Citiraj campi prvotno napisa Vidi poruku
ja se bojim da će moj pas zamrziti bebu jer ga neprestano nešto opominjem! Najgore mi je njegovo prešetavanje po kući jer lupka svojim noktima (koji se nedaju više podrezati) po laminatu,pa lajanje, pa neprestano hoće njuškati malog a sa svojom ogromnom njušketinom taj čas bi ga preokrenuo... Znam da mu treba vremena da se navikne i ima trenutaka kada strpljivo sa njim radim na tom zbližavanju,ali sve češće u nedpstatku snage i živaca poludim na njega,derem se na njega i slično..užas!
mene izluđuje moja mačka. kad stane mjaukati i udarati po vratima čuje ju cijelo susjedstvo, jer ako se vrata ne otvore odmah kad ona zatraži smak svijeta je. ako me nema na vratima onda trči po prozorima i mjauče. jesi li kad pokušala obavljati nuždu dok mačka bulji u tebe i pokušava ući unutra kroz zatvoreni prozor?
najgore je što mala u zadnje vrijeme slabo spava i sve živo čuje, još kad mačka počne svoj šou nastane živa ludnica, mala plače, mačka mjauče i grebe.
mačak se tjera i sve živo zapišava, znaš kako to smrdi? još smo izgleda mm ili ja stali u to negdje vani i sad nam cijela kuća smrdi ko mačji bordel.