Stranica 22 od 24 PrviPrvi ... 122021222324 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1181

Tema: Strana roditeljstva o kojoj se ne priča

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

tako je i meni bilo kad sam konačno bila dovljno hrabra da nju odvedem sama u šetnju.. koje su me sve paranoje prale-pa šta ako se onesvijestimpa što ako ona bude htjela dojit negdje vani i vrišti iz kolica, a meni bed izvadit dojku itd. itd... i onda sam se malo pomalo navikavala i vadila cicu gdje god je željela, bez obzira na sve...moja terapeutkinja kaže: kad žena prvi put ostane sama s djetetom doma tada osjeti koliko je slaba i nema pojma o ničem, a na kraju dana vidi koliko je jaka i sposobna. Pa probaj i ti tako.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo čekam da mi dođe marama/sling, naručila sam. A u vožnju smo znale sto puta krenuti pa ona plače pa meni bude neugodno i vratim se. E sad se više ne vraćam, nego vozim, suha je, sita je, i s vremenom zaspe.
    Ona u načelu dobro napreduje, samo ima alergiju na kravlje mlijeko a od nje su grčevi još gori. Na moju veliku, veliku žalost, ne dojim već je na hipoalergenom AD. Dojenje bi toliko toga olakšalo, oš pehranu, oš utjehu, oš grčeve...što je najbolje, i dalje mi zna ić malo mlijeka (a bila sam na Bromergonu) da poželim nekad samo joj dat cicu. Mislim, ne dam, na lijekovima sam, al volim zamišljati kako bi to bilo.
    Provjeri sa rodinim savjetnicama. Uz vecinu lijekova danas se moze dojiti, a za ostale postoji alternativa. Znam da ce ti sigurno pomoci.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Upravo čekam da mi dođe marama/sling, naručila sam. A u vožnju smo znale sto puta krenuti pa ona plače pa meni bude neugodno i vratim se. E sad se više ne vraćam, nego vozim, suha je, sita je, i s vremenom zaspe.
    Ona u načelu dobro napreduje, samo ima alergiju na kravlje mlijeko a od nje su grčevi još gori. Na moju veliku, veliku žalost, ne dojim već je na hipoalergenom AD. Dojenje bi toliko toga olakšalo, oš pehranu, oš utjehu, oš grčeve...što je najbolje, i dalje mi zna ić malo mlijeka (a bila sam na Bromergonu) da poželim nekad samo joj dat cicu. Mislim, ne dam, na lijekovima sam, al volim zamišljati kako bi to bilo.
    lavko, nama je bila vrlo, vrlo slična situacija: nedojenje zbog lijekova, alergija na kravlje mlijeko i grčevi.

Bili smo na posebnom adaptiranom mlijeku (Pregomin) koje je propisao gastroenterolog i tako duuuugo.

Kad je jednom dobila strašne grčeve, poljubičastila, urlikala neutješno, nismo znali što da više radimo i zvala sam dr.Jovančevića.

Dao mi je savjet koji je pomogao

Nakon toga smo kod njega išli na besplatnu radionicu na kojoj su se pokazivale vježbice i položaji kojima se pomaže bebicama

olakšati kolike.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lavko, grlim i dalje ti nemam šta pametno reći osim da će proći (i meni je bilo neugodno kad bi mali vrištao i kad bi se iz šetnje vraćala s njim u jednoj ruci dok drugom guram kolica koja idu cik-cak, činilo mi se da sam jedina na svijetu kojoj beba plače i ne zna što će s njom).

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Lavko, izgurat cete...malo po malo. Neka djeca stvarno jesu zahtjevnija od drugih. U to sam se uvjerila s drugim djetetom. S prvim sam se stalno pitala (u stvari jos uvijek se pitam) je li samo meni tako tesko. Jer mi se uvijek cinilo da je drugima lakse ...

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme koliko mi je lakše sad kad vidim da nije samo meni tako. imamo tek 17 dana a ja se osjecam ko najgora mama na svijetu, toliko sam cekala i zeljela ovo dijete i sad kad je doslo kao da nisam ipak spremna.. A dobro je dijete , spava lijepo po noci za sad, imam pomoc u kuci, sve je super a meni je tako tesko i nadam se da ce biti lakse nakon babinja i vracanja hormona u ravnotezu.. Imam baby blues po svim tockama, zivcira me sto mi mlijeko curi kad ga nosim pa mi ga se ni ne da nosit, ubija me to sto ne zeli podrignut pa onda bljucka a ja ne znam jel nakon toga opet gladan, ne prepoznajem zbog cega place, zatvorila sam se u sobu s njim od prvog dana i dane provodim u krevetu jer vise ne znam sto mogu radit uz malo dijete , totalno sam izgubila identitet, volju i elan, nek mi netko kaze da ovaj osjecaj kratko traje i da ce biti bolje

Morala sam pronaći svoj post :D
    Sjećam se da sam bila digla ovu temu
    Nije mi se dalo tražiti dalje gdje sam se umjesto jadanja, pohvalila kako je napokon sve sjelo na mjesto i sad sam sretna, skupa s bebom.

Znam da su mi pisali da će biti lakše nakon 3 mjeseca a ja okretala očima, kao možeš si mislit. Ali stvarno, nakon 3,4 mjeseca, koji ti se sada čine jako daleko, postaje predivno. Nestaju grčevi, dijete počne komunicirati s tobom, napokon se upoznate i sve nekako sjedne na svoje mjesto.
    Kad se samo sjetim odnosa sa mm
    To je jednostavno tako. Ništa te ne može pripremiti na dijete. U trenu kada se rodilo tvoje dijete, rodila se i tvoja nova uloga, uloga majke. Tolika odgovornost, tolika žrtva i tolika ljubav sve u jednom, potpuni preokret života. U isto vrijeme stravično, i u isto vrijeme predivno. Da ne pričam o hormonima nakon poroda, i vremenu koje je potrebno da se tjelo vrati u normalu. Kakvih 6 tjedana babinja.. Pa tek nakon 3 mjeseca i više možda sam se osjećala da se vračam sama sebi. Tek kad je moje tijelo malo vratilo snagu, vratila se i volja i elan i dan po dan je bilo sve lakše.

Sada moj miš ima 10 mjeseci. Smijem se onim prvim mjesecima i sebi i bebi i odnosu sa mm.. Presretna sam. Svaki dan blistam, mali se budi 10 puta noću a ja sva sretna dižem se i nunam ga sa mislima u glavi "ljubav moja, opet te zubići muče ili me samo trebaš blizu? Pa hvala što me toliko trebaš, obožavam te." I cijelog si ga stišćem blizu i tužna sam što mi tako brzo raste.. Znaš kako brzo? Vidjeti ćeš, proletjet će.. Proletjet će i sva tuga, i bol i zabrinutost i ostat će ti samo prekrasna uspomena..
    Još malo!

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Divno si to napisala Apsu

Agrum avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Moj miš ima 7 mjeseci, a grčeve je imao više od 4 mjeseca. Ne po 3 sata, 3 dana u tjednu, već svaki dan, od do. Dojim i možda te utješi činjenica da se moj bebač nije umirio na dojci, odbijao ju je. Okretao glavu i vrištao. Nosim ga puno otkad se rodio. Marama nam je bila super, a sad ga nosim u mei tai. Uglavnom, nemoj se gristi zato kaj ne dojiš, pokušaj smiriti bebu na druge načine. Pilates lopta mi je bila dosta efikasna, spavanje na meni. Znam kak je to kad ne možeš umiriti svoje dijete Šetnju u kolicima probavio je tek prije mjesec dana, prvo sam ga uspavala na rukama pa šetala, a sad voli gledati okolo. Al zato su mi noći besane zbog zubića, uvijek nešto.. Nemoj ništa forsirati, slušaj bebine potrebe jer si mu ti sve na svijetu!
    Posljednje uređivanje od Agrum : 06.11.2014. at 10:45

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Yummy mummy, meni pomaze samo jedan antidepresiv i taj ne ide s dojenjem
    Vikki, sjetim te se svaki dan pompet puta barem. I onda muzu pricam-tako je bilo kod vikki, znaci proci ce i nama.
    Teica, imat cu puno pitanja za tebe! Samo mi reci kakve radionice, jel toga jos ima?
    Agrum, sad vidim post i jasnija mi je poruka! Sad saljem novu.
    Apsu i s2000...hvala na utjesi

Danas smo bili na sistematskom i dobro je dobila na kilazi pa me to tjesi, nije nis ozbiljno. Aj ta alergija...a nadam se da ce proci do 1. Ili 3.rodjendana.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

lavko kad budes imala vremena ako ga budeš imala pročitaj par postova prije kako je ova tema bila veeeeeoma aktivna jedno vrime,kad se sitim uf baš je bilo teško i eto prošlo je a ja nisam virovala da oće,nije ni sad melem jer je maleni hiperaktivan sa 10 mj je prohoda neumoran je al je super kako je bilo i sad uživam,doći će to sve na svoje samo treba strpljenja a toga je malo!glavno je da je zdrava i da lipo napreduje!

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A nadam se da ce bit lakse. Ma vidim da sam i ja evoluirala. Prvih mjesec dana me bilo svega strah. Ako place, zasto place, idemo na hitnu, ako ima par crvenih tockica, pa sto je sad, jel zarazna bolest, idemo doktorici, ako ne jede, eto ga vraze opet je nesto, sigurno ozbiljno...i tako. Nisam se usudila disat. Sad vidim da nisam toliko vise u strahu, al nisam ni sigurna. Kaze moja mama da sam jos super kako se ona bojala. Eto, barem se neko razveselio

A voljela bih svakako da ova tema ide dalje, jer mi bas treba podrska, sigurno ima jos mama u ovoj fazi. Ja si uvijek kazem, ako niko ne zna, znaju Rode.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sami ti piši tu smo mi,evo noćas je moj maleni bio budan od 2-4:30 nikako zaspat došlo mi je da vičem usred noći uf,valjda će ova noć bit bolja!
    jesi probala koristit neki bijeli šum kad puno plače?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Joj mene prvih mj dana bilo strah crvenila u pelenskom podrucju, zasto,kako mu to pomoci,panika...

Danas vidim crvenilo na guzi, uzdahnem, i razmisljam jel cu uzet bepanthen ili sudocrem :D

Al i meni je najgore kad se dogode duga razdoblja budnosti po noci,bas radi toga jer onda place. Dode mi da krenem plakati jace od njega.. jednom i jesam, on umire od smijeha kad ja krenem plakati

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ma nama bi bilo 100000000 puta lakše da normalno spavamo.. ovako se svašta događa u našem neurološkom sustavu...

tanja37 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nama bi bilo 100000000 puta lakše da normalno spavamo.. ovako se svašta događa u našem neurološkom sustavu...
    To i mm stalno govori...:-

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni je najgori taj multitasking. Ono sto stvari i sve hitno. Pozivcanim. Onda nahranim dijete i presvucem je, sjednem i opet dodje vrijeme za hranjenje i presvlacenje. A ves se gomila, prasina vristi s namjestaja, skuham pa upola jela ona place pa sve ostane tako...mislila sam cak platit neki servis da mi naprave generalku doma, al muz nesto njurga da sam ja doma pa mogu to napravit. Ma nek si sam napravi, pojma nema.

tanja37 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Meni je najgori taj multitasking. Ono sto stvari i sve hitno. Pozivcanim. Onda nahranim dijete i presvucem je, sjednem i opet dodje vrijeme za hranjenje i presvlacenje. A ves se gomila, prasina vristi s namjestaja, skuham pa upola jela ona place pa sve ostane tako...mislila sam cak platit neki servis da mi naprave generalku doma, al muz nesto njurga da sam ja doma pa mogu to napravit. Ma nek si sam napravi, pojma nema.
    Totalno te razumijem! Taj me osjećaj dosta dugo "prao", a trece mi je dijete! Tek nedavno sam si to u glavi malo poslozila, koji su mi prioriteti i sta mi je najhitnije za napraviti! Nisi sama, ima nas....

tanja37 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kad se malo uhodate i upoznate postane i lakse planirati obveze..

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

lavko, totalnoooo je tako kako si napisala!!!

A kaj se muža tiče, da je 3 dana doma s bebom i da radi to sve što ti radiš, ne da bi zvao servis za čišćenje nego bi se pogubio toliko

da ne bi znao ni koga da zove: bio bi izvan sebe!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ispravljam samu sebe !

Znam koga bi zvao u pomoć:TEBE !

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja generalku nisam napravila otkad sam rodila. Napravi mi mama kad dođe svaka 2-3 mjeseca.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Čišćenje? Generalke?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Generalka-šta je to? Jel se to maže na kruh?
    Dosta zafrkancije. Slijedeći put će ti kuća izgledati kao prije djece kad djeca odsele. Što prije to shvatiš to bolje.
    I nema ništa loše u tome. Ja održavam higijengski minimum i to mi je dovoljno. Da se razumijemo, volim ja čisti stan, ali kad ne može-ne može.

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Ajme tek sam sad nasla ovu temu! Mislim da budem cesti gost, u skoro svemu o cem pisete sam se nasla. Malecki ce sad 8. tj i sad me malo manje strah da bude zbog mene zsvrsio na hitnoj! A o kucanskim poslovima i kuhanju da ne pricam. Nikud nikam A moj dragi neki dan zove nakon posla i pita: jel gotov rucak ili idem na pivo?!?

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Joj, piki, vjerujem da si ga nakon takvog pitanja poželjela lansirati na Mjesec!

Vjerujem da sve mi koje smo bile u toj koži - same doma s malim bebama - popi***mo na takve stvari!

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Naravno, valjda mi je po boji glasa shvatio da ako hoce i dalje jesti moju hranu ima da dodje i pricuva maloga :-! Kuhati nekaj s malim djetetom je jos uvijek katastrofa, nema uhodani ritam spavanja a kad cica to traje po sat vremena. Pa onda ti skuhaj na vrijeme.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Meni je mama doma koja kuha i sestra se nekad poigra s malenom pa sam svejedno umorna

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jedan komentar iz perspektive sjecanja. Dani kad je bio beba i kad ni u WC nisam mogla bez njega i kad bi najprije jeo moj muz a onda ja mi se cine jako jako davno i zapravo su brzo prosli. Ali se i dalje jasno sjecam umora svakog atoma mog tijela. Da vas utjesim, to ce brzo proci. Ja periodicno s mamom (koja ne zivi s nama) i muzem komentiram tipa, jel se sjecas kad smo morali nositi kolica svuda, i po onim stepenicama i po onim uzbrdicama i torbu sa pelenama i flasica ... Ili jel se sjecas kad smo se ujutro spremani za vrtic u onda bi petsto puta po kuci gore dolje trcala u zadnji cas po sve sto mi treba i na kraju u autu skuzila da sam u papucama...Pa sva on a silna nakuhavanja posebno za njega a posebno za nas... Vec nakon drugog rođendana je nama (meni) sve postalo puuuuuno lakse jer sam ga mogla razumjeti i mogao je hodati i jeo je ko i mi. A nakon toga svakim danom tjednom i mjesecom, kako bi znao i mogao sve vise tako je sve lakse diskutirati s njom, dogovarati, planirati, u jutro se sam obuce, umije, poceslja, sam jede... Sinoc se prvi puta sam istusirao (ja sam bila u kupaonici, ali sam radila nesto svoje), nakon vecere sam mu dodala jedno po jedno sve sa stola da odnese u sudoper.... Kad je bio beba bilo mi je gotovo nemoguce zamisliti da cu za svega par godina odmarati i gledati kako to sve radi. (Sad ima 5,5 god)

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Juhuhu, do onda ćemo se mi još nažalit ovdje hehe. Ali, volim što si to opisala jer zvuči predivno.

tanja37 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

I onda ponovno ostaneš trudna....hihihihi
    Pa sve ispočetka......:-!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj tanja37 prvotno napisa Vidi poruku
    he he tako nekako!!!!!!

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tanja37 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel vi to o meni pricate?

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Evo za sve nas "čistilice"

Dust if you must, but wouldn't it be better
    To paint a picture, or write a letter,
    Bake a cake, or plant a seed;
    Ponder the difference between want and need?

Dust if you must, but there's not much time,
    With rivers to swim, and mountains to climb;
    Music to hear, and books to read;
    Friends to cherish, and life to lead.

Dust if you must, but the world's out there
    With the sun in your eyes, and the wind in your hair;
    A flutter of snow, a shower of rain,
    This day will not come around again.

Dust if you must, but bear in mind,
    Old age will come and it's not kind.
    And when you go (and go you must)
    You, yourself, will make more dust.

R. Milligan

Lola13 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno Strana roditeljstva o kojoj se ne priča

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku
    Evo za sve nas "čistilice"

Dust if you must, but wouldn't it be better
    To paint a picture, or write a letter,
    Bake a cake, or plant a seed;
    Ponder the difference between want and need?

Dust if you must, but there's not much time,
    With rivers to swim, and mountains to climb;
    Music to hear, and books to read;
    Friends to cherish, and life to lead.

Dust if you must, but the world's out there
    With the sun in your eyes, and the wind in your hair;
    A flutter of snow, a shower of rain,
    This day will not come around again.

Dust if you must, but bear in mind,
    Old age will come and it's not kind.
    And when you go (and go you must)
    You, yourself, will make more dust.

R. Milligan

Posljednje uređivanje od Lola13 : 08.11.2014. at 19:58

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam se pomirila s tim da mi stan vise nece izgledati kao prije
    I znate kaj? Bas me briga! Sad mi je jos i ljepse
    Jer znam zasto je takav

I samo da znate, bila sam cistunka nad cistunkama

Lola13 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se pomirila s tim da mi stan vise nece izgledati kao prije
    I znate kaj? Bas me briga! Sad mi je jos i ljepse
    Jer znam zasto je takav

I samo da znate, bila sam cistunka nad cistunkama
    ahhhaahahhaah, potpisujem, ali mislim da se moja mama nikada neće pomiriti s istim

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ni moja svekrva

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja imam ženu 1 tjedno koja čisti. Jedva dočekamo dan kad ona dolazi, ali ne zamjeram se time da ja čistim. Nekad posaugam, i to je max. Uz malu bebu, posao, psa, muža i naš obiteljski život nemamo vremena zamarati se prašinom. Baš kao u pjesmi nanimire!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma imam i ja
    Al svejedno svaki dan, kad djeca zaspu, brisem ili metem pod i perem wc
    Jer nas ima puno i fakat treba
    Al igracki i stvari ima posvuda
    I da, zna me zasmetati, al ne mogu se rascetvoriti...

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Mrs Happy bas je happy kod vas! Nanimira pjesma bi mogla biti moj zivotni moto

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo ja sam sad nahranila malu i ne mogu zaspat. Ja bih isto zenu za ciscenje, mislila sam platit nekoga da mi bar jednom mjesecno napravi generalku ili malo detaljnije ciscenje jer ja to jednostavno ne stignem u komadu.

Inace kako ste vi s kilama nakon poroda? Ja sam jos dobila! Ocaj zivi, rastocila se.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Lavko, mislim da to ovisi o tome muce li te kvadrati ili detalji.
    Mene muce kvadrati. Puno vremena mi ode dok sve usisem, operem, rijesim kupaonicu i wc, pa sam u procesu trazenja tete cistilice ali da mi ostane i za ljeto, da ne pobjegne u apartmane i brodove.

A ovo "u komadu" neces vise stizati iducih par godina, osim ako ti netko cuva malenu bar pola dana.
    Ja sam se privikla da stvari radim parcijalno, kako mi situacija dopusta.
    Zato su mi problem br 1 podovi, to ipak ne mogu prati parcijalno.
    A mozda i mogu

Kile ko kile. Ja sam u dva mjeseca nakon poroda skinula sve trudnicke i jos par.
    Pa je onda pocelo nespavanje i ovisnost o slatkom i evo, u ovu T krenula sa extra 9 kilica.
    Ako nesto znas da radis krivo, potrudi se promijeniti, koliko mozes, ali znaj da tijelu treba bar koliko je trajala trudnoca da se vrati na staro.
    Nema preko noci.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Dugo sam vukla +5kg od trudnoće, tek sam ih nedavno izgubila čestim i napornim šetanjama. Ništa nisam dobila, ali ide zima pa očekujem još bar 3+- Rekao mi enodkinolog da moram skinut još barem 5kg, na što sam mu odgovorila da ću se potruditi ali da ne garantiram

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Moj stan je čist
    Ne, ozbiljno. Ja ne mogu, pucam na živce ako mi je zmazano. Dopuštam da uvijek bude jedna prostorila zamazana a ostalo mora biti čisto. Onda tu jednu, npr kupaonu, očistim kad malac spava. Onda se za to vrijeme zamaže soba pa može i ona biti dok ne nađem vremena da ju počistim. Znači dnevno uzmem jednu prostoriju koju počistim i treba mi 20 minuta, malac se nekad igra, nekad ga dam na čuvanje.
    Jedino što čistim konstantno je kuhinja, trpam suđe ui perilicu, perem na ruke ono što ne stane u nju dok se ručak kuha. Jer ako mi je kuhinja zamazana ne mogu kuhat u njoj, jednostavno ne mogu.

Kad se mali tek rodio ,prva 3 mjeseca je sve bilo u rasulu osim spavaće sobe, zato i mislim da sam 3 mjeseca provela na krevetu, nisam zalazila u druge djelove stana osim kupaone. Imam vam ja onaj poremecaj sigurno

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Uh, Apsu, tu smo negdje. Ali mi nije stan stalno čist
    S time da dok je beba malena zbilja moraš posložiti prioritete. I posvetiti se bebi i sebi. Kasnije ide lakše.
    Pa me je izluđivalo skroz ako ne bih bila stigla napraviti ono šta sam za taj dan naumila i zacrtala.
    A bila sam kriva jer sam trebala malo manje zacrtavati sama sebi. Pa bih bila mirnija.
    Nego, maca, čitam ja to dobro, čekaš još jednu bebicu?
    Posljednje uređivanje od innu : 09.11.2014. at 10:30

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ou, yes
    Za malo manje od 3 mjeseca, double trouble!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nije ni moj stan čist koliko bi htjela napravim koliko stignem , umori se cili dan od kad se dignem ne stanem,sve me strah kako će bit sad kad počnem radit!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam se odmorila otkad sam počela raditi Mogu na wc kad trebam. Ako me netko treba dok ručam, lijepo objasnim da ručam i da ću to napraviti kasnije. Razgovaram s odraslima i razumiju me (uglavnom). Tek kad sam počela raditi vidjela sam koliko mi je falilo. A nije mi bajna situacija na poslu.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Mrs Happy bas je happy kod vas! Nanimira pjesma bi mogla biti moj zivotni moto
    je, super je
    pjesmica

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Haha vikki, nasmija me!
    Skuzila sam i ja da moram po jednu prostoriju dnevno rjesavat. Sad sam krenula u bacacke pohode, fali nam prostora i bacam sve na sto naletim. Nesto je i dobrog al nemam zivaca, plakat cu za tim kad skuzim da nisam trebala bacit.

Inace da docaram ugidjaj iz moje sobe-u jednoj ruci mi je upaljen fen u drugoj tablet...sve za malo mira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •