa osjetljivom robom, tj trebaju mi poslati jaja za nasad za inkubator, pa da znam da li mi se isplati da mi šalje tiskom umjesto HP ekspresom.
Da ne bi stigla kajgana.
Posljednje uređivanje od zibba : 05.04.2013. at 15:39
sad možda postavljam pitanje na krivom mjestu...nisam dugo bila na Rodi od zadnje trudnoćea ni na drugim forumima osim malo društvenih mreža ... anima me jel ima na forumu negdje tema gdje mama preprodaju robicu/opremu/igračke za bebe...evo ja ne nalazim...hvala
PS meni se Tisak pokazao OK...evo već nekoliko stavri sam kupila i zamolila da mi tako pošalju
Ima, ali moraš aktivno sudjelovati na forumu, pisati i tek onda se otvaraju te teme.![]()
Zippa pazi s osjetljivim stvarima ,jer to ti nitko ne garantira da će doći čitavo .
Ja čak kupcima preporučam da ne šalju staklene stvari tipa boca ili slično ...
moje iskustvo jest da dostava nije unutar 24h. paket poslan u utorak, dostavljen na kiosk tek u petak. slan je u Zagreb iz Istre.
ja kad sam slala isto iz istre u zg žena je baš naglasila da će trebati cca 3 dana, samo po zg stižu unutar 24 h.
u svakom slučaju do sad sam zadovoljna
može li se poslati košara od kolica? Nekako mi izgleda da mora biti baš njihova kutija, al ni najveća nije dovoljno velika?
Mora biti njihova kutija.
Čak i Zg-Zg nekad nije unutar 24 sata.
Zna krivo pisati kad se na netu gleda status paketa (meni je pisalo da je korisnik podigao paket a nije).
Da li ce cijena slanja i dalje biti 10 Kn?
Nacula sam nesto da ce biti, ali na njihovom sajtu ima cjenik samo do 31.5. - ima li netko friske informacije?
Imam. Tako će biti do 31.12.
Ja sam posve zadovoljna njihovom dostavom. Sve uvijek OK. I kad šaljem i kad primam.
I ja sam isto zadovoljna njihovom uslugom. Hvala ti (jos jednom! :hug![]()
Dosta cesto saljemo papire ili neke sitnice na relaciji zg-split HP expresom,a sad sam prvi put probala tisak. Zadovoljna sam. Poslala paket u pon.popodne, oni dobili danas (dakle u sri). Nesto malo sporije,ali puno jeftinije..
Ja sam primala par paketa putem tiska (jer je pošitatelj tako htio), i mogu reći da onaj sustav praćenja baš i ne funkcionira. Jedno 7 dana kad god sam gledala pisalo je da je paket u tranziciji prema primatelju il tak nešt, a to treba značiti da još putuje, jel tak? E onda sam sedmi dan poludila i otišla na kiosk i kaže mi žena tamo da je paket odavno stigao, jedva ga jadna izvukla ispod hrpe kasnije pristiglih paketa. Mogla sam ja još čekati![]()