Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Evo popodne je. Ma ja sve što pišem, pišem u polušali. Istina je ta da se trebamo prilagođavati situaciji a to nije lako. Kao što je netko napisao, taj osjećaj da su svi ovisni o tebi..to nije lako. Daj ovo, daj ono, skuhaj, operi..kad su mali ovisni su skroz a kad su veliki onda te shebe taj osjećaj di si fulao. Bar ja tako. Odgovornost osjećam isključivo ja, ne znam zašto nisam sposobna na muža nešto prebaciti. Onda kad negjde ode krivo, dođe mi da lupam glavom o zid zašto sam neke stvari napravila baš tako, umjesto onako.

I stvarno te nitko ne pripremi na to. Svi pričaju o pozitivnim stranama, sve je divno, krasno, ljubav frca na sve strane a ostale tehnikalije nitko ne spominje. Ne znam zašto. Meni neće nikad žao biti što sam rodila ali da mi je vratitit vrijeme, sve bi odgodila i posvetila se sebi još neko vrijeme. Jer JA sam sada na zadnjem mjestu. Još me ovaj Linić shebao do jaja s ovim smanjenjem minusa..mislim ono, financije su među važnijim stavkama kad imaš djecu. Umor je nevažan u čitavoj priči.
mislim da je bitno da svaka žena osvijesti ovo boldano što je napisala Trina, mi moramo voditi računa o sebi, priuštit si koji sat mira, odmora, kina, druženja što god nam srce želi. Ako mi ne mislimo na sebe, nitko i neće, 100% stojim iza te tvrdnje.

Mene iskusnije, mudre žene to naučile i bome primjenjujem, sretna ja, sretna cijela obitelj, ja u rasulu, u obitelji raspašoj. Iako imam 2 male djece (1,5 i 3,5 god), idem 2-3 tjedno na sport i svako malo naveče nešto (kino, druženje s onim istim kvartovskim mamama s kojima sam ispijala kave na porodiljnom, koncert..) s ili bez muža,al za moj gušt. i baš se dobro osjećam, obožavam svoju djecu, muža, obitelj al bome neću ni bit na zadnjem mjestu ko neki otirač kojeg nitko ne cijeni (koliko bi trebao). Jok! but that's me!

mislim da me imama podršku u svom stavu i od strane moderne psihologije